Da li može da se kombinuje DDR2 i DDR memorija ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
xe, xe, xe...sch, ipak si ti moj slucaj! Aj, svrati do mene u ordinaciju,mogu da ti sredim uput ( pregled imas gratis )...imamo mi ustanove za takve...a tamo imaju tete i chike u belom, sa koshiljama koje se zakopcavaju u nazad....
( nisam mogao da odolim........) banujte me, banujte me......moooolim Vas banujte me!

Ja barem PRIZNAJEM, za razliku od ostalih koji se kriju .....

Ma lik je totalna dileja ;) Gori od onog Divljaka...on je bar mlad,klinac,pa i da mu oprostis nesto.Ali ovaj,izdaje se za nekog ozbiljnijeg a ponasa se gore nego dete neko ;)

Evo ti dilejo neopevana, veliki STRUČNJAČE za PC , i SVE OSTALO, nekoliko avatara, pošto si smotan i to da pronađeš. Evo pa biraj, a pitaj me na p.p. kako da ih postaviš ....

benjamin-bradley_ethan-reynolds-sailors-ginch.jpg

book_cover_thumb.jpg

1116043219053585731-1-1.jpg

PICFORwebsiteBOISEAUG302002SailorDanceratBalcony.JPG

aton612l.jpg

bodypaint_sailor-1.jpg

E pacenice,kakvo li si ti detinjstvo imao pitam se... :lol: MornarPopaj u ovom slucaju je asocijacija na crtani flim.....nesrecnice jedan ;)

To sto tebe asocira na golisave momke,to je tvoj problem. :lol: Svidjaju ti se a? Jel ga natezes krisom na njih? :lol:

Moderatori,Tab,mislim da je vreme da ovog idiota malo smirite ;) Posaljite ga na neki gej forum,nek tamo izrazi svoje seksualne fantazije,i mentalne frustracije....Bolesnik jedan ;)

Poslednja izmena:
Pacenice, n a u Č i da piŠeŠ nesposobni, frustrirani, mornaru ( svi mornari su ******, to je OPŠTE poznato)

P.S. Jel' si ti vido' da je mornar Popaj stigo' Olivu u tom crtanom ? Pre će biti da je Badža stigo' njega, pa ti se zato i sviđa ...

Pacenice, pacenice, pacenice ( ŠTA to uopšte znači ?, ta reč ne postoji u srpskom jeziku, da ti nisi možda Ujkica ???)

Poslednja izmena:
Pacenik,u ovom slucaju znaci -> sch :lol:

I u redu je....idi leci se ;)

Tab,aj kad budes procitao ovo,ucini mi samo jedno,proveri ovog manijaka....siguran sam da je reg. ovde i kao neka riba ;)
Bez zafrkancije,stvarno sam bio i onomad pomislio,a sad sam sto posto siguran.Garant se radi o istoj osobi.Vec sam par puta predpostavio slicno za neke druge likove i nisam ni jednom pogresio ;)

Ne samo kao riba, nego i kao pas, puž, glista, kakadu, kengur .....

Ali isto tako i kao opatica, dobrovoljac, vatrogasac, ....pekar ...lekar ....apotekar ...

N I Š T A ti ne shvataš ....paCeniCe

Alo Tab, šmrc, molim te pomozi mi ...ovaj je grub prema meni, šmrc ... alo Tab...ŠMRC

Kako te BRE nije sramota, prvo se praviš frajer, a posle plačeš, kada te ubiju u pojam. Idi pod maminu suknju, tamo ti je mesto !!!

I otkud ste ti i Tab na istom nivou da se pozivaš na njega ??? Ovo je nešto NAJSMEŠNIJE što sam ikada čuo.

Tab je za tebe Ajnštajn, Tesla i Njutn zajedno ! Istetoviraj njegov nick na čelu, pa možda pređe MALO njegove pameti i na tebe ....

Poslednja izmena:
сцх

Пошто нико неће ев ја се добровољно пријављујем за рил тајм тест знања о рачунарима... Па да видим пошто си се толико развикао по овој теми... А генерално гледано ниси се баш ни усрећиЈо помагајући људима који имају проблеме са рачунарима....
А кад узмемо у обзир да је то мени хоби а примарна професија нешто друго... Волео бих да пробаш да се намећеш са мном у тој професији где бих те појео за доручак... Дечко ти си новинар ја припадам техничкој струци... И у томе ћу те једем за доручак... Али као и што одликује вас много лапрдате у овом случају пишете а мало кажете... Тема нема место на овом форуму поготово после лепљиве о развитку меморије... Ма шта се карам с будалу...

2 доктор

Докторе ти си племенит човек чим си доктор... Немој да те дотичу злобници...

