Ne secam se nesto da sam ja tebi pricao ista slicno.Nemam šta da udaram, dovoljno ti to sam uradiš.
Ne secam se nesto da sam ja tebi pricao ista slicno.Nemam šta da udaram, dovoljno ti to sam uradiš.
Kad se dođe u zrelije godine onda se gleda više intelekt mada i tad nije loše biti u formi jer je potrebno zadovoljiti seksualni nagon.Ти збиља мислиш да су сви толико оптерећени изгледом и размишљањима допадају се или не супротном полу?
Мушкарци набилдани - нема ништа гадније.
Lepo receno BurazKad se dođe u zrelije godine onda se gleda više intelekt mada i tad nije loše biti u formi jer je potrebno zadovoljiti seksualni nagon.
Današnje devojke isto ne gledaju mnogo pločice koliko džep.
U svakom slučaju danas muškarac je seka persa ako je romantičan
Jest kod nas na forumuНа страну то што су многи набилдовани заправо килави и троми.
Физичка спремност и здраво тело су свакако квалитет. Али нису пресудни, као ни новац који се овде толико потенцира. Све је то добродошло, али уз друге квалитете. Без њих...
Buraz nema sreće, kad je bilo popularno biti romantik, nisam znao, a sad kad je presudan džep, ko crkveni miš. Nekad pomislim da su mi mama i tata tajili da su prvo noge izašle a ne glavaLepo receno Buraz![]()
Drzi se ti toga , ko voli nek izvoliBuraz nema sreće, kad je bilo popularno biti romantik, nisam znao, a sad kad je presudan džep, ko crkveni miš. Nekad pomislim da su mi mama i tata tajili da su prvo noge izašle a ne glava![]()
Леп мушки изглед нема везе са јебеним плочицама.Kad se dođe u zrelije godine onda se gleda više intelekt mada i tad nije loše biti u formi jer je potrebno zadovoljiti seksualni nagon.
Današnje devojke isto ne gledaju mnogo pločice koliko džep.
U svakom slučaju danas muškarac je seka persa ako je romantičan
Da lupiš šakom o stoOni nas gledaju kao predmete koje kupe/kao kada kupuju kucu/stan/auto/bilo sta tako kupuju nas ponizavajuci nas nasiljem da se odreknemo svega svog te zamenimo to njihovim.
Nasa prezimena nece da uzmu/to im je "ponizavanje" a kada ponize zenu koja uzme njihovo time sto nece da se zene ako ne uzme/ne doda to je "normalno" .
Tu se svaka prica zavrsava zato sto onaj ko svoje porodicno stablo stavi ispred mog ne vidi mene kao mene vec kao"sta treba uraditi da te ne zovu ***** /***** /*****".
Pa i rekao sam da pločice niko ni ne gleda sem na reklami. Ali reklama je samo reklama. Ali kad vide tipa da izlazi iz luksuznog auta sa roleksom najpoželjniji je muškarac, kome treba golja pa taman da je ko apolonЛеп мушки изглед нема везе са јебеним плочицама.
Који си разред, Сале?Pa i rekao sam da pločice niko ni ne gleda sem na reklami. Ali reklama je samo reklama. Ali kad vide tipa da izlazi iz luksuznog auta sa roleksom najpoželjniji je muškarac, kome treba golja pa taman da je ko apolon
Misliš da današnje devojke ne gledaju imovinsko stanje? Pa to je od pamtiveka, samo što ranije gledali su roditelji od devojkeКоји си разред, Сале?
Моја ћерка је данашња девојка и никада није поменула тако нешто.Misliš da današnje devojke ne gledaju imovinsko stanje? Pa to je od pamtiveka, samo što ranije gledali su roditelji od devojke
Ma sve se vrti oko love i u bajkama, pa i tamo princ ima glavnu ulogu lep, zgodan, dvorac i jaše najboljeg konja.
Bas cudno da mami ne pominje tako nesto.Моја ћерка је данашња девојка и никада није поменула тако нешто.
Она није одрасла у породици похлепних гладнова па да јој то буде примарна ставка при избору младића.Bas cudno da mami ne pominje tako nesto.
Наравно да је тако.Смеј се иронично колико хоћеш, то је тако.
Смувају ако су и интелектуално способни. Без тога им џабе мишићи.
-1A koliko bi smuvali uz istu intelektualnu sposobnost da su mlitavi, debeli, ružni?![]()
vecito prviКоји си разред, Сале?
generalizacija je majka svih zajeba..a tebe su lagali kada su ti to pricali..pokusajte da shvatite da novac nije na prvom mestuMisliš da današnje devojke ne gledaju imovinsko stanje? Pa to je od pamtiveka, samo što ranije gledali su roditelji od devojke
Ma sve se vrti oko love i u bajkama, pa i tamo princ ima glavnu ulogu lep, zgodan, dvorac i jaše najboljeg konja.
Koji to roditelji vole da im se ćerka uda u bedi zbog ljubavi? Ako ima takvih vrlo rado bih ih upoznaogeneralizacija je majka svih zajeba..a tebe su lagali kada su ti to pricali..pokusajte da shvatite da novac nije na prvom mestu
Ponavljačvecito prvi![]()
Нико не жели да му дете живи у страћари али то су баш екстреми.Koji to roditelji vole da im se ćerka uda u bedi zbog ljubavi? Ako ima takvih vrlo rado bih ih upoznao
Pa zar ljubav nije najbitnija, ako ga voli živeće i u šupi zar ne? A ja bi lično voleo da takvu upoznamНико не жели да му дете живи у страћари али то су баш екстреми.