Doctor Master Domaćin Banovan Poruka 4.767 12.12.2022. u 17:56 - Da li moderator može da banuje drugog moderatora? #1 Da li moderator može da banuje drugog moderatora? Ovo je pitanje samo za moderatore.
Rešenje Soradze 12.12.2022. Doctor Master: Da li moderator može da banuje drugog moderatora? Ovo je pitanje samo za moderatore. Kliknite za proširenje... Ne.
Doctor Master: Da li moderator može da banuje drugog moderatora? Ovo je pitanje samo za moderatore. Kliknite za proširenje... Ne.
Soradze Veoma poznat Moderator Poruka 12.950 12.12.2022. u 18:01 - Da li moderator može da banuje drugog moderatora? #2 Doctor Master: Da li moderator može da banuje drugog moderatora? Ovo je pitanje samo za moderatore. Kliknite za proširenje... Ne. Upvote 2 Downvote Rešenje
Doctor Master: Da li moderator može da banuje drugog moderatora? Ovo je pitanje samo za moderatore. Kliknite za proširenje... Ne.
Miris Pokošene Trave Elita Moderator Poruka 24.868 12.12.2022. u 18:18 - Da li moderator može da banuje drugog moderatora? #3 Doctor Master: Da li moderator može da banuje drugog moderatora? Ovo je pitanje samo za moderatore. Kliknite za proširenje... a zashto bih to radili!? da ti je samo znati kako se lepo druzhimo i poshtujemo i to sam vam rijesila Upvote -1 Downvote
Doctor Master: Da li moderator može da banuje drugog moderatora? Ovo je pitanje samo za moderatore. Kliknite za proširenje... a zashto bih to radili!? da ti je samo znati kako se lepo druzhimo i poshtujemo i to sam vam rijesila
Doctor Master Domaćin Banovan Poruka 4.767 12.12.2022. u 18:21 - Da li moderator može da banuje drugog moderatora? #4 Miris Pokošene Trave: a zashto bih to radili!? da ti je samo znati kako se lepo druzhimo i poshtujemo i to sam vam rijesila Kliknite za proširenje... Ja pitam da li je to moguće, a ne dali bito vi radili jedan drugome. Upvote 1 Downvote
Miris Pokošene Trave: a zashto bih to radili!? da ti je samo znati kako se lepo druzhimo i poshtujemo i to sam vam rijesila Kliknite za proširenje... Ja pitam da li je to moguće, a ne dali bito vi radili jedan drugome.
Nina Srebrna tastatura Supermoderator Poruka 290.050 12.12.2022. u 18:24 - Da li moderator može da banuje drugog moderatora? #5 Doctor Master: Da li moderator može da banuje drugog moderatora? Ovo je pitanje samo za moderatore. Kliknite za proširenje... moderatori ne mogu da se banuju Upvote 0 Downvote
Doctor Master: Da li moderator može da banuje drugog moderatora? Ovo je pitanje samo za moderatore. Kliknite za proširenje... moderatori ne mogu da se banuju
Doctor Master Domaćin Banovan Poruka 4.767 12.12.2022. u 18:24 - Da li moderator može da banuje drugog moderatora? #6 Nina: moderatori ne mogu da se banuju Kliknite za proširenje... Hvala na odgovru. Upvote 0 Downvote