Da li ljubavnik dobije ono najbolje od zene, a muz ono najgore?

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Da ne racunamo ono kada se nakaci ljubavniku da zapocnu ozbiljnu vezu, mislim na ljubavnicko-ljubavnicki odnos, kada se uziva? :think:

Spinovi 'Ono najgore je u stvari najbolje', ili smaracine 'Odgovornost je kada uzmes i ono najbolje i najgore i nosis se sa tim', na nekim drugim temama.

- - - - - - - - - -

Ljubavnik dobije strast, vatru, i zensku slobodu, a muz dobije zenski strah, gde odanost i davanje sa zenske strane postoji kada joj umirujes i/ili titras taj strah.

Zene su preterano uplasena bica, i to utice i na kvalitet musko-zenskih odnosa.

Ljubavnik dobije Boginju, a muz dobije..obicnu zenu

Poslednja izmena od moderatora:
Da ne racunamo ono kada se nakaci ljubavniku da zapocnu ozbiljnu vezu, mislim na ljubavnicko-ljubavnicki odnos, kada se uziva? :think:

Spinovi 'Ono najgore je u stvari najbolje', ili smaracine 'Odgovornost je kada uzmes i ono najbolje i najgore i nosis se sa tim', na nekim drugim temama.

- - - - - - - - - -

Ljubavnik dobije strast, vatru, i zensku slobodu, a muz dobije zenski strah, gde odanost i davanje sa zenske strane postoji kada joj umirujes i/ili titras taj strah.

Ljubavnik dobije Boginju, a muz dobije...obicnu zenu

Daaa<3

- - - - - - - - - -

Ljubavnik dobije Boginju, a muz dobije...obicnu zenu...
Sve si rekao :ok:

- - - - - - - - - -

Ljubavnik dobije Boginju, a muz dobije...obicnu zenu...

Brate i muz to dobija u pocetku, ali vremenom ispari

Pazi apsolutno se slažem,ali bih ipak napravio razliku između žena sa malim i žena sa velkim grudima...
One sa malim se više boje,pa samim tim prilikom snošaja retko pristaju da im ulaziš u drugu klasu,dok žene sa velkim grudima u nekim slučajevima dozvoljavaju čak i ulaz u ušne duplje,špricanje po nozdrvama pa čak i snošaj ispod lakta,odnosno laktarenje...

Sto se uopste ljudi cimaju tu nesto kao da li im zena ima ljubavnika? Realno, kad se ozenis, zena ti dosadi posle 7 dana. A i ti njoj. I sto je tebi onda krivo sto ona ima tamo nekog deliju. Mislim, nisam konkretno odgovorio na pitanje iz teme ali, eto, ako ona vec daje svaleru vise nego muzu, pa neka daje.

Ja sam skroz za otvorene brakove, samo ljudi su po prirodi sujetni, i treba da se ucimo od malena kako da kontrolisemo i pobedjujemo tu sujetu.

Ja sam skroz za otvorene brakove, samo ljudi su po prirodi sujetni, i treba da se ucimo od malena kako da kontrolisemo i pobedjujemo tu sujetu.

Da, covek je "fabricki" sujetno bice i to se ne moze promeniti. Brak je u danasnje vreme apsolutno besmislena stvar i nema nikakvu tezinu ni smisao. Pa mi ta prica oko ljubomornog muza lici na onu o psu koji ne jede seno ali neda ni ovcama da ga jedu.

- - - - - - - - - -

Ljubavnik dobije Boginju, a muz dobije...obicnu zenu..

nema druge nego da budes ljubavnik citavog zivota da bi bio srecan :)

Valjda se ljudi smore u braku i prestanu da se trude jedno oko drugog i kada se nadje ljubavnik ili ljubavnica ljudi ponovo ,,otkriju,, sebe u nekom novom odnosu pa toj drugoj osobi daju najbolje.A zaborave da su i oni krivi sto im brak propada i sto se muz ili zena smaraju pored njih.Hit mi je kada ljubavnik takodje ima zenu pa se onda oboje jadaju svalerka svaleru i on njoj kako im je bracni drug skot :lol:

Zato i jeste velika razlika izmedju glatkog, mekog,... odnosa i braka kao imidza i necega sto se ocekuje i eto, podrazumeva.
U drugom slucaju ljubavnica pruza taj neki osecaj slobode, zivosti, rasterecenja... Verujem da se tada covek podmladi i prodise.
Jer, cinjenica je da se muskarci teze odlucuju za razvod. obicno zena potegne tu pricu i nacini prvi korak. Kao da je muskarcima lakse da kod kuce istrpe ono sto im ne prija a sa strane nadju izduvni ventil. I nije mi to za osudu, pogotovo ako se zaljubi. Jer, nismo ni mi cvecke. Retko koja ce biti iskrena i priznati da se za razvod pripremala i da je u njoj ta odluka sazrela mnooogo pre nego sto ju je izgovorila i sprovela u delo. Nije ni cudo onda sto smo u tom periodu najlepse :)

Back