Toxique
Poznat
- Poruka
- 8.617
Os se zaglavimo u liftu?Budi sa mnom i zaglavi se u liftu sa mnom... Što kaže jedna pjesma
Nisu, ali bila bi fora da jesu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Os se zaglavimo u liftu?Budi sa mnom i zaglavi se u liftu sa mnom... Što kaže jedna pjesma
Nisu, ali bila bi fora da jesu![]()

u gacama bila..u gacamaI jesu li ljudi ubacivali lovu?![]()
Naravno da je strašno,nije ni lepo.strasno ....
I koji ste bukvalisti sa tim orvo se vata bla bla
Metafora...
Bez alata,nema zanata.Šta reći u takvoj situaciji?Sto bi rekao Zeljko Samardžić, pokazi mi sta znasNaravno da je strašno,nije ni lepo.Bez alata,nema zanata.Šta reći u takvoj situaciji?
Možda a možda ih i sunce ogreje,moraš njih pitatiБуде им глупо да ставе само лајк, кад си се толико потрудио?![]()
Nego,karte na sto. Isto bi bilo kao kad bi ženska skinula kinesko dupe,mega giga brus. I šta biste vi rekli? Jel biste bili neprijatno iznenađeni?Sto bi rekao Zeljko Samardžić, pokazi mi sta znas![]()

To sacuvaj kad ti zatraže sliku pp
Iako si ti moj omiljeni djavolak ovde, moracu te razocarati, to ces morati nekog drugog da pitas.Nego,karte na sto. Isto bi bilo kao kad bi ženska skinula kinesko dupe,mega giga brus. I šta biste vi rekli? Jel biste bili neprijatno iznenađeni?
Pa ti sad podcenjuj vatanje pre skidanja![]()
Изумрлог?@Krisna je hteo da kaze da ima dinosaurusa u gacama tom slikom
jedna od najboljih skrivenih kameraA moze i vatanje u liftu
Krisna ima velik nos a ko ima velik nos taj ima i velik ponos@Krisna je hteo da kaze da ima dinosaurusa u gacama tom slikom
Pa pazi, mozda i nisu izumrliИзумрлог?
Мораћу да станем![]()
Inspiracija za temu, mit ili istinaKrisna ima velik nos a ko ima velik nos taj ima i velik ponos
Pa ne mos stalno ti otvarati teme aloeeeeInspiracija za temu, mit ili istina
Al ds prodje malo vremena, dovoljno je bilo o falusu ovih dana

Ма, шалим се ја малоPa pazi, mozda i nisu izumrli
Nego,karte na sto. Isto bi bilo kao kad bi ženska skinula kinesko dupe,mega giga brus. I šta biste vi rekli? Jel biste bili neprijatno iznenađeni?
Pa ti sad podcenjuj vatanje pre skidanja![]()
Nego,onda nema neprijatnog iznenađenja.
A da odgovorim i na temu,da se eto baš i desi da se neko skine i nema šta da se vidi,rekla bih idem samo tetki da odnesem lek.