Da li možete imati mlak odnos?

Mano je off topic, ako volim i postujem devojku seks dolazi na krajunkao slag na tortu a ne odma. I mislim da je tako kod vecine muskaraca.
Ako me bas briga onda predatorski.
Tako da me ova prica oko cokolade zbunila.

Sto se teme tice, nisam za vidjanja seksa radi, sad kako sam stariji, kad sam bio 10 hodina mladji sve je bilo ok, samo zezanje.
Nije off topic, naprotiv.
Ono što osećaš prema devojci određuje i tvoj odnos prema njoj.

Priča o čokoladi je, u mom slučaju - odnos bez unapred utvrđenog sinopsisa.
Odnos se sam piše, u realnom vremenu.

Храна у стомаку ствара осећај задовољства, још ако се попије вино онда је и срећа ту... Па све то доведе до тога да ружичастије гледамо на другу страну, имамо улепшанију слику која нам се свиди. Па се лакше одлучимо да будемо са тим неким.

Зато на првом дејту само кисела вода. 😁

Храна у стомаку ствара осећај задовољства, још ако се попије вино онда је и срећа ту... Па све то доведе до тога да ружичастије гледамо на другу страну, имамо улепшанију слику која нам се свиди. Па се лакше одлучимо да будемо са тим неким.

Зато на првом дејту само кисела вода. 😁
Ne, to nije iskren odgovor.

Nije off topic, naprotiv.
Ono što osećaš prema devojci određuje i tvoj odnos prema njoj.

Priča o čokoladi je, u mom slučaju - odnos bez unapred utvrđenog sinopsisa.
Odnos se sam piše, u realnom vremenu.
Naravno, poslednja devojka sa kojom sam imao ajd da kazes duzi vezu, mi smo 4 puta spavali jedno kod drugog i nije bilo seksa.
Gledali filmove, tu i tamo ljubljenje i mazenje.
Ona cak i mislila kao ima drugu 100%, al jednostavno ne bi mi bilo fora da se desilo odmah npr. A i jasno sam stavio do znanja da niaam sa njom zbog toga i da zelim ozbiljno.

Back