Da li može da se kombinuje DDR2 i DDR memorija ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma OK, ljudi ja sam od onih koji prihvataju salu na svoj racun, a pogotovu od onih koji evidentno vise znaju od mene.Iskren da budem ovo mi je samo hobi za ubijanje vremena izmedju smena i kada neradim, i ovde kod Vas (....Snejks,Oggy,popaj.....etc.) uvek rado navratim da bih naucio nesto novo iz sveta komp(i)jutera.Moja gore navedena opaska se odnosila na to sto stvarno nemogu da verujem kakvih lupetanja ima od strane pojedinaca na ovom forumu....mislim da znate na koga se ovo odnosi.Veliki pozdrav.Nele.

E, sad čitam i ja ovo prvi put i ne mogu da poverujem !

Kaži mi G D E si ti doktor da ne idem tamo !!!

Ismevate nekoga ko je nešto pitao ?

Pa pročitajte malo na turizmu, kako se to radi.

Neko pita za red vožnje na Halkidikiju, snalazi se, našao je sajt ali ne razume grčki i onda mu ja, ili neko drugi prevede, ne kaže da je glup što NE ZNA !

Ili me pita da li ima talasa na Kritu u avgustu, i ja sad treba da mu odgovorim....GLUP si, uzmi enciklopediju ....

Vi ste GOMILA neiživljenih, BUBULJIČAVIH, iskompleksiranih kretena, koji samo M I S L I T E da nešto znate...

SVE vas Z A J E D N O bi Codemaker, GZ, Kuliraža i ostali dobronamerni POJELI za doručak.

A L I, zbog takvih kao što ste vi, su pobegli sa ovog foruma .....

Pa pročitajte malo na turizmu, kako se to radi.

Neko pita za red vožnje na Halkidikiju, snalazi se, našao je sajt ali ne razume grčki i onda mu ja, ili neko drugi prevede, ne kaže da je glup što NE ZNA !

Ili me pita da li ima talasa na Kritu u avgustu, i ja sad treba da mu odgovorim....GLUP si, uzmi enciklopediju ....

Meni stvarno nije jasno kako si ti sve to povezao sa temom.
Nepoznavanje jezika je jedno a kombinovanje ddr1 i ddr2 je sasvim drugo.
Da li ima talasa? lol Pa ako je mislio da li postoje talasi onda stvarno treba da mu kazes da uzme enciklopediju ;)

Kaži mi G D E si ti doktor da ne idem tamo !!!

A zasto cimas coveka?? Jel to lepo tako a? Svasta si ispricao za nas,a ispao si mnogo gori ;) Covek je doktor medicine. Kakve ti zakljucke izvodis? Ako ne poznaje racunare onako bas dobro onda nema pojma ni sa medicinom?? :eek:

Dalje necu da komentarisem....Izlupao si samo zvoni...

SVE vas Z A J E D N O bi Codemaker, GZ, Kuliraža i ostali dobronamerni POJELI za doručak.

A L I, zbog takvih kao što ste vi, su pobegli sa ovog foruma .....

Напротив дечко побегли су због таквих тема.... И још много тема које немају везе с везом... Прво си навео да човек не зна грчки то је оке.... Преведеш му... Али ово је елемнтарна ствар... А од посла до куће вероватно има 1000 сервиса у који је могао свратити и питати, постоји гоогле... Ма на 1000 начина је могао ту дилему разрешити... Мада је и тај ленштина мога је користити гугл преводилац са грчког на енглески или неки други језик који му је познат.... Није проблем у не знању већ у лењости...
Јер нешто што може сам да реши њега мрзи да се мало помучи па ајде на форум... У томе је проблем... Ако се неко труди и не зна помоћи ћу му увек... А ко хоће на тањиру тај може да очекује само критику... И то оштру...

