- Poruka
- 43.786
Au znala sam da je opet mozak bio u komi a srce prevladaloNez..zaljubila se mozda.
Pih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au znala sam da je opet mozak bio u komi a srce prevladaloNez..zaljubila se mozda.
Da..tako je.I zbog srca nije ništa vidjela jer su oči samo gledale njega ko farovi noću zeca
Kralj... ))) Ja se ne bih setio toga iskreno, ima moj respekt iako ga ne znamИ пита га шта мисли о томе. А он будала, каква је и остао каже:
-Па не смета ми, а није ти ни за похвалу.
U cemu je prednost nevina devojka, osim ako nisi amis?ne razumem. prednost je nevina devojka,moze samo jos vise da je postuje zbog toga.
Al dosadi.Pozeli imati drugog.Ako naidze na nekog ko u sexu veze nema..neredovan je i tako.Kralj... ))) Ja se ne bih setio toga iskreno, ima moj respekt iako ga ne znam
U cemu je prednost nevina devojka, osim ako nisi amis?
Jedina prednost koja meni pada na pamet je sto ne moze da te poredi sa nekim bivsim +20, recimo. I njoj si najbolji ljubavnik kojeg je imala.
Ma nije..vala zamrze ga.U odredjenim sredinama nevinost je uvijet da zena moze da udje u brak, i posljedice mogu biti stravicne, ako to nije.Ako govorimo o tom anatomskom detalju koji se zove Hymen (djevicnjak), puno djevojaka ga je izgubilo manipulacijom sa nekim predmetom, a ne u seksualnom aktu. Sa druge strane ima veliki broj zena koje su upraznjavale analni i oralni seks, da bi sacuvale "nevinost", pa su daleko od pojma nevinosti.Muska zabluda je da je zenama vazan taj prvi
Pa da, ali to može biti i mana. Uzmimo da nema nikakva iskustva. A da je na primer taj frajer baš dobar u sexu, potentan, ima dobru alatku i slično. I ona pošto nema iskustva, a čula je ovo ili ono pomisli posle nekog vremena da bi neko drugi bio još bolji, jer nemam nikakvog iskustva. Upropasti ono što sad ima i što je dobro. Tako da taj argument da nema s kime da poredi i da će joj zato biti dobar nije tačan, jer joj možda baš zato neće biti dobar što ne zna da postoje mnogo gori od njega.U cemu je prednost nevina devojka, osim ako nisi amis?
Jedina prednost koja meni pada na pamet je sto ne moze da te poredi sa nekim bivsim +20, recimo. I njoj si najbolji ljubavnik kojeg je imala.
Opet nisi razumela.Ne pitam za sebe,nego me interesuje misljenje ljudi,kako gledaju na ova pitaanja morala i nemorala.Sigurno kada se budem odlucioPa sto onda pitaš za savet koja je bolja?Ako ja pitam za savet nekog da mi kaže koji je momak bolji,znaci pitam za sebe i kako to ja nisam razumela temu kad sam ja autor teme ove?Smešan si,ti pričaš nekom nešto o inteligenciji,a naštancao si sve moguce devojke do sad.
Ima u samostanuPozdrav,
moje pitanje za sve Vas je,da li mislite da u današnje vreme ima nevinih devojaka posle 23 godine?Ako ih ima,šta mislite o takvim nevinim devojkama?Ako mislite da ih nema,šta mislite,zašto je to tako?
Da li biste imali odnos sa nevinom devojkom?
A sto,ako mogu znati?jab volio upoznati modernumiru..
Pa ima,koji se pretvaraju da su dobri i onda kad udje u bračnu zajednicu i vremenom rodi,spozna da je on,na primer nasilnikMa ima jos ovih primjera.Prevare djevojku da su dobri.
Pa misli da je prednost u tome sto je nevina i dala je nevinost onom pravom,recimo,ako je pravi poštovaće je zbog tog,ako nije,moze da smisli pričicu kako nju niko nije hteo i da je ne poštuje kao osobu.Kralj... ))) Ja se ne bih setio toga iskreno, ima moj respekt iako ga ne znam
dobro i koja je po tebi od navedenih primera moralna,a koja nije?Opet nisi razumela.Ne pitam za sebe,nego me interesuje misljenje ljudi,kako gledaju na ova pitaanja morala i nemorala.Sigurno kada se budem odlucio
da uspostavim trajnu vezu sa nekom zenom,necu pitatini tebe ni ostale forumase........
O tome govorim.Vecina.Pa ima,koji se pretvaraju da su dobri i onda kad udje u bračnu zajednicu i vremenom rodi,spozna da je on,na primer nasilnik
Kralj... ))) Ja se ne bih setio toga iskreno, ima moj respekt iako ga ne znam
Pa ova što je bila sa jednim,a druga koja je imala oralno zadovoljstvo sa nekim,mi bas i ne deluje da je nevina.Danas devojke svasta mogu da rade da bi kao imale nevinost,neke su isle i na stavljanje lažnog himena operativno@Modernamira5 ..koja je po tebi bolja od ove dvije?
Pa kad jure pacenike kojima je to jedina vrednost, znas, bila je nevina jbt.Pa ova što je bila sa jednim,a druga koja je imala oralno zadovoljstvo sa nekim,mi bas i ne deluje da je nevina.Danas devojke svasta mogu da rade da bi kao imale nevinost,neke su isle i na stavljanje lažnog himena operativno
zapazio sam te jos na ani, prosto volim sve tvoje teme..A sto,ako mogu znati?
Evo govorim mu isto.Pa ova što je bila sa jednim,a druga koja je imala oralno zadovoljstvo sa nekim,mi bas i ne deluje da je nevina.Danas devojke svasta mogu da rade da bi kao imale nevinost,neke su isle i na stavljanje lažnog himena operativno
Pozitivna jezapazio sam te jos na ani, prosto volim sve tvoje teme..
Bolje nego ozbiljnapozitivna, lud(a) ko puska..