- Poruka
- 25.033
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ima.Nema velicina![]()
Da li kupuješ garderobu koja je
- udobna
- u trendu
- povoljnoj ceni
- nešto sasvim četvrto
Evo Tezenis, bar kod nas, trenutno platiš 2 dobiješ 3Samo na akciji.. pa od toga šta mi se svidi.
Možda ponekad ako baš odlepim za neki artikal po punoj ceni.
U par dobrih prodavnica prvo pogledam šta je na popustu i od toga izaberem šta mis e sviđa i šta mi lepo stoji.
H&M, Waikiki, Lindex, Kotton, Beneton, Zara, Stradivarijus, Pull&Bear,... virnem , spec H&M najomiljenija. Dakle, sve što je tamo pretpostavjam da je u trendu, čim se prodaje. Međutim, ne interesuje me ako je od prošle godine pa na popustu, to je isto kul. Obuća Deichmann. Što se tiče donjeg veša najbolji mi je Tezenis.
Uvek treba imati u vidu da su kod nas cene prenapumpane. 100% cene uglavnom ide uvoznicima u džep, znači popust od 30 do 70%, posebno ovo 70% je realnija cena. Outleti kod IKEA su dobri, dosta popusta.
Ali bih naglasila da retko sebi kupujem. Sve što imam staje u jedan običan dvokrilni ormar. Nisam ljubitelj šopinga, uglavnom kupujem za decu šta treba, u waikikiju najčešće i to online, naručim preko aplikacije, tako se dobija dodatni popust.
Oni to uvek imaju ! posebno ono kad se kupuje 3 brusa ili 3 gacica ili 2 itd.. pa je jeftinija cena.Evo Tezenis, bar kod nas, trenutno platiš 2 dobiješ 3![]()
U pravu si sa prenapuhanim cijenama, zato treba čekati ne sniženja, nego kako ja volim reći poniženja-samo preko 70%![]()
Mislila sam za savete u vezi sa kupovinom za muškarce.pa jel kupujete ili prodajete...?![]()
Kako da ti kažem, a da se i sam ne zaprepastim... nemam ni ja...Mislila sam za savete u vezi sa kupovinom za muškarce.
Ali ipak nemam baš toliko vremena![]()
Ja sve kupujem- ja sam san svakog prodavca u butiku. Nekad se zapitam dal sam normalna? Izbrojala sam sinoc 9 jakni.Da li kupuješ garderobu koja je
- udobna
- u trendu
- povoljnoj ceni
- nešto sasvim četvrto
Naravno da ima.
A Waikiki jeftiniji kod nas nego u TurskojPamučni veš za decu u waikikiju je jeftiniji nego na pijaci.
Na 9 bih bila srećnaJa sve kupujem- ja sam san svakog prodavca u butiku. Nekad se zapitam dal sam normalna? Izbrojala sam sinoc 9 jakni.
Ja sve kupujem- ja sam san svakog prodavca u butiku. Nekad se zapitam dal sam normalna? Izbrojala sam sinoc 9 jakni.
Ti si prso...kako si out![]()
zasto bi bila kriza srednjih godina ako pratis trend?Kriza srednjih godina, m?![]()