Da li mislite da postoji deminutivna tiranija majki nad sinovima?

Hajde da razgovaramo na temu deminutivne tiranije majki prema muškoj deci? Tipa: - Hoćeš mama da ti nasecka krastavčić, jesi opravo rukice, da li si poneo čiste gaćice... i tako do 40-te godine. Sinovljeve. Sa ćerkama je drugačije: - Uzmi krastavac ako ti se jede, operi ruke, da li si ponela veš, misliš li svojom glavom, žensko si itd...
Znam, skroz sam skočila sa teme, ali nešto mi pade na pamet, pa ako vam je zanimljivo : )

Мислим да таквих случајева има у свим комбинацијама, то раде и мајке са ћеркама и очеви са синовима.

Све зависи од породице до породице.

Најгоре је кад једно дете постане фаворит, а друго блеји ко будала. Знам доста таквих...:confused:

Na zalost ja sam svedok tome svaki put kad Kraljica Majka dodje do nas ili mi odemo u posetu...
Jesi spavkao, jesi seodmarkao, hoces mama da ti sipa supicu?:eek:
Jednom sam nesto prigovorila na tu temu i dobila odgovor da sam izgleda ljubomorna jer mi majka nije ziva, pa mi smeta kad vidim ljubav izmedju njih a ja to vise nemam??!!!

Прекрстих се :eek::eek::eek::eek::eek: каква крампача од жене

Hajde da razgovaramo na temu deminutivne tiranije majki prema muškoj deci? Tipa: - Hoćeš mama da ti nasecka krastavčić, jesi opravo rukice, da li si poneo čiste gaćice... i tako do 40-te godine. Sinovljeve. Sa ćerkama je drugačije: - Uzmi krastavac ako ti se jede, operi ruke, da li si ponela veš, misliš li svojom glavom, žensko si itd...
Znam, skroz sam skočila sa teme, ali nešto mi pade na pamet, pa ako vam je zanimljivo : )

mislim o toj tirniji i - besmislena je skroz...i grozno je što kod nekih majke traje unedogled... a siničići to trpe, pa makar imali i pedeset godina.
užas.

Постоји, наравно.
Зато су жене све способније.
С правом се жале мушкарци.
Постали су жртве својих мамица.

Back