da li mislite da horoskop ima weze sa slaganjem dwoje ljudi u sexu?

iluzionista:
Ima veze... Ali ne zaboravi podznak...

da ali ako je swe to tako naopako onda waljda ni horoskop nije nista drugo nego neko sredstwo necije zarade.Ali moja sestra dosta brije na to i stwarno nalazi promjere parowa ljudi koji su skupa a slazu se po horoskopskim znacima.Pa nas dwije rasprawljamo.....ona kaze da ima nesto u tome a ja twrdim da ne........

Shiwa:
da ali ako je swe to tako naopako onda waljda ni horoskop nije nista drugo nego neko sredstwo necije zarade.Ali moja sestra dosta brije na to i stwarno nalazi promjere parowa ljudi koji su skupa a slazu se po horoskopskim znacima.Pa nas dwije rasprawljamo.....ona kaze da ima nesto u tome a ja twrdim da ne........

Nisam astrolog, sorry. :lol: Ja samo znam da relativno lako procenjujem osobe i njihove osobine na osnovu kombinacije znak/podznak... Ali to ne treba da znači 100% tačnost... Neke stvari zavise i od životnih iskustava... Ali postoji sličnost u putevima koje izaberu ljudi sa istim znakom i podznakom. To je sve što primećujem... A u ove dnevne, nedeljne, mesečne horoskope ne verujem...

Shiwa:
Ali ne pricamo o danu rodjenja nego o horoskopskom znaku.......ali sto se dana tice,mislim da se najbolje hebu oni rodjeni u subotu nawecer a najljeniji su oni koji su rodjeni u nedjelju i jos k tome na prwi maj....... :razz:
Pa zar nije horoskop ustvari baziran na tome kad je ko rodjen... Isto kao i oni sto su rodjeni od 4 do 6 ujutru imaju manji penis od onih rodjenih od 18 do 20h.... Ako ne verujes pogledaj u zvezde... tamo se jasno vidi... :razz:

Petar_Pan:
Pa zar nije horoskop ustvari baziran na tome kad je ko rodjen... Isto kao i oni sto su rodjeni od 4 do 6 ujutru imaju manji penis od onih rodjenih od 18 do 20h.... Ako ne verujes pogledaj u zvezde... tamo se jasno vidi... :razz:

ah.....diwno...znaci ako upznam lika koji je rodjen od 18 do 20h i ako ima kur....25cm onda cu stwarno widjeti zwijezde

Shiwa:
ah.....diwno...znaci ako upznam lika koji je rodjen od 18 do 20h i ako ima kur....25cm onda cu stwarno widjeti zwijezde
E pa nemoj da umanjujes... znas da je forumasima prosek 30 :lol:
A kazu da ima tu i neko poklapanje ulogu... Npr. ako se u vreme porodjaja poklopila komsijina macka sa macorom... Onda sex uvek traje 30 min duze nego kod ostalih :lol:

Back