Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Sve mi se nekako čini da je sve manje i manje romantike u svetu. Kao da se izgubila želja, ta strast da pokažemo koliko nam je stalo. Danas razmenjujemo na hiljade i hiljade poruka putem društvenih mreža i sve je tako jednostavno. Poruke su tako često beznačajne, nemaju na težini. Reči nisu nešto ni odmerene. Jesmo li podbacili kao čovečanstvo ubijajući romantiku? Nije li to inteligentan i kreativan način da pokažemo osećanja?
Šta je sa kupovinom cveta iznenada, bilo kada? Ne mora to biti dan zaljubljenih ili dan žena. Zašto ne pišemo ljubavna pisma? Zašto je to tako strano? Uhvatiš papir, napišeš neku lepu poruku i daš devojci. Ceniće tvoj trud. Nisi poruku poslao preko društvenih mreža, nego si morao ručno da napišeš to! Da, takvo je vreme došlo kad je pisanje poruke na papiru neko grandiozno dešavanje.
Meni se čini da se romantika danas smatra nečim patetičnim. Nažalost.
Da li ste vi romantični i kako pokazujete to svom partneru?
Šta je sa kupovinom cveta iznenada, bilo kada? Ne mora to biti dan zaljubljenih ili dan žena. Zašto ne pišemo ljubavna pisma? Zašto je to tako strano? Uhvatiš papir, napišeš neku lepu poruku i daš devojci. Ceniće tvoj trud. Nisi poruku poslao preko društvenih mreža, nego si morao ručno da napišeš to! Da, takvo je vreme došlo kad je pisanje poruke na papiru neko grandiozno dešavanje.
Meni se čini da se romantika danas smatra nečim patetičnim. Nažalost.
Da li ste vi romantični i kako pokazujete to svom partneru?