- Poruka
- 99.167
Postoji opcija da citiramo neku ili više objava te da kasnije ubacimo te citate u našu poruku. Ovo ne radi za PP.
Da li bi mogli to da omogućite?
Da li bi mogli to da omogućite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je dotični pitao za obrnut procesNije dozvoljeno javno objavljivanje privatne prepiske.
Ne mislim na tu stranu, nego ne mogu da ubacim citat ij javne prepiske u ppNije dozvoljeno javno objavljivanje privatne prepiske.
Citiraš post, ideš na copy ili cut i samo paste u ppNe mislim na tu stranu, nego ne mogu da ubacim citat ij javne prepiske u pp
Problem je ako hoću da citiram nekoliko odjednom.Citiraš post, ideš na copy ili cut i samo paste u pp
Šta je tu problem
Nije, isti je postupakProblem je ako hoću da citiram nekoliko odjednom.
Da bi iskopirao nekoliko postova a zatim jednim potezom sve stavio (paste) negde, moraš da odradiš nešto drugačije od jednostavnog Ctrl+C a onda Ctrl+V.Nije, isti je postupak
Uopšte nije drndanje, svaki put sam ponovo probala pre nego što sam ti odgovorila na post.Da bi iskopirao nekoliko postova a zatim jednim potezom sve stavio (paste) negde, moraš da odradiš nešto drugačije od jednostavnog Ctrl+C a onda Ctrl+V.
Drugim rečimo da se drndaš oko toga.
Da, možeš da citiraš koliko god hoćeš negde kao odgovor a onda to iskopiraš a to što si natrpala izbrišeš.Uopšte nije drndanje, svaki put sam ponovo probala pre nego što sam ti odgovorila na post.
Citiraš postove, selektuješ šta želiš i pejstuješ u pp. 30 sekundi.
Ako to radiš, najefikasnije je da umesto da koristiš "copy" koristiš "cut" (Ctrl+X) jer će onda da izbriše iz tog fantomskog posta koji nemaš nameru da objaviš, ali će da ostane u klipbordu da možeš da ga "paste" u pp. Pre nego napustiš taj post, idi na ikonu za Nacrte i odaberi "Izbriši nacrt" da te taj "obrisani " post ne bi sačekao sledeći put kada budeš došla u tu temu gde si krenula svu ovu "gimnastiku"Uopšte nije drndanje, svaki put sam ponovo probala pre nego što sam ti odgovorila na post.
Citiraš postove, selektuješ šta želiš i pejstuješ u pp. 30 sekundi.
Treba tebi dati ime Komplikator.Altenativno, omogućiti klipbord istoriju koja pamti do 24 posebna citata, a onda izabrati iz istorije šta i koliko da "zalepiš" (paste)
Na Windows-u
- Omogućite istoriju međuspremnika (clipboard):Idite na Podešavanja > Sistem > Međuspremnik i uključite „Istorija međuspremnika“.
- Kopirajte više stavki: Izaberite stavku i pritisnite Ctrl+C. Izaberite sledeću stavku i pritisnite Ctrl+C, i tako dalje, do 24 stavke.
- Selektivno lepljenje: Pritisnite taster Windows + V da biste otvorili panel međuspremnika. Kliknite na bilo koju stavku da biste je nalepili.
- Nalepi sve: U oknu Međuspremnik kliknite na „Nalepi sve“ da biste nalepili sve po redu.