Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.820
Bićemo nežne i završićemo predozirane slatkišima
Палачинкама сигурно.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bićemo nežne i završićemo predozirane slatkišima
Pa zato me i ignoriše!da ako nije 75D neće ni da razgovara !!
Jel još pričamo o čokoladi?20%... То је рецимо три или четири коцкице чоколаде.
Svakom prema zaslugama.Палачинкама сигурно.
tako sam se ja udala
tako sam se ja udala
kad je gricnuo krajičak a meni dao sredinu kiflice seven days, zaljubila sam se istog momenta
tako sam se ja udala
kad je gricnuo krajičak a meni dao sredinu kiflice seven days, zaljubila sam se istog momenta
rekoh ja jednom trebalo je da budem muškarac, ali ..u zadnji čas...Љубав преко стомака... Универзално.
Nije off topic, naprotiv.Mano je off topic, ako volim i postujem devojku seks dolazi na krajunkao slag na tortu a ne odma. I mislim da je tako kod vecine muskaraca.
Ako me bas briga onda predatorski.
Tako da me ova prica oko cokolade zbunila.
Sto se teme tice, nisam za vidjanja seksa radi, sad kako sam stariji, kad sam bio 10 hodina mladji sve je bilo ok, samo zezanje.
Zašto?Љубав преко стомака... Универзално.
rekoh ja jednom trebalo je da budem muškarac, ali ..u zadnji čas...
Da sitnica koja te opusti u vezi neke osobe ili sitnica koja te upozori...Vidiš kako seven days na kraju ispade several/many years.
Zašto?
Ne, to nije iskren odgovor.Храна у стомаку ствара осећај задовољства, још ако се попије вино онда је и срећа ту... Па све то доведе до тога да ружичастије гледамо на другу страну, имамо улепшанију слику која нам се свиди. Па се лакше одлучимо да будемо са тим неким.
Зато на првом дејту само кисела вода.
Da sitnica koja te opusti u vezi neke osobe ili sitnica koja te upozori...
ne verujem da svesno umemo da čitamo te signale ali nekada bude više sreće nego pameti.
pa baš tako.Suštinski, ljudi nam sami pokazuju sve, samo ko hoće da pročita umesto da se zanosi slikom o toj osobi koju gradi.
Naravno, poslednja devojka sa kojom sam imao ajd da kazes duzi vezu, mi smo 4 puta spavali jedno kod drugog i nije bilo seksa.Nije off topic, naprotiv.
Ono što osećaš prema devojci određuje i tvoj odnos prema njoj.
Priča o čokoladi je, u mom slučaju - odnos bez unapred utvrđenog sinopsisa.
Odnos se sam piše, u realnom vremenu.
Bratetako sam se ja udala
Ne, to nije iskren odgovor.
Sta mozda decko ima smedju spermu, ima svacega
aha i arome- champanjSta mozda decko ima smedju spermu, ima svacega
7days šampanja , pa ko se ne bi zaljubioaha i arome- champanj