Da li mrzinja prema prestonici je nesto sasvim normalno ?

Niko ne mrzi prestonicu ali je normalno sto vas niko ne voli jer vi pljackate sav srpski narod van prestonice otimate unistavate gradove sela onemogucavanjem bilo kakve normalne privredne aktivnosti, pljackom abnormalnim porezima, gasenjem firmi, unistavanjem fabrika i sela.

da pljujem vas jer ste pohlepni zli pokvareni i kvarni do koske....

Zato vas pljujem ali vas ne mrzim.

Sad sto ti ne uvidjas razliku izmedju dobronamerne kritike i mrznje to je tvoj problem.

- - - - - - - - - -

Evo npr u mojoj opstini je bilo 4-5 fabrika kojima se rukovodilo iz Beograda, i naravno Beograd sve to zatarabi, upropasti, rasproda bud zasto, radnici zavrse na ulici i posle kao "eee nije u redu da svercujete" a oduzeli su ljudima bilo kakvu mogucnost da zive od svog rada u gradu u kojem su rodjeni. Onda ljudi otkriju malinu krene malina , Beogradska mafija i na to stavi sapu, napravi hladnjacarski lobi, gazde sve BG funkcionieri politicari i opet ubije proizvodjaca iz malog mesta...

I posle se pitaju sto ih niko nigde ne voli

Pa zato sto ste jajare, kukavice, lopovi, secikese, pljackasi , zato sto vi sami NE VOLITE NIKOGA VAN VASEG GRADA PA NI SVOJEG BLIZNJEG KOMSIJU

Izuzetno mi prija kad vidim da sam drugačiji od tog tvog menataliteta. Svaki put shvatim koliko sam srećan.
Evo, na primer ti se hvalio d aragistruješ auto na invalida, kako bi manje platio porez. I evo, ti si se hvalio da tvoj komšija na crno postalvja ljudima u nevolji lance za 10€, ali si u isto vreme kukao zašto Zlograd krade, pa tvoja žena sa budžeta nema dovoljno veliku platu.
I sad, ko je jajara... pa ne bih o tome, ti si sve napisao.

Izuzetno mi prija kad vidim da sam drugačiji od tog tvog menataliteta. Svaki put shvatim koliko sam srećan.
Evo, na primer ti se hvalio d aragistruješ auto na invalida, kako bi manje platio porez. I evo, ti si se hvalio da tvoj komšija na crno postalvja ljudima u nevolji lance za 10€, ali si u isto vreme kukao zašto Zlograd krade, pa tvoja žena sa budžeta nema dovoljno veliku platu.
I sad, ko je jajara... pa ne bih o tome, ti si sve napisao.

da i meni izuzetno to prija

Nedao Gospod Bog da sam isti kao vi gore

To ne bih mogao da pozelim ni najgorem neprijatelju

3RG4Ed1.png

:lol:

Mirjana Karanović postala Počasna građanka Sarajeva
Gradsko veće Sarajeva donelo je odluku da se Mirjana Karanović proglasi Počasnom građankom grada Sarajeva.

Osim nje, na sednici grada, počasnim građanima Sarajeva proglašeni su i Krunoslav Cigoj (posthumno) i Kris Smit.

E, zato sto ovakve Beograd podrzava, pomaze i sto po istom setaju zene u crnom, zato ga ne volim. To nije mrznja, vec instiktivno sklanjanje i osecaj nepripadanja takvoj sredini.

Тачно је да из угла Београђана некад са ниподаштавањем (мапа горе) гледају на све ван Београда. Ту се географија своди на "њихов" Београд и тамо нека села у пи*ку материну. Но то је перцепција својствена неоствареним људима. Сваки град је живи организам, мијења се, транформише, пролази кроз процесе, и у тим процесима ти неостварени људи баш и немају шансу да остваре неки статус у друштву, да их неко чује, уважава мишљење, то појачава фрустрације и то надокнађују презиром према неким руралцима или становницима мањих градова који ето немају "привилегију" као они да живе у пријестолници.
E, zato sto ovakve Beograd podrzava, pomaze i sto po istom setaju zene u crnom, zato ga ne volim. To nije mrznja, vec instiktivno sklanjanje i osecaj nepripadanja takvoj sredini.
То нема езе са Београдом. Право питање је. Зашто сва та НВО олош искључиво ровари по пријестолници? Зашто "параде поноса" морају бити у главном граду, па још строгом центру? Што не у Параћину, Горњем Милановцу, нек тамо мало "поносно" парадирају?
Главни град је увијек мета смутљуивцима и подлацима гдје ће своје намјере спроводити, пројектовати догађаје, некад и "дешавање народа". Ту се ровари, ту е најјача контаминациа умова, ту ће медији имати тежиште. Медији су моћни, они ће промовисати све те скарадне појаве, процесе, "параде", све то ствара жељени привид како ти процеси или та НВО олош има подршку. Но како ти имаш одбојност од свега тога и правиш отклон, тако и у самом Београду већина има одбојност и прави отклон од сеих тих скарадних појава и процеса, у коначници све се своди на %, аритметику.

