- Poruka
- 186.895
Niko ne mrzi prestonicu ali je normalno sto vas niko ne voli jer vi pljackate sav srpski narod van prestonice otimate unistavate gradove sela onemogucavanjem bilo kakve normalne privredne aktivnosti, pljackom abnormalnim porezima, gasenjem firmi, unistavanjem fabrika i sela.
da pljujem vas jer ste pohlepni zli pokvareni i kvarni do koske....
Zato vas pljujem ali vas ne mrzim.
Sad sto ti ne uvidjas razliku izmedju dobronamerne kritike i mrznje to je tvoj problem.
- - - - - - - - - -
Evo npr u mojoj opstini je bilo 4-5 fabrika kojima se rukovodilo iz Beograda, i naravno Beograd sve to zatarabi, upropasti, rasproda bud zasto, radnici zavrse na ulici i posle kao "eee nije u redu da svercujete" a oduzeli su ljudima bilo kakvu mogucnost da zive od svog rada u gradu u kojem su rodjeni. Onda ljudi otkriju malinu krene malina , Beogradska mafija i na to stavi sapu, napravi hladnjacarski lobi, gazde sve BG funkcionieri politicari i opet ubije proizvodjaca iz malog mesta...
I posle se pitaju sto ih niko nigde ne voli
Pa zato sto ste jajare, kukavice, lopovi, secikese, pljackasi , zato sto vi sami NE VOLITE NIKOGA VAN VASEG GRADA PA NI SVOJEG BLIZNJEG KOMSIJU
Izuzetno mi prija kad vidim da sam drugačiji od tog tvog menataliteta. Svaki put shvatim koliko sam srećan.
Evo, na primer ti se hvalio d aragistruješ auto na invalida, kako bi manje platio porez. I evo, ti si se hvalio da tvoj komšija na crno postalvja ljudima u nevolji lance za 10€, ali si u isto vreme kukao zašto Zlograd krade, pa tvoja žena sa budžeta nema dovoljno veliku platu.
I sad, ko je jajara... pa ne bih o tome, ti si sve napisao.