Vlad Dragulija
Leptirica
- Poruka
- 45.713
Na trenutak sam i ja to pomislila.На тренутак сам помислила да су Чичак и ДраНгулијица иста особа, не знам зашто![]()

Na trenutak sam i ja to pomislila.На тренутак сам помислила да су Чичак и ДраНгулијица иста особа, не знам зашто![]()
Ti nisi dobro procitala moj post.Pa ne averzija ali imaju taj Ego trip, narucito Balkanski Muskarci ono huja "nece meni zena" , u voznji su bahati retko se trude da budu Kavaljeri jos redje da pokazu malu slabost -emocije. Izuzetke su kad je lovinaispred njih i onda se tu grebe da bi se doslo do medjunozja.
Kazem ima i ok likovi ali redje.
U redu jeTi nisi dobro procitala moj post.
Aj jos jednom.
A do te sume da ga vozimo u gepekizaberite jednog muškarca
potom ga odvedite kući. ako nemate kuću odvedite ga u košutnjak
danas je moderno voleti se pod vedrim nebom.
a zatim ga stavite ispod vas, pa iznad vas
pa opet ispod vas
pa opet iznad vas.
i tako više puta.
i neka vam to pređe u naviku
i...znate šta
nikad vam više neće pasti na pamet da mislite ružno o svim mukarcima zato što vas je jedan iznervirao.
Za bilo kakav eksperiment taj jedan je malo kao uzorak.izaberite jednog muškarca
pa opet ispod vas
pa opet iznad vas.
i tako više puta.
i...znate šta
nikad vam više neće pasti na pamet da mislite ružno o svim mukarcima zato što vas je jedan iznervirao.
I ja mislim da je jedan malo.Za bilo kakav eksperiment taj jedan je malo kao uzorak.![]()
Tako je, odvojiti zito od kukolja, da se zna koji su za dole, a koji za gore.I ja mislim da je jedan malo.
Treba to dobro proanalizirati...
Tačno.Tako je, odvojiti zito od kukolja, da se zna koji su za dole, a koji za gore.![]()
i jedan koji nervira je malo za uzorak da su svi muškarci seronje sa plitkim mislima. zar ne?Za bilo kakav eksperiment taj jedan je malo kao uzorak.![]()
Tako je, odvojiti zito od kukolja, da se zna koji su za dole, a koji za gore.![]()
Al to uopste nije temaTako je, odvojiti zito od kukolja, da se zna koji su za dole, a koji za gore.![]()
Ponovo da podsetim:Al to uopste nije tema
Ona se pita da li su muskarci bez kojih bismo ziveli jos u kamenom dobu ispod zena
Tu je dovoljan jedan jedini.i jedan koji nervira je malo za uzorak da su svi muškarci seronje sa plitkim mislima. zar ne?
To o cemu bi ti htela da pricas ti se ne poklapa sa naslovomPonovo da podsetim:
Ne svi.Navedeni su izuzeci.
Ma znam buraz, al malo se segacimo da relaksiramo temu, jer m-z odnosi su ozbiljna stvar, cesto ne cvetaju ruze.Al to uopste nije tema
Ona se pita da li su muskarci bez kojih bismo ziveli jos u kamenom dobu ispod zena
Ja ni ne želim da pričam...To o cemu bi ti htela da pricas ti se ne poklapa sa naslovom
Ona prica o mz odnosima( iako je i to diskutabilno) al to joj nije temaMa znam buraz, al malo se segacimo da relaksiramo temu, jer m-z odnosi su ozbiljna stvar, cesto ne cvetaju ruze.
I ja isto kad necu da pricam napisem 62 postaJa ni ne želim da pričam...
Samo su me zanimala mišljenja.
Šta si mi se nakačio?I ja isto kad necu da pricam napisem 62 posta
Sve je jednostavno mi smo samo komplikovani.Ma znam buraz, al malo se segacimo da relaksiramo temu, jer m-z odnosi su ozbiljna stvar, cesto ne cvetaju ruze.
bas zgodno..ovakav muskarac je instant, upotrbljiv u svako doba dana..zene vole da se sminkaju. da se kupaju i da se pohebu kad im se hoce..sminku nose u torbici, sampone u kuci a ovakav primerak se moze nositi u torbi preko ramena.. e sad od srednjeg veka vodi se borba za izjednacavanje pozicija no negde usput je i taj feminizam zabegao negde pa muskarci sluze za razmnozavanje apropo produzenje vrste..Aloo seks je samo jedna komponenta u zivotu muskaraca/zena..Ako za momenat poverujem u ovo iznad..mi muskarci smo zaista niz vrsta..izaberite jednog muškarca
pa opet ispod vas
pa opet iznad vas.
i tako više puta.
i...znate šta
Е, каваљерство у вожњи не признајем, правила морају да се поштују, није то ред у продавници.Pa ne averzija ali imaju taj Ego trip, narucito Balkanski Muskarci ono huja "nece meni zena" , u voznji su bahati retko se trude da budu Kavaljeri jos redje da pokazu malu slabost -emocije. Izuzetke su kad je lovinaispred njih i onda se tu grebe da bi se doslo do medjunozja.
Kazem ima i ok likovi ali redje.