2 морнар_попај

ти си ми симпатичан... Пусти и ти будалу :D

Ne mogu ja da se takmičim sa TEBE, pošto je paCenik rekao da sam ja riba, a ti si ipak zmaj.....

Šalu na stranu, ja se ni u jednom trenutku nisam hvalio sa mojim znanjem PC-a, ja sam običan editor i urednik internet novina, i ako mogu uopšte nečim da se pohvalim, to je da govorim tečno tri strana jezika.

Upleo sam se ovde samo zbog NEPRAVDE i nekulture, a to je da se kompleksaši naslađuju i ismevaju nečije neznanje. Onaj ko ne zna, može možda jednog dana da nauči, a onaj ko je zao, pogan i *****, kao onaj mornar, ostaće to do kraja života.

Eto, ja tako gledam na to.

Pozdrav i ''ku noć....

Поента није у незнању и морам поново да поновим... Поента је у лењости поједниних чланова форума.... Значи за сваку ситницу су отварају теме које намју везе с везом... Али ајде да занемарим и то... Да би форум био квалитетан мислим да свако треба да допринесе на свој начин колико може.... Е сад се ти трудиш доприносиш, делиш оно за шта су ти требале године да овладаш тиме, и дође неко и дуне нешто сасвим лево... Или нема везе с везом или је толико једноставно да би сам решио ако би покушао.... Наравно у почетку покушаваш да им објасниш да то не иде тако... Али после више месеци смарања попиздиш и кренеш да их решеташ... Што прозивкама што неким сатиричним текстом не би ли се дозвали памети... Ако и то не успе... Једноставно се не логујеш.... Дођеш на форум видиш шта има и наставиш даље... Значи члан сам овог форума одавно, била су ми драга времена кад су били људи ту који су знали МНОГО, када ја нисам знао ништа... Али ни тада лупао нисам већ сам читао њихове постове и покушао да научим... Колико сам био успешан није битно... Није ми проблем да уопште не долазим овде нити да постујем... Али тако су отишли људи који знају више од мене, тако ћу отићи ја и тако ће отићи остали људи и шта ће од свега тога остати? :?:

Ma,Zmaje pustio sam ja budalu odavno...;) Samo ga malo cimnem s vremena na vreme,a onda se on raspise ko blesav.Keve mi,nasmejao me je nekoliko puta :lol: Covek nije svestan svoje nesvesti,nije svestan na kom je nivou....koliko je to nize od onog sto je on utripovao da jeste.
On sad misli da moze meni da kaze nesto sto ce mene uvrediti,isprovocirati...izbaciti iz takta. HEHEHE (gromoglasno). :rotf:
Eee sch....daleko si ti od toga.Morao bi biti prvo dostojan sagovornik u normalnoj konverzaciji....;)

Ozbiljno,bila je neka riba svojevremeno...Smem se kladiti da je to bio on.Imam osnova da to mislim,veruj mi. Znaci on nije smao glup,neizivljen,po prirodi rastrojen i nervozan...nego i bolestan covek.Ako se izuzme ovo poslednje (sto je inace zalosno) meni je on smesan,zato sto se prima ko budala :lol:
A to sto rece za doktora...to je i meni bilo krivo,zato sam se i upustio u diskusiju. Jedan bolesnik,koji se izdaje za nekakvog novinara,da se tako obraca doktoru,pa i nama ostalima....to je nedopustivo.Kao sto ti rece,mi uglavnom pripadamo tehnickim strukama,neke imaju vise,neke manje veze sa racunarima,nekima je hobi...i sad jedan novinar da dodje i soli pamet...pa to je za batine ;)Jos tad je neko od moderatora trebao reagovati i ukloniti budalu...Al' dobro,bilo je tu interesantnih,smesnih momenata kasnije...tako da nije strasno :D

Zmaje,dzaba ti to njemu pricas.Mozda on i moze to sve da shvati,ali njemu se vise svidja da lupa i da se svadja....Ne treba ti neko poznavanje psihologije da skontas coveka kao sto je on...pogotovo posle toliko postova,takvih kakvi jesu ;)
pozz

edit:
Ma,dileja od coveka bre.Meni je on bio jasan jos kad je rekao doktoru: Gde si ti doktor,kazi mi,da ne idem tamo....
Mislim kakve veze s vezom to ima? Pa ako je doktor koji mozda ne zna nesto vezano za racunare (ovo je samo primera radi jer ovaj nas doca konta racunare odlicno) to ne znaci da je los doktor.
Aj ozbiljno,ko jos moze da izvede takav zakljucak? Jel to normalan covek??? S kim mi mlatimo praznu slamu ovde?? Matori magarac...bolesnik,sram da ga bude bre ;) Na lecenje da ide ;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back