Просто је то, све што се деси у великом граду има већи одјек.
Наравно да ће парада поноса бити у Београду а не у Параћину јер просто у Београду живи неколико хиљада пута више хомића зар не?!
На паради поноса у Берлину буде и по милион људи,ништа ново и посебно.Мислим да многи заборављају да је Београд за наше балканске услове превелики град изван димензија данашње Србије и по територији и по становништву ( јер је био главни град државе од преко 20 милиона-данас цц 7 милиона).

Тачно је да из угла Београђана некад са ниподаштавањем (мапа горе) гледају на све ван Београда. Ту се географија своди на "њихов" Београд и тамо нека села у пи*ку материну. Но то је перцепција својствена неоствареним људима. Сваки град је живи организам, мијења се, транформише, пролази кроз процесе, и у тим процесима ти неостварени људи баш и немају шансу да остваре неки статус у друштву, да их неко чује, уважава мишљење, то појачава фрустрације и то надокнађују презиром према неким руралцима или становницима мањих градова који ето немају "привилегију" као они да живе у пријестолници.То нема езе са Београдом. Право питање је. Зашто сва та НВО олош искључиво ровари по пријестолници? Зашто "параде поноса" морају бити у главном граду, па још строгом центру? Што не у Параћину, Горњем Милановцу, нек тамо мало "поносно" парадирају?
Главни град је увијек мета смутљуивцима и подлацима гдје ће своје намјере спроводити, пројектовати догађаје, некад и "дешавање народа". Ту се ровари, ту е најјача контаминациа умова, ту ће медији имати тежиште. Медији су моћни, они ће промовисати све те скарадне појаве, процесе, "параде", све то ствара жељени привид како ти процеси или та НВО олош има подршку. Но како ти имаш одбојност од свега тога и правиш отклон, тако и у самом Београду већина има одбојност и прави отклон од сеих тих скарадних појава и процеса, у коначници све се своди на %, аритметику.

Јбг, да је парада поноса у Рашкој, требало би и да су учесници из Рашке, како би они после родитељима и пријатељима погледали у очи?

Овако, у Београду немаш ни срама ни образа и све може.

Просто је то, све што се деси у великом граду има већи одјек.
Наравно да ће парада поноса бити у Београду а не у Параћину јер просто у Београду живи неколико хиљада пута више хомића зар не?!
На паради поноса у Берлину буде и по милион људи,ништа ново и посебно.Мислим да многи заборављају да је Београд за наше балканске услове превелики град изван димензија данашње Србије и по територији и по становништву ( јер је био главни град државе од преко 20 милиона-данас цц 7 милиона).

Nesvesno si nam rekao istinu, da u Beogradu ima homoseksualaca 3x više ... :mrgreen:

Tako da Beograd nije istinit prikaz stanja nacije

prestonica, ovakva kakva je, normalno je da se mrzi

Mogu samo da zamislim kada odavde Klan, tiranin, iskvareni ljudi postave nekog lokalnog tiranina gde se svi poznaju !

Kakav je to razdor običajnosti i moralnosti u tom mestu - jadni ljudi

- - - - - - - - - -

Мржњу према Београду стварају бисерко кандићка и слични брабоњци, кад неко нормалан види неке од њих као представнике Београда стомак му се окрене...

To su te strukture, "što Beogradu gore, to i Srbiji gore, a nama bolje"

Poslednja izmena:
Који систем може променити систем ?

