Da li ljubav dolazi sama ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakav sklop rečenice. :lol:
Vaša ljubav muskarc ili žena na dejt dolazi svakako sama ..vise sam mislia na emotivni deo..ono vi sedite i cekate
da vam ljubav dodje sama ili trebamo preduzeti nešto da bi nam ljubav došla ili naišla ..kako god

Verujete li u da ljubav ne treba tražiti, već se desi kada se najmanje nadamo
Mislim da je ljubav (zaljubljenost) posebna vrsta energije koja nas obuzima, očarava, začarava, veoma je lična i nema nikakve veze sa osobom u koju smo se zaljubili. Mada se mi bacamo na tu osobu i čini nam se da ne možemo bez nje... Osoba u koju smo se zaljubili je samo reper da bi nas obuzela ta energija... kada se odljubimo, osvestimo, kada ta energija ode iz nas, mi se često krstimo i levom i desnom u kakvo čudo smo se zaljubili...
Postoji jedna tačka u tom procesu obuzetosti, a to je momenat kada zaljubljenost pređe u pravu ljubav.
Tada se ne krstimo ni levom ni desnom, tada volimo.

Vaša ljubav muskarc ili žena na dejt dolazi svakako sama ..vise sam mislia na emotivni deo..ono vi sedite i cekate
da vam ljubav dodje sama ili trebamo preduzeti nešto da bi nam ljubav došla ili naišla ..kako god

Не знам.

Ја још увек чекам да ми се идеална риба појави на вратима.

За сада, још увек није дошла.

Imam 41 godinu, nikada nisam imao ozbiljnu curu/vezu.
Nije da sam lud za time, ali ako naleti plodna, bijela, europska zenka, ne bi imao nista protiv nastancati petero bijele djece.
Sanse da se to u mojim godinama dogodi gotovo su ravne nuli, zbog toga sam odlucio zivot posvetiti porocima.
Tako mi je svejedno, vjerujem u reinkarnaciju, ima vremena, a bilo je vremena i prije ovog zivota.
Mozda ce tek doci, a nije iskljuceno da je toga u prijasnjim zivotima bilo u izobilju, pa sam odlucio malo pauzirati.

This is just a ride.

За савршену љубав је потребно много среће. Ја сам је имао. Људе упознајемо случајно - значи срећа. Једноставно, човек мора заслужити ту срећу како би заслужио неку особу, иначе је неће видети или она неће бити заинтересована за њега.
Шта је мене тог јутра наговорило да скренем десно, доле низ улицу...

Mislim da je ljubav (zaljubljenost) posebna vrsta energije koja nas obuzima, očarava, začarava, veoma je lična i nema nikakve veze sa osobom u koju smo se zaljubili. Mada se mi bacamo na tu osobu i čini nam se da ne možemo bez nje... Osoba u koju smo se zaljubili je samo reper da bi nas obuzela ta energija...
Takva energija nas motiviše, inspiriše, daje nam snagu.
I lepše je biti zaljubljen nego da je neko zaljubljen u nas.

Ljudi se slucajno sretnu...a da li ce posle biti ljubavi od toga ili ne nema veze sa slucajnim...
Ne verujem u hemiju i ostala cuda...to dodje i prodje...dakle ako pricamo o ljubavi..ne o seksu i zaljubljenosti onda je ljubav delimicno svesno stanje i izbor.

Да. Ми не можемо тачно рећи колики је проценат љубави између партнера који су у браку или вези. Али је веома мали, ако погледамо колико се људи разведе или се раставе. Оно што они кажу после тога: ''нисмо једно за друго'' или се ту деси прељуба. Иако се ради о прељуби ту се поново не подудара компатибилност између двоје људе, пошто је једна страна била за лојалност, а друга за прељубу... Мислим да је веома мали проценат да се упознају људи који су компатибилни у важним аспектима живота. Моје мишљење је да за то треба много среће.

За савршену љубав је потребно много среће. Ја сам је имао. Људе упознајемо случајно - значи срећа. Једноставно, човек мора заслужити ту срећу како би заслужио неку особу, иначе је неће видети или она неће бити заинтересована за њега.
Шта је мене тог јутра наговорило да скренем десно, доле низ улицу...
lepo receno, posebno deo da se sreca zasluzuje..
a ako smo spremani da srecu delimo onda cemo je i dobiti u vidu ljubavi

