Da li moze samostalno da se zivi sa 16 godina?

bolje da ih ne rasipa nego ustedet za odpocinjanje sopstvenog posla i kupovinu gaybe ako je nema nasledit bilo bi pozeljno nac neku stedljivu koja ne rasipa
s obzirom na to da nije dao neki ozbiljan razlog da se iseli i ja mislim da mu je bolje da stedi ali mozda ima stvarno nesto veliko zbog cega hoce da ode iako mi ne deluje da je to u pitanju

dobio si odgovor sa citatom iz zakona..samo pitanje je zasto bi ziveo sam sa 16 godina, da li nemas uslove za zivot sa ocem , ili te otac maltretira ili je neki drugi razlog ..jer da odlazis da zivis sam a imas sve uslove u roditeljskoj kuci je po meni preuranjeno
Znam da sam dobio odgovor, hteo bih sam da zivim jer mi je dosta problematicnog zivota sa tatom, ne zelim da ulazim u detalje niti zelim da se obratim centru za socijalni rad jer ne zelim da zivim u domu kad imam uslove da zivim sam. To je to ljudi, hvala svima za odgovore!

Znam da sam dobio odgovor, hteo bih sam da zivim jer mi je dosta problematicnog zivota sa tatom, ne zelim da ulazim u detalje niti zelim da se obratim centru za socijalni rad jer ne zelim da zivim u domu kad imam uslove da zivim sam. To je to ljudi, hvala svima za odgovore!
on bi mogao potencijalno da ti pravi probleme

da prijavi tvoj nestanak recimo, moze i da prijavi da si nesto odneo.

jeste crn pogled ali izgleda da je potreban.

bilo bi dobro da ipak dobro prostudiras mogucnosti, da mozda predjes da zivis kod nekog rodjaka privremeno,

zbog promene prebivalista u licnoj, da se otkacis od njega.

on bi mogao potencijalno da ti pravi probleme

da prijavi tvoj nestanak recimo, moze i da prijavi da si nesto odneo.

jeste crn pogled ali izgleda da je potreban.

bilo bi dobro da ipak dobro prostudiras mogucnosti, da mozda predjes da zivis kod nekog rodjaka privremeno,

zbog promene prebivalista u licnoj, da se otkacis od njega.
Nemam rodjake u Srbiji, to je problem, nisam ni iz Srbije, imam Grcko drzavljanstvo..

Hteo sam da pitam, da li moze samostalno da se zivi u Srbiji sa 16 godina? Narvavno da ta osoba ima siguran posao, i moze da iznajmi stan za sebe.. Nego pitam za legalnu stranu ove teme. Hvala svima na odgovoru unapred!
Moj savet ti je da nastaviš da se baviš web dizajnom i da što više učiš. Jer to je posao budućnosti...jbt ja imam 30 godina i imam manju platu od tebe 😆

Back