- Poruka
- 20.242
sto provociras a posle se zalis kad ti odgovore?
ako tebe ne cackaju, nemoj ni ti prva da cackas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto provociras a posle se zalis kad ti odgovore?
ako tebe ne cackaju, nemoj ni ti prva da cackas

Sto je Tab osjetljiv na ovu temu?!

Ma ne mislim ja da je do tebe, vec do onoga koji vam je ruke vezao.Pa sta sad sta zaebavas?
JasnoMa ne mislim ja da je do tebe, vec do onoga koji vam je ruke vezao.

Sto je Tab osjetljiv na ovu temu?!![]()

stos se prenikovala onda...barem ti ne moras?Ne lažem majkemi.....![]()
Bila sam mazohistički raspoložena pa umesto sebe ošamarila sam Barbaru...misija uspela..stos se prenikovala onda...barem ti ne moras?

tako pocinje..sledeca faza je da se skines gola, sagnes ispred ogledala i bicujes se gledajucu sukrvicu kako se cedi niz nozice tananeBila sam mazohistički raspoložena pa umesto sebe ošamarila sam Barbaru...misija uspela..![]()

Brate?Muškarca koji se prvi put skine pred vama a ono nema se sta videti kiflica?
Tema nije zlonamernog karaktera, svaka roba ima svog kupca.
Izvinjavam seBrate?
Ovo me jako zanima, otvoricu temu o tome ako nemas nista protivDešavalo se, da, nisam komentarisala da je mali, već sve skupa sam se bila povukla iz takvog maženja još dok je predigra i kažem da nije to to, ne kažem tačno šta je. Više puta se verovatno desi svakoj ženi da počne sa nekim da se ljubi, hvata, i onda odustane, e pa to.
Bravo!Ovo me jako zanima, otvoricu temu o tome ako nemas nista protiv
Otvorio, zanimljivoBravo!
Otvori, jer ja nisam ništa skonto...
Pa kad nešto ne odgovaraOvo me jako zanima, otvoricu temu o tome ako nemas nista protiv
Hajde ako zelis idi na temu i pojasni sta se to desava u zenskoj psihi da zapocne i odustane od samog sexa. Ako zelisPa kad nešto ne odgovara