Da li moze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Nije diakutabilan vec svakom dato da ga tumaci kako zeli.
Pa za jednog lekara nije, oni gledaju da li neko može da funkcioniše. A narcissi npr mogu lepo da funkcionišu a opet su kao problem i psihoanalizom se kao leče. Ostajem pri onom što sam rekla, mislim da jeste diskutabilan i da se ne zna šta je normalno. Samo se može reći funkcioniše ili ne

AbsolutelyNotMan

Aktivan član
Poruka
1.628
Pa za jednog lekara nije, oni gledaju da li neko može da funkcioniše. A narcissi npr mogu lepo da funkcionišu a opet su kao problem i psihoanalizom se kao leče. Ostajem pri onom što sam rekla, mislim da jeste diskutabilan i da se ne zna šta je normalno. Samo se može reći funkcioniše ili ne
Nisam lekar i nisam mislio na to da je lekarima diskutabilno sta je normalno. Za narcise nzm.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.460
Ooo Mistere poceo si realno da govoris.
Podrzavam.
S tim da ipak jos uvek ima bisera.
Ovi "neuroticni" su glasniji.
Pa to ti je realnost.
Da je vecina normalna, svet bi bio normalan, a nije. Svet ti je poprilicno oboleo. I to nije kao sad nekakav depresivan stav, vec je surova realnost. Izadji na ulicu, idi negde gde mozes da se socijalizujes, neki klub, kafic, pa pogledaj oko sebe.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.460
Ok, ajde tema je o mentalno obolelim ljudima, sad, da li u sirem kontekstu/kroz narodni izraz ili medicinski.. Medicinski je malo.. Ajd jbg..mogu. Zavisi koji nivo, koja boljka i td. Mislim da to nije zanimljivo za diskusiju, koliko je ovo prvo.
Dusevno oboleli?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.