Inicijacija se pokreće od Arhona ili Kratosa

Društveni Dogovor o Javnoj (opštoj) i Privatnoj (pojedinačnoj) stvari.

Svi pojedinačno ulažu deo slobode i deo suvereniteta u Javnu stvar

Društveni Ugovor

Politika - zajednički interes svih (suverenitet) / Ekonomija - pojedinačni interes svih (sloboda)

Principi oblika vladavine ili njene mešovitosti: Monarhija / Republika / Demokratija

Sloboda / Jednakopravnost / Izbornost-smenjivost / Javnost / Odgovornost

Ustanove - Norme - Tripartitnost

Društvena Javna praksa / Društvena Privatna praksa

Zakon

Država​

- - - - - - - - - -

Када разне системе спроводе исти људи зарад истога интереса резултат је увек исти .

Zato moral, čast, vrlina, hrabrost, sposobnost, itd ... treba da izbace DB iz vršenja moći.

Treba vratiti stvarnu Republiku stvarnom Narodu (Elita+masa)

Poslednja izmena:
Нмеа других људи односно људи са другим инетересом. Други људи имају исти интерес стога систем остаје исти чак и са другим људима.

- - - - - - - - - -

Систем јесте частан јесте моралан јесте храбар јесте способан .... Зато и јесу победнице и победници најморалнији најхрабрији најчаснији најспособнији

Stvarno ?

Treba da napišeš doktorat iz političkih nauka - smer poliikologija, a mi ćemo doći da ga oborimo u naslovu ili u podnaslovu !... :cool:

Pre neko vreme jedan od mojih srpskih fb prijatelja napisao na fejsu-mrzim Beograd. Ovo je bilo pre 3 godina-nisam znao onda zasto .Kako da covek,koji se deklarise kao rodoljub-patriota,da mrzi svoju prestonicu ?
Pa sada mi je to jasno,jer i ja mogu otkriveno da kazem ,,Nienawidzę Warszawy’’ (Mrzim Varsavu).
Iako Varsava-isto kao sto i Beograd-ima lepu istoriju ,mnogo puta ljudi su branili sa pesmom na usnama ove gradove od agresora-shvatio sam ,zasto covek moze da mrzi prestonicu,jer ovo trenutno i osećam.
Zasto?
Odgovor je jednostavan-danasnja Warszawa je leglo nemorala i degenerike .Ovde siri propagandu LGBT (uspesno) ,prosecna devojka sa 16 godina ima vece seksualno iskustvo nego njena sopstvena majka/tetka(izaberi jedno) . U Warszawi propagira sa i rasno mesanje,pa i u mnogim Warszawskim novinama predstavlja se prevaru/izdaju partnera kao nesto sasvim normalno. Ovde vecina ljudi ne poseduje nikakve vrednosti ,za njih bitne su samo pare.
Zato vise volim sela i manje gradove,jer tamo covek moze brze da naleti na dobru devojku/casnog coveka,koji nije licemer i postuje prave vrednosti ,ne one americko-becko-berlinske.
Zapad pokusava preko prestonica (a tacnije preko svog jakog uticaja u gradskom zivotu) da unisti konservativne narode .
Zavrsavajuci sve ovo,sto zelim da kazem na ovu temu – volim istoriju Varsave (pogotovo Varsavski Ustanak-Powstanie Warszawskie je bio dokaz heroizma ljudi,koji su ziveli tamo za vreme okupacije III Rajha) itd . ali istovremeno mrzim danasnju VARSAVU.
Zato kazem i na kraju : Warszawo p***l się -,,J**i se Varsavo’’ .

Ne bih to nazvao mrznjom (za neke ljude je to normalno), NIKOG NIJE BRIGA kakave su devojke (moralne, nemoralne,....) u pitanju je NOVAC i to je JEDINI razlog zasto svi "MRZE" Beograd i zasto se vecina seli u Beogradu, to je to u sustini sve ostalo su sitnice za koje se vecina hvata kako ne bi doveli novac u pitanje jer naravno ako juris novac postajes povrsan, nemoralan,.....

Zivim u okolini Beograda i vidim razliku izmedju Beograda i ostalih gradova tako da ljudi se s razlogom sele u BG i podrzavam svakog ko to uradi, ako sve ostalo umire oko tebe, to ne znaci da trebas da ostanes i cekas.

Poslednja izmena:

Back