Da li mislite da bi Vucic bilo kada dosao na vlast da nije bilo Nikolica, kojeg je sustinski izbacio?

• Začetnik teme Začetnik teme Akset
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neko novo drustvo..Lemurci, Atlantidjani...moramo sa njima u savez inace propadosmo. ;):confused::(
Srpski narod pre svega mora da uradi opsti konsenzus sta mu je interes, i blizi i dalji i da u tom pravcu i krene. Posto to niko iz politicke branse niti zeli niti ume a nema ni energije da ga pokrene, ostaju samo neke opste nacionalne institucije koje bi mogle da pokrenu tako sta. A mi imamo samo par takvih institucija, SPC, SANU a znamo kakve jajare tamo sede, uglavnom gledaju sede glave samo svoj interes i svoj ego, retki su oni koji teze opstenarodnom dobru pa iako ima takvih sitnosicardzije ih saseku u korenu. No, mozda se pojavi neko ili medju politicarima ili prevratnicima u nacionalnim institucijama ko ce da podmetne ledja za sve nas, nadajmo se da je moguce da ce iznici Mesija medju Srbljem.

Namerno nisam uzimao u obzir medju nacionalnim institucijama beogradske blizance, oni su nadnacionalne velicine... samo im nesto slabije ide u toj Evropi, nikako da se dokazu.

Vucic i Nikolic su bili glavesine radikala, dok se Seselj ladio u zatvoru. Njih dvojica su ponovo podigli radikale iz pepela,
tako da ne znam, bas dal si u pravu. Mislim da bi i Vucic glat dobio Tadica :P
Ne mislis dobro. Da ne KAZEM pojma nemas ali ne osvrćeš se na činjenice.
Prvo i prvo do 2012 vlada banda zutih lopova sa primatom oko DS
Do 2008 si još donekle imao kontru njima kolko tolko i u redovima te ekipe iz oktobra 2000te, koštunica i da kolko tolko.
2008 tadić formira vlast tako što DS uzima sps sebi i toboz uvodi renesansu u sps - očekivala se kosliciona vlast koštunica sps radikali (vreme posle jednostranog otcepljenja Kosova kada kostunica napusta vladu prethodnu i prethodno prekida odnose sa usa)

Dačić izdaje datu rijec i odlazi tadicu (zaokret) kostunica odlazi u istoriju... Do 2012 praktično jedina opozicija su ti radikali. Pošto se narodu ogadise boza derikoza pajtic dinkic djilas Tadic (s njima i dačić tada) , ko je drugi preosto kao kontra?

Na zalost samo smrdikali tj toboz renesansa njihova sns vucic i toma.

I to ti je to. Nije bilo nikog osim njih ko opozicije praktično.

I da naravno ne bi se desila ta neocekivana pobeda nikolica da nije narod slabo izasao (naročito onaj deo za tadica) jer su mislili lagano ga dobija...

I op la to je to.

A sta je poenta?
Pa dačić (sps) izdaje gazi datu riječ pre izbora i odustaje od koštunica i nikolica posle izbora a Zasto?

2007 2008 (vreme posle jednostranog otcepljenja Kosova i prekida dipl odnosa sa USA) KOŠTUNICA postaje za TITOISTIVKU UDBU neprijatelj br 1. Tada daju nalog svom čedu dačiću da predaje njihovom takodje čedu bebi popovicu. Sve je to kuhinja udbe ko i smradikali samo sa različitim ulogama po potrebi.
Kao sto i danas je toboz opozicija vucicu njegov kolega iz iste kuhinje djilas.

Tako su se resili kostunice. Onog koji je prekinuo dipl odnose sa usa 2007
Sto je bilo i normalno s obzirom na priznanje kosova i jednostrano otcepljenje.
Kad se njega rečiše udba potom dkvkdi sns koji je do tada toboz podrzavaom mladića karadžića a potom postao prijatelj sa usa sa TONI BLEROM (bio mu savetnik) sa SREDEROM (bio mu gost na mitinzima pred izbore)

E moj narode glupi i naivni slepi kod ociju...

EJ sreder toni bler....

Nikolic jeste pobedio ali je svestan svojih mogucnosti. Osim narodne prepredonosti jako je tanak sa obrazovanjem,strane jezike ni jedan ni da bekne. Bio mu je potreban neki skolovan hohstapler da to sve vodi.Imao je njih par ali ovaj je vodeci.
Kako god i dan danas Toma kad bi osnovao stranku odvukao bi mu bar 20% .Ljudi kojima je ucinio a u SNSu su.Bio bi druga stranka u zemlji i sa npr.Djilasom bi vladao godinama. Ta mogucnost i dalje postoji.

Djilas je sa Vucicem. Nekada to nisam kontao ali jasno mi je nakon nekih razgovora sa kolegama koji su u tom krugu i institucijama... Nazalost...
Pokušavam i ja to da skontam,.. ali ne vidim smisao ni logiku.
Te glasine jako štete Đilasu i jako pogoduju Vučiću, pa je više za verovati da je to spinovanje.

Ako se prihvate i prošire ta glasine Đilas neće nikada doći na vlast,... rezon bi bio: Sjaši Kurta, da uzjaši i Kurta i Murta (ili u blažoj izvedbi: Isti q*** - drugo pakovanje). Zašto bi onda ljudi glasali za Đilasa ?

Nikolic jeste pobedio ali je svestan svojih mogucnosti. Osim narodne prepredonosti jako je tanak sa obrazovanjem,strane jezike ni jedan ni da bekne. Bio mu je potreban neki skolovan hohstapler da to sve vodi.Imao je njih par ali ovaj je vodeci.
Kako god i dan danas Toma kad bi osnovao stranku odvukao bi mu bar 20% .Ljudi kojima je ucinio a u SNSu su.Bio bi druga stranka u zemlji i sa npr.Djilasom bi vladao godinama. Ta mogucnost i dalje postoji.
Slažem se sasvim, ali Toma je imao cilj koji je ostvario,. ( i ne očekujem nikakav savez sa bilo kim, niti cepanje SNS-a).
i predao partiju Vučiću - sećate se, da je sporio pravo Tadiću da bude i predsednik države i stranke,..
i obećao da će ako pobedi prepustiti stranku i biti i predsednik svih građana. To je i uradio.

Sporan je taj razgovor sa Vucicem gde je otisao sam ,odhebao sve iz opozicije. Sta je dogovorio pitaj boga,mozda nista?
Pa ipak to je druga interesna grupa,neki drugi ljudi samo umiveni i blage retorike. U sustini isto samo sam siguran da Pink iHappy nece biti propagatori krimosa zbog dece, A to je sada dosta vazno kada ubijaju decu,za pocetak dosta.

Toma ne sme da pisne, višestruko je ucenjen, namestili su njemu i ženi i sinu par afera i sve dokumentovali, za svaki slučaj.
Mislim nije to ništa posebno što svi oni ne rade, ali ako se pokrene mašinerija sa Pinkom , Vučićevićem , Krlom itd.... može lako da ode na službeni put za Kinšasu.

Back