- Poruka
- 4.155
Ako je vaš odgovor da, koliko ovo može da traje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo za osobu kapiram, no šta podrazumevaš pod ovim intimno?Mogu da je volim kao osobu ali intimno ne.
Mozes li da volis brata?Ovo za osobu kapiram, no šta podrazumevaš pod ovim intimno?
Intimno?Mozes li da volis brata?
Kontam da ima smisla ako nismo redneckovi ili u ratu/zatvoru ...Ima smisla sad?
Pa ne, jednostavna razlika u ljubavi. Brat, sestra, prijatelj sta vec.Kontam da ima smisla ako nismo redneckovi ili u ratu/zatvoru ...
Pa i ne deluje mi kao da je velika razlika - nema te nema?Nije ne zelimo, vec smo spreceni. Veeelika razlika.
Pa ne znam zasto da se suzdrzavaju osim ako je neka deep religijska tradicionalna monogamija u pitanju. Ili zdravstveno pitanje. Stvar je volje i koliku potrebu imaju za seksom, koliko im je bitan. Ja ne buh cekao dve godine a ako je to toliko vredno onda welcome back bejbe. A isto i ne bih ocekivao od druge strane.Pa i ne deluje mi kao da je velika razlika - nema te nema?
Ono jeste motivacija drugačija, no otvara se pitanje koliko dvoje ljudi mogu da ostanu zajedno u takvoj situaciji?
Kontam da ako su normalni imaju svoje limite ili možda grešim?
Nzm ni ja, kontam da mora da su imali neka specifična zajednička iskustva zbog kojih su izgradili takvu povezanosti? Inače nisu religiozni/tradicionalni, mada kontam da jesu monogamni.Pa ne znam zasto da se suzdrzavaju osim ako je neka deep religijska tradicionalna monogamija u pitanju.
Slično kao i ja, mada ne bih baš otišao od partnerke da se nađe u takvoj situaciji, sa druge strane da sam ja u takvoj situaciji isto bih bio za opciju da ako hoće nađe nekog za xxx. A i sada nešto kontam da je ovo verovatno jedan od razloga zašto u 90% slučajeva biram nemonogamne partnerke ...Ja ne buh cekao dve godine a ako je to toliko vredno onda welcome back bejbe. A isto i ne bih ocekivao od druge strane.
Pa opet ne znam o cemu se radi, malo je ekstreman slucaj nije da je imala neku intervenciju pa dva meseca ne moze ili sta vec. Ovo zvuci kao da joj je neko odsekao vadzajnera pa se ceka da izraste novi ili njemu tuki.Nzm ni ja, kontam da mora da su imali neka specifična zajednička iskustva zbog kojih su izgradili takvu povezanosti? Inače nisu religiozni/tradicionalni, mada kontam da jesu monogamni.
Slično kao i ja, mada ne bih baš otišao od partnerke da se nađe u takvoj situaciji, sa druge strane da sam ja u takvoj situaciji isto bih bio za opciju da ako hoće nađe nekog za xxx. A i sada nešto kontam da je ovo verovatno jedan od razloga zašto u 90% slučajeva biram nemonogamne partnerke ...
Nzm detalje, o tome nisu hteli da pričaju ... Ako bih nagađao rekao bih da je situacija bila karcinom/hemoterapija ili tako nešto ...Pa opet ne znam o cemu se radi, malo je ekstreman slucaj nije da je imala neku intervenciju pa dva meseca ne moze ili sta vec. Ovo zvuci kao da joj je neko odsekao vadzajnera pa se ceka da izraste novi ili njemu tuki.
Kada razmislim možda je nekada ovo i bilo neki standard? A da je danas seks preuzeo primat u dobrom delu slučajeva?Verujem da bih, možda bismo pre bili vezani u takvom odnosu bez seksa, kada ne moraš konstantno igrati neke igre potpaljivanja nego zapravo voliš osobu.
Ček čekAko je vaš odgovor da, koliko ovo može da traje?
p brate ok...budes covek jbte.Nzm detalje, o tome nisu hteli da pričaju ... Ako bih nagađao rekao bih da je situacija bila karcinom/hemoterapija ili tako nešto ...
Danas svima puna usta seksa i kako je to nasušna potreba, zato teško i opstaje bilo kakav odnos, ide se za strašću i instant iskrom, a koga zabole možeš li u miru ćutati s tom osobom npr.Kada razmislim možda je nekada ovo i bilo neki standard? A da je danas seks preuzeo primat u dobrom delu slučajeva?
I meni se tako nekako čini, skorije sam ponovo ušao u online dejting vode i vidim kako to baš ne ide ... Ono nema baš nekog interesovanja ...Danas svima puna usta seksa i kako je to nasušna potreba, zato teško i opstaje bilo kakav odnos, ide se za strašću i instant iskrom, a koga zabole možeš li u miru ćutati s tom osobom npr.
Nzm šta je tačno bilo, zato sam baš i pomenuo da nagađam ... Jer ono ako nisu hteli da pričaju o tome, ne pada mi na pamet šta bi drugo moglo da bude ...Što ne mogu da se sexaju ako je karcinom?? Pa pre će da ozdravi