Da li može da se kombinuje DDR2 i DDR memorija ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o bozhe zmaje na koji se ti nivo spushtash...
a ti shto volEsh zhene kolko ti imash godina?!

Pa ***,ja razumem zmaja.Cesto se nadje neki pacijent sa istripovanim pitanjima.Posle desetak takvih,pocnes davati odgovore u skladu sa pitanjem.I onda se desi ovako nesto.Nemas nameru da se upustas u rasprvu,ali pacijent te neprimetno navuce i kad pogledas ti si samo hteo sebe i svoj stav da odbranis a ispalo je to sto ti kazes.A desava se i da sve to pocne na jednoj a zavrsi se na nekoj sasvim drugoj temi...
Cinjenica je da postoji jako mnogo pacijenata i pored takve vecine tesko je ostati normalan ;)
@volem-žene
Nije da sad ja branim nekog ili tako nesto.Odgovorio sam ti,iako i ja mislim isto o tvom pitanju kao Red_Zmaja.Dakle dobio si odgovor i sta onda hoces?
Opet si izvalio,sad na racun gore pomenutog nicka.Evo edukuj se malo.Covece,aj sto slabo stojis sa racunarima,ali to sto ne znas istoriju svog naroda...to je neoprostivo ;)

ae bre isqirajte malo...
Jel si ti opet pio?:twisted:

@Кулиража
NJa,nja,nja..u-ta-ta...:mrgreen:

@ZA SVE
Evo jedan konstruktivan post...
Ukoliko vam se desi da presolite ručak, ubacite jedan (ili više) oljušten krompir i kuvajte ga par minuta sa jelom. Krompir će povući suvišnu so.
a025.gif

Alllooooo.Ima li ko ovde od moderatora?????? Pa jeste li VI ljudi normalni???

Najbolje da ću da dopustim jednom iskompleksiranom manijaku da se iživljava tako što će da ismeva nekoga ko traži savet ???

I pritom čak NIJE ni u pravu !?

Mogu da me banuju 100 puta, priznajem da sam i zaslužio, ali sam ovaj put svakako JA onaj ko je u pravu.

Pa kako nisam u pravu NE MOGU DA RADE ZAJEDNO!!!!
Edit: Da te podsetim kako je glasilo tvoje pitanje posto si zaboravio:
Imam PC na poslu koji je solidan, barem za ono što meni treba ....
DualCore Intel Pentium D805, 2,66 MHz, SDRAM 512 X 2 DDR2

E sad, zbog potrebe posla, ponekad moram da radim i od kuće, a tamo mi je mašina dosta spora. AMD Athlon 2000 +, 1,66 MHz, SDRAM 256 X 2 DDR

I kontam, kako da ubrzam ovaj kod kuće. Izvadio sam jednu memorijsku karticu od 512 ovde na poslu, i sve mi radi PODJEDNAKO, kao kad su bile dve.

Da li bi mogao da ubacim tu jednu od 512 kod kuće, umesto jedne od 256, s obzirom da je jedna DDR2, a druga DDR, i čak i da može, da li je to generalno dobro, da memorije budu različitog kapaciteta ?

Eto ....

Poslednja izmena:
E bravo Zmaje,svaka cast.Pametniji popusta. ;) Imas od mene Hello ;)
@volem-žene
Nemam nista protiv tebe,da me ne razumes pogresno.
Samo pogedaj ovo:
DDR I
DDR II
Vidis da nema sanse da se u slot za DDR II stavi DDR I ili obrnuto.Samim tim nema potrebe da se pitas da li mozes da ih uparis.Ovo si mogao i sam da nadjes na google,a mogao si i da uporedis te koje vec imas,svejdno.
Valjda nisi mislio da seces kao onaj sa grafickom. :lol: ->link

A kako glasi naslov ?

I ŠTA je tvoj odgovor ???

A ŠTA je ISTINA !!??

I čak i da si potpuno u pravu, svakako treba da te je sramota da ismevaš nekoga ko nešto pita.
Drugo je da sam ja ušao u polemiku i tvrdio nešto što nije tačno. Ja sam samo pitao !!!
Ali si upravo dokazao da si psihicko-fizicki sposoban da tu informaciju nadjes i sam jer spada u osnove (citaj lako se nadje);)
A to je ono sto Zmaja ljuti...

Inace odgovor na temu je NE MOZE
Zmajev, iako uvijen u cinicne i ostre kritike je da NE MOZE
Istina je da NE MOZE...:dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back