Da li kupuješ garderobu koja je udobna, u trendu ili je po povoljnoj ceni?

Da li kupuješ garderobu koja je
  1. udobna
  2. u trendu
  3. povoljnoj ceni
  4. nešto sasvim četvrto

све четеири ..

Највиш еволим 4. односно 5. не купујем ...

Непријатно ми је у новим стварима... Нису топле ... Само ципеле волим нове и топле

Potrebnu u tom trenutku, udobnu (ne znam ko bi kupio nešto što mu je neudobno), kvalitetnu, ako ubodem sniženje dobro i jes', ako ne- kupim ako mi se sviđa i ako mi treba. Obično ono što je u ponudi (što mi treba) je i u trendu. Ponekad mi se desi i ljubav na prvi pogled pa i to kupim, to najčešće bude zaeb koji bude nekorišten u ormaru, dugo.

Samo na akciji.. pa od toga šta mi se svidi.
Možda ponekad ako baš odlepim za neki artikal po punoj ceni.

U par dobrih prodavnica prvo pogledam šta je na popustu i od toga izaberem šta mis e sviđa i šta mi lepo stoji.
H&M, Waikiki, Lindex, Kotton, Beneton, Zara, Stradivarijus, Pull&Bear,... virnem , spec H&M najomiljenija. Dakle, sve što je tamo pretpostavjam da je u trendu, čim se prodaje. Međutim, ne interesuje me ako je od prošle godine pa na popustu, to je isto kul. Obuća Deichmann. Što se tiče donjeg veša najbolji mi je Tezenis.

Uvek treba imati u vidu da su kod nas cene prenapumpane. 100% cene uglavnom ide uvoznicima u džep, znači popust od 30 do 70%, posebno ovo 70% je realnija cena. Outleti kod IKEA su dobri, dosta popusta.

Ali bih naglasila da retko sebi kupujem. Sve što imam staje u jedan običan dvokrilni ormar :D. Nisam ljubitelj šopinga, uglavnom kupujem za decu šta treba, u waikikiju najčešće i to online, naručim preko aplikacije, tako se dobija dodatni popust.

Samo na akciji.. pa od toga šta mi se svidi.
Možda ponekad ako baš odlepim za neki artikal po punoj ceni.

U par dobrih prodavnica prvo pogledam šta je na popustu i od toga izaberem šta mis e sviđa i šta mi lepo stoji.
H&M, Waikiki, Lindex, Kotton, Beneton, Zara, Stradivarijus, Pull&Bear,... virnem , spec H&M najomiljenija. Dakle, sve što je tamo pretpostavjam da je u trendu, čim se prodaje. Međutim, ne interesuje me ako je od prošle godine pa na popustu, to je isto kul. Obuća Deichmann. Što se tiče donjeg veša najbolji mi je Tezenis.

Uvek treba imati u vidu da su kod nas cene prenapumpane. 100% cene uglavnom ide uvoznicima u džep, znači popust od 30 do 70%, posebno ovo 70% je realnija cena. Outleti kod IKEA su dobri, dosta popusta.

Ali bih naglasila da retko sebi kupujem. Sve što imam staje u jedan običan dvokrilni ormar :D. Nisam ljubitelj šopinga, uglavnom kupujem za decu šta treba, u waikikiju najčešće i to online, naručim preko aplikacije, tako se dobija dodatni popust.
Evo Tezenis, bar kod nas, trenutno platiš 2 dobiješ 3 :D

U pravu si sa prenapuhanim cijenama, zato treba čekati ne sniženja, nego kako ja volim reći poniženja-samo preko 70% :)

Evo Tezenis, bar kod nas, trenutno platiš 2 dobiješ 3 :D
Oni to uvek imaju ! posebno ono kad se kupuje 3 brusa ili 3 gacica ili 2 itd.. pa je jeftinija cena.
Imaju odlične gačice koje su sa čipkom a u osnovi pamučne, brazilian su ekstra, ali imaju sve modele !
Njih sam otkrila jendom u Austriji, tamos e nakupovala za Božić, posle kada sam videla da su ovde svidelo mi se što nisu podigli cene, kao što to obično uvoznici rade, već su cene slične kao u Austriji.

U pravu si sa prenapuhanim cijenama, zato treba čekati ne sniženja, nego kako ja volim reći poniženja-samo preko 70% :)
:ok:
Potpuno si u pravu ! Zašto džabe njima da punimo džepove.

Pamučni veš za decu u waikikiju je jeftiniji nego na pijaci.
A Waikiki jeftiniji kod nas nego u Turskoj :)
Volim i New Yorker, oni naprave konkretne akcije.
Ja sve kupujem- ja sam san svakog prodavca u butiku. Nekad se zapitam dal sam normalna? Izbrojala sam sinoc 9 jakni.
Na 9 bih bila srećna :D
Kod mene dvocifren broj :(

Udobna i prakticna, imam 3 vrste pantalona: crne kargo pantalone, snb kargo pantalone i maskirne kargo pantalone, i nosim ih u svim prilikama, dosta su mi komotne i imaju dosta dzepova pa onda mogu fino da rasporedim i znam gde sta stoji.
Carape,majice, donji ves- moraju biti od pamuka.
Brendovi me ne interesuju, gledam da balansiram izmedju cene i kvaliteta.

Back