Da li lezbejke i koliko često simuliraju analni seks?

Зоки

Legenda
VIP
Poruka
53.646
SIguran sam da o ovom fenomenu nismo imali javnu diskusiju, a smatram da je bitna u smislu edukacije novih pokolenja. Kako je ovo jošuvek tabu tema sigurno ima i starijih koje bi volele da pročitaju ili kažu reč - dve o ovome. Znamo da mnoge žene za ovu vrstu senzacije koriste vibrator, dildo, strapon, butt plug i sl... Ali kakva je situacija sa lezbejkama? Koliko je to učestalo kod njih? Da razjasnimo nešto, ovde se ne radi o analnom seksu pošto nema prodiranja polnim organom u rektuum, tako da se pitanje posledica sa aspekta zdravlja svodi na minimum kada pričamo osobama koje vode računa o higijeni.

ali u nedostatku penista obzirom da su lesbejke uvek i po pravilu radikalne feministkinje
odnosno pripadnicie zena koje preziru muskarce i samim time mrze penist kao simbol muskaraca

one se koriste u te svrhe sa svim drugim mogucim dostupnim predmetima falusoidnog oblika
kao sto su :

valjak za krecenje
svecnjak
nogar od stola
daljinski upravljac

i tome slicno

468404674_10164112863316840_6220806838226507087_n.jpg

SIguran sam da o ovom fenomenu nismo imali javnu diskusiju, a smatram da je bitna u smislu edukacije novih pokolenja. Kako je ovo jošuvek tabu tema sigurno ima i starijih koje bi volele da pročitaju ili kažu reč - dve o ovome. Znamo da mnoge žene za ovu vrstu senzacije koriste vibrator, dildo, strapon, butt plug i sl... Ali kakva je situacija sa lezbejkama? Koliko je to učestalo kod njih? Da razjasnimo nešto, ovde se ne radi o analnom seksu pošto nema prodiranja polnim organom u rektuum, tako da se pitanje posledica sa aspekta zdravlja svodi na minimum kada pričamo osobama koje vode računa o higijeni.

#СветПропо

Da objasnim ovo što si promašila, lepo piše da se radi o lezbijkama, tako da osim ako nisi smislila da gurneš vaginu u alana ne znam kako ćeš da dobiješ infekciju?
Rekla sam da je opasno za penist a ne za krastavac. Osim toga, ako gurnes prste u buljon, pitanje je dal ces dobro oprati ruke i onda je mogucnost infekcije tu. Ali prsti nisu osetljivi kao sto je glavic.
U svakom slucaju, mogu da se nose medicinske rukavice, nesto kao kondom

Rekla sam da je opasno za penist a ne za krastavac. Osim toga, ako gurnes prste u buljon, pitanje je dal ces dobro oprati ruke i onda je mogucnost infekcije tu. Ali prsti nisu osetljivi kao sto je glavic.
U svakom slucaju, mogu da se nose medicinske rukavice, nesto kao kondom
Nema govora o penisu ni u temi ni kod lezbejki. Dakle priznaj da samo ispaljuješ prvu sintagmu koja ti padne na pamet a da i ne razmisliš. Nije tako strašno priznati grešku, tako se uči.

A vidi ovu sintagmu @Julian ovo se sintagmm zove! Bravo. Jesi promašila temu, ali si bar rekla istinu!!!

Sintagma je fenomenalna! Zaista sam obratio pažnju na nju (sintagmu) dok sam iščitavao temu, ali bez obzira na to što je tehnički besprekorna - imao sam jednu, kako bih rekao - zamerku.

Naime, pomislio sam da bih ja, da sam imao sreće i znanja da budem tvorac te sintagme, zapravo u njoj (sintagmi) bio zabrinut za krastavac.
Mada je krastavac obučen u foliju, ipak je on tu mimo svoje volje. Dok je penis tu svojevoljno i verovatno mu godi.

Dobro, moja razmišljanja su više otišla u smeru etičkog aspekta ovog problema, dok se Adelaidea bavi pitanjima medicinske struke.

Sintagma je fenomenalna! Zaista sam obratio pažnju na nju (sintagmu) dok sam iščitavao temu, ali bez obzira na to što je tehnički besprekorna - imao sam jednu, kako bih rekao - zamerku.

Naime, pomislio sam da bih ja, da sam imao sreće i znanja da budem tvorac te sintagme, zapravo u njoj (sintagmi) bio zabrinut za krastavac.
Mada je krastavac obučen u foliju, ipak je on tu mimo svoje volje. Dok je penis tu svojevoljno i verovatno mu godi.

Dobro, moja razmišljanja su više otišla u smeru etičkog aspekta ovog problema, dok se Adelaidea bavi pitanjima medicinske struke.
Što bi rekla jedna što je više nema ovde, a bila je najbolja ikada :heart: - "prodajem krastavac ubijen od pihičke"

A ona je prepotnetna, samo se pojavi da pokaže koliko je pametna, obrazovana i načitana i tako nas sve izgazi i ode. Ali nema veze, što bi rekao jedan moj, pokoj mu duši, prijatelj: ja sam dete sa sela, navikao sam, pa mene stoka celog života gazi.

Ti Zorane živiš u prošlosti. Družiš se sa ljudima kojih više nema, razgovaraš sa njima, citiraš ih.
Trgni se čoveče, otvori oči! Oko tebe su kvalitetni ljudi koji čekaju priliku da ih pogledaš, da im se obratiš, da saslušaš njihove misli, njihove sintagme. Čekaju tvoju potvrdu, dokaz postojanja.

Videćeš, jednog dana, kada ni Adelaidea ne bude ovde sa nama, citiraćemo njene sintagme. Ovo što sada u besu i nemoći, obuzet strahom od jačine reči koje biju o lokot kojim si okovao srce, u poslednjoj odbrani pred predaju percipiraš kao prepotenciju - u budućnosti ćeš posmatrati na drugačiji način.
I forumašima ćeš prepričavati kako je Adelaidea zborila.

tema je o lesbeiskoj simulaciji analnog sehsa
a ne o zoranu u proslosti
Ti si toliko malo jedno stvorenje da bi te lezbejke mogle koristiti kao spravu za simulaciju analnog seksa, kao butt plug recimo. Kad kažem ti, mislim na celokupno tvoje postojanje, uključujući tvoje fizičko prisustvo, tvoj intelektualni sadržaj kao i tvoje internet postojanje. E ako ovo nije toksično onda ne znam šta je!!!

Ti si toliko malo jedno stvorenje da bi te lezbejke mogle koristiti kao spravu za simulaciju analnog seksa, kao butt plug recimo. Kad kažem ti, mislim na celokupno tvoje postojanje, uključujući tvoje fizičko prisustvo, tvoj intelektualni sadržaj kao i tvoje internet postojanje. E ako ovo nije toksično onda ne znam šta je!!!
jesam

Back