mornar_popaj
Ističe se
- Poruka
- 2.939
Nesto kontam...mozda je jednostavnije da uzme lemilicu,ali sa ostrim vrhom i malo pipne onaj visak sto strci u slotu...Tako ulazi cini mi se SDRAM 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi se sine, vreme je za skolu!Pa Vi ste stvarno....e, nemogu da verujem......ma ne......ovo je zona sumraka....ja sanjam..

Budi se sine, vreme je za skolu!![]()
Nevezano za tvoje zanimanje, paralela je bila na tvoju opasku "mora da sanjam".....a taman ja siroma` pomislih da sam sve video na ovom forumu....i ne nisam ucitelj ja sam stvarno Dr i radim u hitnoj,,,,

Pa pročitajte malo na turizmu, kako se to radi.
Neko pita za red vožnje na Halkidikiju, snalazi se, našao je sajt ali ne razume grčki i onda mu ja, ili neko drugi prevede, ne kaže da je glup što NE ZNA !
Ili me pita da li ima talasa na Kritu u avgustu, i ja sad treba da mu odgovorim....GLUP si, uzmi enciklopediju ....
Kaži mi G D E si ti doktor da ne idem tamo !!!

SVE vas Z A J E D N O bi Codemaker, GZ, Kuliraža i ostali dobronamerni POJELI za doručak.
A L I, zbog takvih kao što ste vi, su pobegli sa ovog foruma .....
Мада је и тај ленштина мога је користити гугл преводилац са грчког на енглески или неки други језик који му је познат.... Није проблем у не знању већ у лењости...
Јер нешто што може сам да реши њега мрзи да се мало помучи па ајде на форум... У томе је проблем... Ако се неко труди и не зна помоћи ћу му увек... А ко хоће на тањиру тај може да очекује само критику... И то оштру...
Pismenost a po malo i moc zapazanja ti nisu jaca strana Тема је бзвз и ту је крај приче све се могло сазнати без затрпавања форума безкорисним стварима... Не знам зашто браниш ленштине...
Zasto to ovde ne moze da bude slucaj?Tip / riba LEPO pita i lepo dobije odgovor, zahvali se, i kao što ti kažeš, KRAJ PRIČE !