S sutjeska Zainteresovan član Poruka 224 10.06.2004. u 12:51 - da li moze................................... #1 da li moze u operi da se neki download stopira i da se diskonektuje pa kada se konektujem da nastavim taj download
da li moze u operi da se neki download stopira i da se diskonektuje pa kada se konektujem da nastavim taj download
RiSK Primećen član Poruka 682 10.06.2004. u 13:48 - da li moze................................... #2 Da. Zavisi koji ftp klijent koristish... Uglavnom se svodi na klik, ili dav pa prochachkaj malo...
RiSK Primećen član Poruka 682 10.06.2004. u 13:53 - da li moze................................... #3 e, ne vido da si napisao ono "u operi" Imash na "Transfer" prozoru dva dugmeta "Stop" i "Resume". To bi trebalo da zavrshi pos'o
e, ne vido da si napisao ono "u operi" Imash na "Transfer" prozoru dva dugmeta "Stop" i "Resume". To bi trebalo da zavrshi pos'o
G gost 13024 Domaćin Poruka 3.927 10.06.2004. u 14:56 - da li moze................................... #4 koliko sam ja razumio u Operi.. Tamo imas (ako je prevedena)imas prenose pa mozes da stopiras i nastavis kad hoces.. To je bas sa Operom lako.. Poz.
koliko sam ja razumio u Operi.. Tamo imas (ako je prevedena)imas prenose pa mozes da stopiras i nastavis kad hoces.. To je bas sa Operom lako.. Poz.
S SisaDaPimp Aktivan član Poruka 1.140 10.06.2004. u 17:51 - da li moze................................... #5 Skini Download Accelerator Plus ili neki slican download sh*it...
Кулиража Iskusan Poruka 6.129 10.06.2004. u 19:00 - da li moze................................... #6 U novijim cerzijama Opere moze, dok u starijim download mozes nastavljati samo ako se pre toga nisi diskonektovao.
U novijim cerzijama Opere moze, dok u starijim download mozes nastavljati samo ako se pre toga nisi diskonektovao.