Da li može da se omogući opcija citiranje za PP?

Rešenje
Pretpostavljam onda da pricamo o funkcionalnosti "+ Citat" linka desno ispod poruke.

To ne funkcionise izmedju javnih i privatnih poruka, tako da je jedino resenje da se citira u polje gde se odgovara na temu, pa se onda rucno copy&paste u polje za privatnu prepisku.
Da bi iskopirao nekoliko postova a zatim jednim potezom sve stavio (paste) negde, moraš da odradiš nešto drugačije od jednostavnog Ctrl+C a onda Ctrl+V.
Drugim rečimo da se drndaš oko toga.
Uopšte nije drndanje, svaki put sam ponovo probala pre nego što sam ti odgovorila na post.

Citiraš postove, selektuješ šta želiš i pejstuješ u pp. 30 sekundi.

Uopšte nije drndanje, svaki put sam ponovo probala pre nego što sam ti odgovorila na post.

Da, možeš da citiraš koliko god hoćeš negde kao odgovor a onda to iskopiraš a to što si natrpala izbrišeš.

Mada, moje pitanje ovde nije bilo kako da se snađem, jer to znam i radio sam, nego da li može da se omogući opcija "+Citat" i za pp, barem jednosmerno (sa javnog u pp)

Ako to radiš, najefikasnije je da umesto da koristiš "copy" koristiš "cut" (Ctrl+X) jer će onda da izbriše iz tog fantomskog posta koji nemaš nameru da objaviš, ali će da ostane u klipbordu da možeš da ga "paste" u pp. Pre nego napustiš taj post, idi na ikonu za Nacrte i odaberi "Izbriši nacrt" da te taj "obrisani " post ne bi sačekao sledeći put kada budeš došla u tu temu gde si krenula svu ovu "gimnastiku"

Altenativno, omogućiti klipbord istoriju koja pamti do 24 posebna citata, a onda izabrati iz istorije šta i koliko da "zalepiš" (paste)

Na Windows-u
  1. Omogućite istoriju međuspremnika (clipboard):Idite na Podešavanja > Sistem > Međuspremnik i uključite „Istorija međuspremnika“.
  2. Kopirajte više stavki: Izaberite stavku i pritisnite Ctrl+C. Izaberite sledeću stavku i pritisnite Ctrl+C, i tako dalje, do 24 stavke.
  3. Selektivno lepljenje: Pritisnite taster Windows + V da biste otvorili panel međuspremnika. Kliknite na bilo koju stavku da biste je nalepili.
  4. Nalepi sve: U oknu Međuspremnik kliknite na „Nalepi sve“ da biste nalepili sve po redu.

Altenativno, omogućiti klipbord istoriju koja pamti do 24 posebna citata, a onda izabrati iz istorije šta i koliko da "zalepiš" (paste)

Na Windows-u
  1. Omogućite istoriju međuspremnika (clipboard):Idite na Podešavanja > Sistem > Međuspremnik i uključite „Istorija međuspremnika“.
  2. Kopirajte više stavki: Izaberite stavku i pritisnite Ctrl+C. Izaberite sledeću stavku i pritisnite Ctrl+C, i tako dalje, do 24 stavke.
  3. Selektivno lepljenje: Pritisnite taster Windows + V da biste otvorili panel međuspremnika. Kliknite na bilo koju stavku da biste je nalepili.
  4. Nalepi sve: U oknu Međuspremnik kliknite na „Nalepi sve“ da biste nalepili sve po redu.
Treba tebi dati ime Komplikator. :think:
:kokice:

Back