Da li mi shvatamo šta je biti "vojnik ideje"?

Обилић

Elita
Banovan
Poruka
17.205
Evo gledam Ranka Pivljanina kako blati kadrove SNSa, i objašnjava da su oni potrošna roba i kao nije mu jasno kako su toliko glupi, bore se za Gospodarevu fotelju ??!

Ranko, probaj da ih posmatraš kao borce za neki plan koji im je predočen, i za koji će da se bore da se ispuni.

Ja ih tako prepoznajem, i samim tim ih ne pocenjujem i ne mrzim. Od svih stranačkih programa najveću podršku ima ko ?
Vučić ili Program SNS ?

To je za sad u sinergiji, ali videćemo kad Gospodar raspiše predsedničke izbore.

Idealno bi bilo (po meni) kada nam predsednik više ne bi značio mnogo, ali da se držimo zacrtanog programa SNS:
- ČVRST DINAR
- MALA NEZAPOSLENOST
- MIROLJUBIVA POLITIKA PREMA SVIMA.

Evo gledam Ranka Pivljanina kako blati kadrove SNSa, i objašnjava da su oni potrošna roba i kao nije mu jasno kako su toliko glupi, bore se za Gospodarevu fotelju ??!

Ranko, probaj da ih posmatraš kao borce za neki plan koji im je predočen, i za koji će da se bore da se ispuni.

Ja ih tako prepoznajem, i samim tim ih ne pocenjujem i ne mrzim. Od svih stranačkih programa najveću podršku ima ko ?
Vučić ili Program SNS ?

To je za sad u sinergiji, ali videćemo kad Gospodar raspiše predsedničke izbore.

Idealno bi bilo (po meni) kada nam predsednik više ne bi značio mnogo, ali da se držimo zacrtanog programa SNS:
- ČVRST DINAR
- MALA NEZAPOSLENOST
- MIROLJUBIVA POLITIKA PREMA SVIMA.
Danilo Prvorodjeni ce nastaviti put kojim krenuo slavni mu prethodnik.

титоисти и њихови господари :roll:

Slušajte deco, morate shvatiti da Tito&Co nisu slučajno došli na vlast.

Mi kao narod nismo uspevali da mekim merama ustrojimo "strašni kapitalizam", nego smo morali da pravimo revoluciju.

Pametniji narodi su alave kapitaliste sredili sindikalnim metodama, mi to nismo umeli.

Mi ni danas ne umemo strašnim žutaćima da se naebemo keve jer radnike ne puštaju ni do klonje, već jadnici nose pelene.

E pa zato je morao Tito da pobedi, jer mi nismo umeli ...

Ne mogu više, rasplakaću se od nemoći 😰😰😰

Опет неко призива неког ћопавог v2.0...

Па докле тих антидруштвених и антидржавних пројеката против Срба

Prizivaju ovi što ne umeju ...

Daću ti jedan primer.
Navijači i svo sra nje koje prave, a koje mi ne znamo kako da sprečimo. Na kraju će neko podivljati i napraviti policijsku državu - ne bi li huligane sredio.

I tako ćemo svi naebati ...

Back