Da li mi (forumaši) imamo drugačiji mentalni sklop?

Antihejter

Domaćin
Poruka
4.491
Razmišljao sam o maltene maniji svih nas da radimo šta- odgovaramo na pitanja.
Ja nekad provedem i tri sata na forumu radeći šta- postavljati ili odgovarati na- pitanja.

To baš zvuči mazohističko- štreberski i ne verujem da nas iko razume ko nije ni na jednom forumu nikad bio/ bila.

Da li imamo specifičan mentalni sklop?

Antihejter

Domaćin
Poruka
4.491
Ne znam za mentalni sklop ali znam da nas sve povezuje ista stvar - ovaj forum.
Big happy familly 😃
Big happy familly je zapravo dobar opis, iako na prvi pogled deluje romantizovano, u svim većim porodicama dolazi i do slaganja i do neslaganja.

Samo, da mi je neko rekao da ću uživati dok me ljudi ispituju (i ja njih) ja bih to protumačio da ću biti lud :lol:

-Jelena-

Elita
Moderator
Poruka
20.491
Big happy familly je zapravo dobar opis, iako na prvi pogled deluje romantizovano, u svim većim porodicama dolazi i do slaganja i do neslaganja.

Samo, da mi je neko rekao da ću uživati dok me ljudi ispituju (i ja njih) ja bih to protumačio da ću biti lud :lol:
Pa to, i u svakoj porodici postoje pozitivni i negativni likovi tako i ovde, ali ipak se na kraju volimo se jer smo nasi 😃
Bili bi dosadno da smi svi isti.

Poslednja izmena:

Duki Lu

Buduća legenda
Poruka
30.370
Forum ti je kao kafana u koju dolaziš i poznaješ sve goste, neke iz viđenja, neke sa kojima voliš da ćaskaš i palamudiš.
Iznerviraš se napustiš društvo u sred priče, nekada samo sa vrata šmekneš društvo za stolovima, nekada se izdvojiš i sam piješ kafu ne obraćajući pažnju na kafanski žamor.
Dobro poznato mesto, ljudi, mirisi, atmosfera.
Navika je čudo. :lol:

deda tripko

Aktivan član
Poruka
1.940
Razmišljao sam o maltene maniji svih nas da radimo šta- odgovaramo na pitanja.
Ja nekad provedem i tri sata na forumu radeći šta- postavljati ili odgovarati na- pitanja.

To baš zvuči mazohističko- štreberski i ne verujem da nas iko razume ko nije ni na jednom forumu nikad bio/ bila.

Da li imamo specifičan mentalni sklop?
imamo, kako ne? informisani smo o svemu, samo sto smo se vremenom malo "opicnuli"
licno sam na forumu od pocetka (2003) sa mozda nekoliko mesecnih izostanaka

fb rasprave su povrsne a drugi forumi su uglavnom specijalizovani za nesto. nidje ovako opstog foruma sa sve redovnim clanovima koja vecinom pati od neke dijagnoze :lol:
svako forum koristi za svoje neke "potrebe' ali da, ljudi mogu da se dele na one koji su krstasi i koji to nisu

Maeeeestro

Primećen član
Poruka
668
imamo, kako ne? informisani smo o svemu, samo sto smo se vremenom malo "opicnuli"
licno sam na forumu od pocetka 2003 sa mozda nekoliko mesecnih izostanaka

fb rasprave su povrsne a drugi forumi su uglavnom specijalizovani za nesto. nidje ovako opstog foruma sa sve redovnim clanovima koja vecinom pati od neke dijagnoze :lol:
svako forum koristi za svoje neke "potrebe' ali da, ljudi mogu da se dele na one koji su krstasi i koji to nisu
FB je više za hrabre, osobno fejs mi je bolji jer mogu saznati još nešto o ljudima, naročito me iznenadi kad neki koji imaju zanimljive profile, imaju agresivnije ispade