Dosta vremena prođe kako nam se tenis uvuče u kuće. Svi smo postali stručnjaci,navijamo po običaju, psujemo,radujemo se....Naše teniske uzdanice lepo napreduju Boga mi u svakom pogledu. Koliko zarađuju to nije tajna a i može da se vidi na zvaničnom sajtu teniske federacije. Lepo se zbavljuju, posećuju koktele, prijeme, televizije pa i o tome ne mora ništa da se piše, tu su žute novine koje ne propuste ama baš ništa. Zna se ko su naši najpoznatiji teniseri a sa njima uz rame idu i Nadal i Federer. Hvala Bogu zdravi su momci, lepi, bogati, potvrđeno da ne naginju ka osobamam istog pola, imaju lepe devojke.
Da ne grešim dušu,sve su lepe a znam da će mo se kao i uvek mimoići u mišljenjima čija je lepša... ta ljudi smo, šta fali a i ukusi su nam različiti, mada to uopšte nije važno jer su one njima najlepše.
Međutim mene jedno drugo pitanje muči: da li znaju da spremaju podvarak?
I moja Maki mnogo vodi računa o sebi i te kako al' kad pristavi podvarak i komšiji ide voda na usta.
Sad može neko slobodno da me pita a šta te se tiče. Ama ne tiče me se, nego sam znatiželjan?
Đoković
Zimonjić
Tipsarević

Zimonjić

Tipsarević