Мада је и тај ленштина мога је користити гугл преводилац са грчког на енглески или неки други језик који му је познат.... Није проблем у не знању већ у лењости...
Јер нешто што може сам да реши њега мрзи да се мало помучи па ајде на форум... У томе је проблем... Ако се неко труди и не зна помоћи ћу му увек... А ко хоће на тањиру тај може да очекује само критику... И то оштру...

Veoma zanimljiv pristup problemu.....

Očigledno si ti VRLI poznavalac SVEGA I SVAČEGA !!!

Ja živim u GRČKOJ 5 godina, bavim se internet novinarstvom i još uvek nisam naišao na dobar internet rečnik za prevod sa grčkog na engleski, a kamoli na srpski, nego moram da plaćam da mi prevedu, za ono što mora da bude perfektno ....što ja ne znam dovoljno dobro ...

Molim te daj mi link, ja nisam uspeo da pronađem ...

Ваљда је основно да се познаје још један језик осим српског....
http://www.google.com/translate_t
Веома корисно за прву помоћ
Знам, а ти помињеш неке људе бзвз... Гз-а знам преко форума човек је стварно ок... Кодмејкера не знам баш толико, а ја и Кулиража смо одрасли заједно...
А шта ја да радим што су ми рачунари хоби и трудим се да знам... Нисам ни ја у почетку знао ништа али нисам био лењ да прочитам и научим чега се ови данас плаше... А не занима ме шта ти овде тражиш неку правуду, шта ниси ми јасан... Тема је бзвз и ту је крај приче све се могло сазнати без затрпавања форума безкорисним стварима... Не знам зашто браниш ленштине...

@sch

Brate,ti lupas li lupas...Citas li ti to sto pises?Jesi li nadrogiran...Ne nosis naocari,a trebao bi? Sta je s tobom?
Pravis neka poredjenja,koja ne prilice ni detetu u osnovnoj skoli.Onda hoces da se svadjas...Definitivno nisi sav svoj.

I nemoj ti da mi pricas o pisanju molim te.Ti,kojem je svaka peta rec napisana velikim slovima.Toliko si dugo na forumu,a i inace bi trebao znati da se pisanje velikim slovima smatra za vikanje (urlanje).Jos na kraju lupas znake uzvika.
Ako hoces da naglasis mozes da podebljas,podvuces,iskosis....
Nesreco jedna ne govori nikom da se bavis 'internet novinarstvom',kako kazes :lol: Pismenost a po malo i moc zapazanja ti nisu jaca strana ;)

I okani se mene,molim te...Idi smaraj nekog drugog.Od samog pocetka lupas gluposti.Pricas o nekom redu voznje,jeziku,talasima...vredjas.Secam se ja tebe i od ranije.Samo podbadas i pokreces neku netrpeljivost...provociras...
Stvarno si neki pacenik ;)

Pacenik, kako ti to nepismeno kažeš, možeš biti samo TI, koji si iskucao isto postova za 5 meseci, koliko ja za 5 godina......Nemaš ti jadniče ništa drugo u životu osim da pljuješ one nad kojima osetiš da si dominantan.

A onda naiđe neko malo tvrđi, pa te ubije u pojam.

Ajd' zdravo P a C e n i k.

I nauči da pišeš, ne boli to jako, treba samo prestati biti paCenik, i samo će da ti se kaže .....

Тема је бзвз и ту је крај приче све се могло сазнати без затрпавања форума безкорисним стварима... Не знам зашто браниш ленштине...

Tema je STVARNO bez veze, ali vrati se u nazad i pročitaj....

Tip / riba LEPO pita i lepo dobije odgovor, zahvali se, i kao što ti kažeš, KRAJ PRIČE !

E, ali onda se pojaviš pametni TI, i počneš da ga / je ismevaš i da se iživljavaš ....

Ko je sad tu dokon ? A vidim da i dalje visiš i vrebaš da nastaviš sa bahanalijama, javio si se TOG trenutka kada sam se ja oglasio.

Tužan je tvoj život, kada nemaš šta pametnije da radiš ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back