Да. Ми не можемо тачно рећи колики је проценат љубави између партнера који су у браку или вези. Али је веома мали, ако погледамо колико се људи разведе или се раставе. Оно што они кажу после тога: ''нисмо једно за друго'' или се ту деси прељуба. Иако се ради о прељуби ту се поново не подудара компатибилност између двоје људе, пошто је једна страна била за лојалност, а друга за прељубу... Мислим да је веома мали проценат да се упознају људи који су компатибилни у важним аспектима живота. Моје мишљење је да за то треба много среће.
treba...zaista treba...veza ili brak nikada ne zavise od jedne osobe...ali nije samo ni sreca...realno nikada necemo naci svoju kopiju da budemo usaglaseni 100%...to ne postoji... ukoliko ne mozemo da prihvatimo i neke druge stvari...nista od toga...

da je tako...ne bi bilo slomljenih srca...oooo koliko ljudi je delilo/deli srecu ljubav a dobije ama bas nista :)

Проблем је што заљубљеност опасна ствар, мало људи тад зна да размишља рационално, тј. како треба. Заљубљени људи су највећи утописти(сањалице). Колико заљубљене особе живе у лудилу и халуцинацијама се најбоље види кад тај таласт заљубљености прође. Онда људи направе грешку... Зато је љубав између пријатеља другачија, нема заљубљености међу њима. Онда можемо боље да изаберемо правог пријатеља и та љубав више траје... Кад нисмо заљубљени, онда нам код људи може свашта засметати, а да смо заљубљени у њих онда нам то не би засметало. Посебно у свету интернета, где се упознавање своди на сајбер преписку и онда људи створе неку илузију о некој особи. За савршену љубав је потребно много памети и среће.

treba...zaista treba...veza ili brak nikada ne zavise od jedne osobe...ali nije samo ni sreca...realno nikada necemo naci svoju kopiju da budemo usaglaseni 100%...to ne postoji... ukoliko ne mozemo da prihvatimo i neke druge stvari...nista od toga...

Ако људи желе заједно да трају морају знати да једу из једног тањира. Морају имати исте ставове, поглед на свет, сличне животне циљеве. Могу они сад да се разликују по томе што она навија за Хајдук, он за Партизан...
И ја сам као млад био глуп, што је нормално бити глуп. И онда она сваке ноћи по дискотекама, а ја за то време кући (пошто не волим проводе, волим једноставан живот) и то је тако текло неколико седмица и схватиш да си будала што уопште то називаш ''љубав''.

Takva energija nas motiviše, inspiriše, daje nam snagu.
I lepše je biti zaljubljen nego da je neko zaljubljen u nas.
Tačno... Emotivni ljudi, umetnici svake vrste ipak žele da budu začarani tom energijom...
Liči na blago ludilo, nekada nadrljamo dobrano zbog njega i opet volimo da budemo zaljubljeni.

Meni je najtužnije to što postoje mnogi ljudi koji se nikada ne zaljube...

Проблем је што заљубљеност опасна ствар, мало људи тад зна да размишља рационално, тј. како треба. Заљубљени људи су највећи утописти(сањалице). Колико заљубљене особе живе у лудилу и халуцинацијама се најбоље види кад тај таласт заљубљености прође. Онда људи направе грешку... Зато је љубав између пријатеља другачија, нема заљубљености међу њима. Онда можемо боље да изаберемо правог пријатеља и та љубав више траје... Кад нисмо заљубљени, онда нам код људи може свашта засметати, а да смо заљубљени у њих онда нам то не би засметало. Посебно у свету интернета, где се упознавање своди на сајбер преписку и онда људи створе неку илузију о некој особи. За савршену љубав је потребно много памети и среће.

Ако људи желе заједно да трају морају знати да једу из једног тањира. Морају имати исте ставове, поглед на свет, сличне животне циљеве. Могу они сад да се разликују по томе што она навија за Хајдук, он за Партизан...
И ја сам као млад био глуп, што је нормално бити глуп. И онда она сваке ноћи по дискотекама, а ја за то време кући (пошто не волим проводе, волим једноставан живот) и то је тако текло неколико седмица и схватиш да си будала што уопште то називаш ''љубав''.
:ok: zaljubljenost je po meni precenjena...kao sto kazes...nema veze...tj. ne mora da ima veze sa ljubavi

pa sad zavisi kako se gleda...mora da se upoznaju ljudi koji deluju dovoljno zanimljivo a osećanja tu ili sama dođu ili ne dođu sve zavisi da li se sa tom osobom nađe nešto što će ih izazvati...mislim,posle upoznavanja ništa tu ne ide namerno i ne može veštački da se prizove nego se ili prirodno desi ili ne desi

Ljubav moras da naucis da vezbas i da je prvo razvijes kod sebe, pa tek onda izaberes koga ces voleti :p
Dakle gledas moralne kvalitete ili da li je djubre ili dobar. Djubre bezi od ljubavi a dobrog to privlaci ko magnet.

Back