Da li magnetna rezonanca gresi

Petar Jovicevic

Početnik
Poruka
43
Postovanje, radio san pre 2 meseca magnetnu rezonancu kada sam imao jake glavobolje, trnjenje ekstremiteta, probleme sa vidom, nalaz je bio normalan i cist, u granicama normalnog, e sada me zanima da li magnetna moze pogresiti kada se radi bez kontrasta, ja sam platio za magnetnu bez kontrasta, posto sam citao da magnetna moze promasiti i ne dijagnostikovati ponekada tumor ukoliko se ne ubrizga kontrastno sredstvo

Postovanje, radio san pre 2 meseca magnetnu rezonancu kada sam imao jake glavobolje, trnjenje ekstremiteta, probleme sa vidom, nalaz je bio normalan i cist, u granicama normalnog, e sada me zanima da li magnetna moze pogresiti kada se radi bez kontrasta, ja sam platio za magnetnu bez kontrasta, posto sam citao da magnetna moze promasiti i ne dijagnostikovati ponekada tumor ukoliko se ne ubrizga kontrastno sredstvo
Требао си са контрастом брате. Врв да може. Било како било надам се да није ништа и желим ти много здравља

Meni ivi simptomi traju 5 godina, i variraju, nekada ih ima nekada ne, prestalo je pre 2 meseca i opet su se sadap ojavili simptomi, uglavnom 6 godina mi sve ovo traje, da je tumor verujem da bi do sada bio velik i da ne bi kmalo sanse da se ne vidi na magnetnoj, to je moje msiljenje
Код неуролога отиђи колко већ сутра не јер сумњам да је нешто него да би се преконтролисо

@pikax она зна доста

Ne vjerujem da iko misli ili tvrdi da je iko ovdje ekspert pogotovo kada se radi o zdravstvenom stanju. Moze se pitatm predlozit na kraju krajeva svi mi odlucujemo o sebi.
Koja je bit tvog upisa? Srat? Jer ti to jako dobro ide.
Добар је сизиф кад треба за технологију ил тако нешто ал често ради то што кажеш

Но делимично је и у праву. Боље да се обрати 15 лекара, него да узима здраво за готово наше коментаре са форума

Добар је сизиф кад треба за технологију ил тако нешто ал често ради то што кажеш

Но делимично је и у праву. Боље да се обрати 15 лекара, него да узима здраво за готово наше коментаре са форума
Nemam pojma a sta je dobar. Reagirao sam samo na upis.

Nemam pojma a sta je dobar. Reagirao sam samo na upis.
Upis je sarkazam, ako to ne kapiraš, ne znam šta da ti kažem.

Ko pri zdravoj svesti i pameti ide na Fejsbuk, Forum i Tviter da pita za savet kod tako ozbiljnih simptoma?

Kod specijaliste neurologa, sve noge u dupe da te udaraju, a ne na kojekakve forume i Fejsbuke.

Upis je sarkazam, ako to ne kapiraš, ne znam šta da ti kažem.
OK sad mi je jasnije.

Ko pri zdravoj svesti i pameti ide na Fejsbuk, Forum i Tviter da pita za savet kod tako ozbiljnih simptoma?

Iako nisam zdrave pameti takve ni slicne odgovore ne trazim samo vidim da su ih puni forumi (vise njih posjecujem radi toga mnozina) takvih ili drugih zalopojki koje mi ne bi pale napamet da pisem.

OK sad mi je jasnije.

Iako nisam zdrave pameti takve ni slicne odgovore ne trazim samo vidim da su ih puni forumi (vise njih posjecujem radi toga mnozina) takvih ili drugih zalopojki koje mi ne bi pale napamet da pisem.
Ни ја не горивим сарказам ал да зна аутор, да потражи што више мишљења можр међу лекарима

Ни ја не горивим сарказам ал да зна аутор, да потражи што више мишљења можр међу лекарима
Pogotovo u vezi zdravstvenih problema. Ovo sta znam procitati ne mogu shvatiti. Malo off topic. Neko ima ljubavnih problema pa se jada na forumu. Ne razumijem to. Meni forum prvenstveno sluzi za zabavu. Ako mogu nekome pomoci dobro, ali necu ni odmoci. Znam burno reagirati jedino na politici, ali ****** kada se ovdje "ne moze" dati parcijalni ban.

Магнетна и ЦТ греше колико и фотоапарат. Кључан је радиолог, неуролог, пулмолог итд. који год специјалиста који уме да прегледа снимке. Жив сам јер сам исти снимак однео и другом специјалисти. Први није видео ништа, а други је видео тумор од кога сам успешно оперисан.

Back