Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно не! Очигледно хоћеш да бежиш од родитеља!Hteo sam da pitam, da li moze samostalno da se zivi u Srbiji sa 16 godina? Narvavno da ta osoba ima siguran posao, i moze da iznajmi stan za sebe.. Nego pitam za legalnu stranu ove teme. Hvala svima na odgovoru unapred!
Imam posao na internetu, web design, kao i editujem snimke i sve ostalo profesionalno, plata mi je negde oko 600-700 evra mesecno u zavisnosti od posla.. Tako da to nije problem, nego vec da li sme po zakonu, ne trazim misljenje licne, vec neko oficijalno misljenje. Hvala unapredАпсолутно не! Очигледно хоћеш да бежиш од родитеља!
Немој то, мање су муке да трпиш родитељску ,,тортуру'' него самачки живот у тим годинама. А одакле ти приходи за самостални живот.
Страви прст на чело.
Hvala bogu sto mi neko ovako odgovara!!!мислим да је могуће и не слушај ове што те ватају на патетику родитеља. У Србији је изразито изражено то да родитељи рађају децу за себе. Као што тове свињу за кад им треба. Љубав, пажња и нега према родитељима може и из твог личног стана. Иди. Чим причаш, знаш да можеш.
Hvala!!Poslovna sposobnost deteta
Član 64.
(3) Dete koje je navršilo 15. godinu života može preduzimati pravne poslove kojima upravlja i raspolaže svojom zaradom ili imovinom koju je steklo sopstvenim radom.
Kada roditeljsko pravo prestaje
Član 84.
(1) Roditeljsko pravo prestaje:
.....
2. kada dete stekne potpunu poslovnu sposobnost pre punoletstva;
A sto ti neces da pomazes staramajku i oca pod stare daneHvala bogu sto mi neko ovako odgovara!!!
niste citali sta sam napisao: Imam posao na internetu, web design, kao i editujem snimke i sve ostalo profesionalno, plata mi je negde oko 600-700 evra mesecno u zavisnosti od posla.. Tako da to nije problem, nego vec da li sme po zakonu, ne trazim misljenje licne, vec neko oficijalno misljenje. Hvala unapredNe,gdje mu je posao da sve poplaca?I jos ide u skolu.
ne razumem sta ste rekli ovde.A sto ti neces da pomazes staramajku i oca pod stare dane
Druze, tema je da li mogu sam ziveti ili ne, jesam te nesto pitao oko toga da li sam najbitniji ili ne? Imam svoj posao, trazim resenje da znam unapred sta da radim i to je to. Ne razumem sto dugovlacis, ako nemas odgovor, ne pisi. A ne da foliras.Pa da nisi ti najbitniji
Nisam ja trenutno za zenidbu..moze al malo ti je to za zenidbu
E vidis takav nam nezreo odgovor treba da ti kazemo da jos nisi za odvajanje od mamine siseDruze, tema je da li mogu sam ziveti ili ne, jesam te nesto pitao oko toga da li sam najbitniji ili ne? Imam svoj posao, trazim resenje da znam unapred sta da radim i to je to. Ne razumem sto dugovlacis, ako nemas odgovor, ne pisi. A ne da foliras.
za zenidbu je uvek malomoze al malo ti je to za zenidbu
dobio si odgovor sa citatom iz zakona..samo pitanje je zasto bi ziveo sam sa 16 godina, da li nemas uslove za zivot sa ocem , ili te otac maltretira ili je neki drugi razlog ..jer da odlazis da zivis sam a imas sve uslove u roditeljskoj kuci je po meni preuranjenoniste citali sta sam napisao: Imam posao na internetu, web design, kao i editujem snimke i sve ostalo profesionalno, plata mi je negde oko 600-700 evra mesecno u zavisnosti od posla.. Tako da to nije problem, nego vec da li sme po zakonu, ne trazim misljenje licne, vec neko oficijalno misljenje. Hvala unapred
dokazivanje pred zenskim svetom nije mlakonja sto se drzi za roditeljske skute sto je za pohvalu jer nije tatinim sinom s keshdobio si odgovor sa citatom iz zakona..samo pitanje je zasto bi ziveo sam sa 16 godina, da li nemas uslove za zivot sa ocem , ili te otac maltretira ili je neki drugi razlog ..jer da odlazis da zivis sam a imas sve uslove u roditeljskoj kuci je po meni preuranjeno