moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 31.446
Pričao meni jedan vaš komšija (negde kod Zr) psihijatar, kaže primetio on jednog malog, kaže, dedi ni do puške, al osmeh od uha do uha kad krene svinjokolj, mada je više voleo jagnjad. "Mogu ja, mogu ja" javljao se svakome i tražio da on ubija. Ovaj moj poznanik kaže, iznikao mali sociopate. Kod drugog ubistva nekog čoveka su ga uhvatili, a još je bio maloletan...dobro je što ga je ovaj pratio kako se razvija.
A što se domaćica tiče, pa gde će ujna od 170kg žive vage, ne može ni da se sagne, petla da uhvati. Jedino nekim oružjem da ga gađa..ako stigne kad nije na mrežama hahaha..da gađa petla telefonom?
Slika ga za insta pa priziva voodu.
MSM da svako selo ima kojlača lol i usput uslužnu pečenjaru, samo dovezu prase, svinju...Bas sam o tome razmisljao
Setio sam se dede sa kojim sam isao da ucim da koljem prase ili jagnje i njegovih reci .
On je jos tada govorio da treba da upamtim kako se sprema slavska pecenica jer dolaze vremena kad ce sve da se kupuje iz ducana.
Koliko danas forumskih domacina ume da odere jagu?
Koliko domacica ume da zakolje i ocerupa petla za nedeljsku supu?
A što se domaćica tiče, pa gde će ujna od 170kg žive vage, ne može ni da se sagne, petla da uhvati. Jedino nekim oružjem da ga gađa..ako stigne kad nije na mrežama hahaha..da gađa petla telefonom?
Slika ga za insta pa priziva voodu.