Oceanborn.
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Не постоји
Додуше, за мене је хемија равна магији....
И оне једначине
Сунце ти
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno?
da.stvarno.
ae sad....
da ne bude da ja presipam...ili kako god
hator stvarno nisam znala za to
ozb.
bez ironije,cinizma,itd?
bez ironije cinizma itd. stvarno nisam znala
pa eto sad znas
thank you
e bratislave ae idi u teretanu....odmori malo....
idem sutra wikend mi je slobodan
@krepta
ne zezaj,znas na sta je mislio
@tema
ne znam da li magija postoji i ne zelim da razmisljam o tome
pa da ti retko razmisljas....
gejove teme me uvek oduseve
ti se ubine znam kako
msm kad sa 18 godina ne znas sta je magija ubi' se
Magija kao magija u fazonu pucnesh prstima, i nekog pretvorish u zabu za sad ne postoji...
Postoje trikovi koje naivni nazivaju magijom....
I natprirodne pojave...
Kad sam rekao da magija ZA SAD ne postoji, mislio sam na teoriju naucnika, da kada bi covek koristio vise od 45 % svog mozga, bio bi u stanju da uradi bilo sta, pa cak i da izvodi danas nepojmljive stvari.
Zakon univerzuma je cudan i komplikovan... i verujem da postoje nacini da levitiramo, zaustavljamo vreme i sl... samo mi nazalost nismo dovoljno inteligentni da to provalimo.
Magija kao magija u fazonu pucnesh prstima, i nekog pretvorish u zabu za sad ne postoji...
Postoje trikovi koje naivni nazivaju magijom....
I natprirodne pojave...
Kad sam rekao da magija ZA SAD ne postoji, mislio sam na teoriju naucnika, da kada bi covek koristio vise od 45 % svog mozga, bio bi u stanju da uradi bilo sta, pa cak i da izvodi danas nepojmljive stvari.
Zakon univerzuma je cudan i komplikovan... i verujem da postoje nacini da levitiramo, zaustavljamo vreme i sl... samo mi nazalost nismo dovoljno inteligentni da to provalimo.
Pa neznas kad se ne bavis tim. Ima ljudi koji rade belu i crnu magiju a ima vise pevaranata kao oni na tv-urealno,ako nesto ne znas da definises,onda ni ne znas sta je to.............
Pa neznas kad se ne bavis tim. Ima ljudi koji rade belu i crnu magiju a ima vise pevaranata kao oni na tv-u