Chvoro
Zainteresovan član
- Poruka
- 138
Verovatno 5 i po

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o bozhe zmaje na koji se ti nivo spushtash...
a ti shto volEsh zhene kolko ti imash godina?!
Jel si ti opet pio?ae bre isqirajte malo...

Alllooooo.Ima li ko ovde od moderatora?????? Pa jeste li VI ljudi normalni???
Imam PC na poslu koji je solidan, barem za ono što meni treba ....
DualCore Intel Pentium D805, 2,66 MHz, SDRAM 512 X 2 DDR2
E sad, zbog potrebe posla, ponekad moram da radim i od kuće, a tamo mi je mašina dosta spora. AMD Athlon 2000 +, 1,66 MHz, SDRAM 256 X 2 DDR
I kontam, kako da ubrzam ovaj kod kuće. Izvadio sam jednu memorijsku karticu od 512 ovde na poslu, i sve mi radi PODJEDNAKO, kao kad su bile dve.
Da li bi mogao da ubacim tu jednu od 512 kod kuće, umesto jedne od 256, s obzirom da je jedna DDR2, a druga DDR, i čak i da može, da li je to generalno dobro, da memorije budu različitog kapaciteta ?
Eto ....
->linkAli si upravo dokazao da si psihicko-fizicki sposoban da tu informaciju nadjes i sam jer spada u osnove (citaj lako se nadje)A kako glasi naslov ?
I ŠTA je tvoj odgovor ???
A ŠTA je ISTINA !!??
I čak i da si potpuno u pravu, svakako treba da te je sramota da ismevaš nekoga ko nešto pita.
Drugo je da sam ja ušao u polemiku i tvrdio nešto što nije tačno. Ja sam samo pitao !!!

Moze i ona za OTO, mnogo je preciznija-samo kad se nasapunja...Eto,i na toj ploci se vidi da su slotovi razlicitiMada mislim da bi se sa onom testerom za metal mogao resiti problem.List na njoj je odprilike debljine kao sirina rupica na memoriji...
![]()

Moze i ona za OTO, mnogo je preciznija-samo kad se nasapunja...![]()