ja mogu osim ako to nije osoba koja me je teško razočarala ili povredila na neki način...u principu ja ne prestajem stvarno da volim ljude kad ih zavolim osim ako mi ne daju dobre razloge da vidim da to po mene nije dobro...
Da li to znači da bih možda želeo nešto od te bivše osobe?...zavi...Sa nekim osbama možda ako su tu bili neki drugi faktori koji nisu zavisili od nas stvarno koji su doveli nas odnos da se ugasi i da se jednostavno udaljimo...od onih osoba sa kojima smo došli do zajedničkog zaključka da jednostavno ne funkcionišemo kao par ne...
Inače sa ponekim bivšim osobama sam i pokušao...sa jedniv bivšim nije funkcionisalo jer sam naivna budala koji je verovao da je neko bio moj prijatelj i nisam provaljivao da me huška da se osećam nezadovoljno u tom odnosu ne zato što mi misli dobro već jer ne znam više ni što ustvari...ali jeste...i na kraju sam prekinuo nešto što je ustvari bila jedna od najzdravijih veza koje sam imao...Lik je ladno dolazio da me vadi iz bedaka,donosio klopu,terao me da izlazimo samo da me izvuče iz kuće...tražio da upozna moje društvo,upoznavao me sa njegovim...ladno me upoznao i sa sestrom...iz nekog razloga me ta neka osoba ubedila da je sve to nekako loše,da to guši...da je to neko forsiranje i da treba da budem nezadovoljan samo zato što je taj lik pokazao blagu ljuomoru ka jednom mom drugu i pokušao da ga upozna s nekom drugaricom (u nadi da se smuvaju da se osigura da nema ničeg između mene i tog druga jer jesu stvari bile komplikovane)...Wtf koji sam kreten??? Zašto???
U principu imam zaštitnički instinkt prema osobama koje volim,bili prijatelji,sadašnji ili bivši momci/devojke...kod mene ta granica između toga nije baš jasno definisana...osim ako nije osoba koja me je namerno uvredila ili povredila...onda ih jednostavno odpišem...pomalo i prezirem...ali ih više odpišem zato što ne želim da im dam priliku da me opet uvrede,povrede ili iskoriste na bilo koji način...a eto nekoj ljigavoj osobi sam davao mnogo prilika jer sam želeo da verujem da samo imamo nesporazume...greška...velika,ogromna greška...