Da li mačke vide duhove?

gost 248950

Buduća legenda
Poruka
31.229
Svako ko je ikada imao u kući ovo beskrajno šarmantno poludivlje stvorenje, mogao je da primeti određeni obrazac ponašanja - mačka se budi negde oko 3 sata posle ponoći, i ako je dobronamerna i ne probudi te da je gledaš kako jede, primetićeš usredsređenost na NIŠTA na zidu. Mačka tako vrlo skoncentrisano gleda u zid, u prazninu u ćošku, u plafon.
Šta to mačke vide što mi ne vidimo?
20210808_152147.jpg

Svako ko je ikada imao u kući ovo beskrajno šarmantno poludivlje stvorenje, mogao je da primeti određeni obrazac ponašanja - mačka se budi negde oko 3 sata posle ponoći, i ako je dobronamerna i ne probudi te da je gledaš kako jede, primetićeš usredsređenost na NIŠTA na zidu. Mačka tako vrlo skoncentrisano gleda u zid, u prazninu u ćošku, u plafon.
Pogledajte prilog 1024818
To doba noći inače je poznato kao "witching hour"
Pogledajte prilog 1024818
To doba noći je inače poznato kao "witching hour", najpovoljnije za razne paranormalne aktivnosti. I ja se tad po pravilu budim🙀😄 Ne znam u šta mačke, koje su zaista fascinantna stvorenja tada gledaju ali sam kod nekog okultnog autora pročitao da su mačke u stanju da vide astralna bića. Zanimljiva tema.

Objasnjenje je zapravo vrlo jednostavno: macke, iako deluju kao spiritualne zivotinje, osobito crne mace, su jedna lenja razmazena gomna, nagojena i mekana. Ipak, ta bica koja su stovaoci kulta Lizaca zadnjice, zapravo imaju JAKO razvijeno culo sluha, koje im omogucava da cuju zvuke koje covek moze samo da sanja da cuje.
Tako da, kad se vas krznati ljubimac usredsredi pogledom i celim telesnim fokusom na prazan zid, zapravo cuje nesto sto mu privlaci paznju - golub na krovu, macka u nekom stanu, ili cak i seksanje komsija sa 5.sprata.

Back