Da li lick bira nick ili obrnuto??

Zasto tako brzopleto donosis zakljucke? Bukvalno si prevela moj nick..ili?? Ko,bre,voli sebe da muci?
Ja radim "iza ili na" kompu pa otvorim i forum paralelno..pa onda medju vas "ajkulice":) a hanibalku ne smem da diram jer je prilicno u pravu:) samo sto ne radim seminarski..to sam davno uradio
he he tacno sam znala da si ovde da nas istrazujes
ajde otvori neku temu s anketom pa da nas bolje upoznas(vidis kako dragojlo,kirija za nosene gace):mrgreen:

Ma,i meni je dosadno..a pomalo sam i sam kriv zbog stanja(moze i sranja) vulgarno je ali je tako. Kad sam pokusao da pisem "normalno" bio sam pojeden od forumasha..a monotonija se razbija na savim drugi nacin.I ne smeta mi..zar bih ostao na forumu da je drugacije?? Volim ostre,zenske,jezike :) :) :)

Ne, nisi u pravu. Vidi, sa' cu ti ja objasnim -
E, ovako... Godine realnog zivota nemaju nikakve veze sa tim tvojim osecajem na osnovu kojeg donosis zakljucak o starosti nekog forumasa.
Stupanjem u virtualni svet kupujemo sebi novi zivot, te kao novoredjence, kao tek ispilela jedinka - pocinjemo da otkrivamo taj bonus i da mu se radujemo.

Na ovom forumu mozes sresti gomilu odrtavelih staraca koji se ponasaju poput tinejdzera, postujuci gomilu smajlija, ljubeci se i zdraveci, lupajuci kojekave gluposti i valjajuci se u blatu sopstvenih ideja koje nikad ne bi izgovorili u RL.

S druge strane stoji armija starmalih balavaca cija svaka rec poseduje toboznju tezinu, a zelja za istrazivanjem novih dubina sopstvenih misli im je za svaku pohvalu.
Stvar je u tome sto su svi ti ljudi na Forum dosli u razlicito vreme, ili razlicitom brzinom sazrevaju na njemu.

Kao sto ti rekoh, ovde si se ponovo rodio... ali ne kao covek, nego kao sitna domaca zivotinja koja se brzo razmnozava i ubrzano stari; recimo kao pas ili macka, ili kunic.
Takvo nam je i trajanje novog zivota... otprilike sedam forumaskih godina za jednu ljudsku, jer u VL se mnogo intenzivnije zivi.
U pocetku kmecimo, bauljamo, pokusavamo da stanemo na noge, bunimo se zbog nepravdi, trazimo svoje mesto, dokazujemo se... To traje nekoliko meseci.
Potom, oko prve godine forumasenja, ili pre - dostizemo punu polnu zrelost. U tom periodu pocinjemo da se parimo izmedju sebe kao vec pomenuti kunici.
A zatim pocinjemo da se smirujemo... Zivimo svoj forumski zivot, dolazimo na Forum kao na posao, odradimo svoje... i tako, dan za danom.

Pretpostavljam da nam je vreme prirodne virtualne smrti kao i psima ili mackama...
Samo jos ne postoji ni jedan forumas dovoljno star da bi mogao da potkrepi ovu moju ideju.

Ово је одлично! :cool:

moj nik? intimna asocijacija mi je bila discipline kicme... zasto... zasto je... moje srce tako veliko...
secam se da me jedna lik napusio da sma neoriginalna i ljigava sa nickom... e, tek na toj tacki sam zavolela svoj nik... jer je misleading...:lol:

p.s. vremenom sam otkrila da je bas supercool kad ti se obracaju sa srce... :D

moj nik? intimna asocijacija mi je bila discipline kicme... zasto... zasto je... moje srce tako veliko...
secam se da me jedna lik napusio da sma neoriginalna i ljigava sa nickom... e, tek na toj tacki sam zavolela svoj nik... jer je misleading...:lol:

p.s. vremenom sam otkrila da je bas supercool kad ti se obracaju sa srce... :D

pazi kad mi disciplina nije pala na pamet... dobra si, prikrivena...

Back