Da li možete voleti partnera/ku ako nema seksa?

Kontam da ima smisla ako nismo redneckovi ili u ratu/zatvoru ...
Pa ne, jednostavna razlika u ljubavi. Brat, sestra, prijatelj sta vec.
Vidi, ne mogu da priustim da mi ego toliko ode da kazem da vise ne volim tu i tu osobu, ali intimno? To mogu sebi da priustim i da budem zdrava licnost.
Jednostavno nema vise magije. Mrzimo se volimo ali smo na nivou nekog roda ili cinera, zavisno od toga koliko smo se pre toga zblizili.

Pa i ne deluje mi kao da je velika razlika - nema te nema?
Ono jeste motivacija drugačija, no otvara se pitanje koliko dvoje ljudi mogu da ostanu zajedno u takvoj situaciji?
Kontam da ako su normalni imaju svoje limite ili možda grešim?
Pa ne znam zasto da se suzdrzavaju osim ako je neka deep religijska tradicionalna monogamija u pitanju. Ili zdravstveno pitanje. Stvar je volje i koliku potrebu imaju za seksom, koliko im je bitan. Ja ne buh cekao dve godine a ako je to toliko vredno onda welcome back bejbe. A isto i ne bih ocekivao od druge strane.

Pa ne znam zasto da se suzdrzavaju osim ako je neka deep religijska tradicionalna monogamija u pitanju.
Nzm ni ja, kontam da mora da su imali neka specifična zajednička iskustva zbog kojih su izgradili takvu povezanosti? Inače nisu religiozni/tradicionalni, mada kontam da jesu monogamni.
Ja ne buh cekao dve godine a ako je to toliko vredno onda welcome back bejbe. A isto i ne bih ocekivao od druge strane.
Slično kao i ja, mada ne bih baš otišao od partnerke da se nađe u takvoj situaciji, sa druge strane da sam ja u takvoj situaciji isto bih bio za opciju da ako hoće nađe nekog za xxx. A i sada nešto kontam da je ovo verovatno jedan od razloga zašto u 90% slučajeva biram nemonogamne partnerke ...

Nzm ni ja, kontam da mora da su imali neka specifična zajednička iskustva zbog kojih su izgradili takvu povezanosti? Inače nisu religiozni/tradicionalni, mada kontam da jesu monogamni.

Slično kao i ja, mada ne bih baš otišao od partnerke da se nađe u takvoj situaciji, sa druge strane da sam ja u takvoj situaciji isto bih bio za opciju da ako hoće nađe nekog za xxx. A i sada nešto kontam da je ovo verovatno jedan od razloga zašto u 90% slučajeva biram nemonogamne partnerke ...
Pa opet ne znam o cemu se radi, malo je ekstreman slucaj nije da je imala neku intervenciju pa dva meseca ne moze ili sta vec. Ovo zvuci kao da joj je neko odsekao vadzajnera pa se ceka da izraste novi ili njemu tuki.

Pa opet ne znam o cemu se radi, malo je ekstreman slucaj nije da je imala neku intervenciju pa dva meseca ne moze ili sta vec. Ovo zvuci kao da joj je neko odsekao vadzajnera pa se ceka da izraste novi ili njemu tuki.
Nzm detalje, o tome nisu hteli da pričaju ... Ako bih nagađao rekao bih da je situacija bila karcinom/hemoterapija ili tako nešto ...

Kada razmislim možda je nekada ovo i bilo neki standard? A da je danas seks preuzeo primat u dobrom delu slučajeva?
Danas svima puna usta seksa i kako je to nasušna potreba, zato teško i opstaje bilo kakav odnos, ide se za strašću i instant iskrom, a koga zabole možeš li u miru ćutati s tom osobom npr.

Danas svima puna usta seksa i kako je to nasušna potreba, zato teško i opstaje bilo kakav odnos, ide se za strašću i instant iskrom, a koga zabole možeš li u miru ćutati s tom osobom npr.
I meni se tako nekako čini, skorije sam ponovo ušao u online dejting vode i vidim kako to baš ne ide ... Ono nema baš nekog interesovanja ...
Sa druge strane ponovo se viđam sa nekadašnjim partnerkama jer smo sada ponovo slobodni i raspoloženi za xxx.

Šta znam trenutno dejting pool mi deluje kao da su ljudi mahom naštelovani na intenzitet i igranje toplo-hladno, a kada dođe do takvih stvari brzo gubim interesovanje za osobu jer mislim da nema stalnost ...

Back