Da li mislite da je ikoga blam za silne represalije koje su sprovodili tokom "pandemije" kovida?

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) je 11. marta 2020. godine proglasila epidemiju novog koronavirusa (COVID-19) globalnom pandemijom.

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) je 5. maja 2023. godine proglasila kraj pandemijske faze COVID-19, uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa COVID-19 i našu spremnost, prošlo iskustvo sa pandemijom i dugotrajan uticaj pandemije na društveni i ekonomski život.

Da li mislite da je ikoga blam za silne represalije koje su sprovodili tokom kovida?
Ili, nedajbože, da priznaju grešku, da su bili zavedeni?

Jedino znam da je dr Fauči izjavio da je pogrešio što je savetovao distancu od 2m.

I stotine hiljada koje su pobili vakcinama :confused:

Živa sam i ne samo ja već i ljudi koje poznajem, a koji su se vakcinisali Fajzerom.

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) je 5. maja 2023. godine proglasila kraj pandemijske faze COVID-19,

Srbija je prošle godine, 16.02.2025. proglasila kraj epidemije kovida 19.

I tek tada su ukinute mere vezane za pandemiju (maska, odstojanje...)?

То је укинуто раније. Мислим на одстојање и маску.

Али, видим пре неки дан да лекари у амбулантама носе маске. Носе их због грипа који је сада актуелан.

Али, видим пре неки дан да лекари у амбулантама носе маске. Носе их због грипа који је сада актуелан.
Maske su zavera i ubijaju ljude, rek'o Aleks Dzouns i Jadranka Jolic.

Azijci nose maske decenijama.

Back