anajade
Elita
- Poruka
- 19.361
Kazu ne . dusa je vec napustila vase telo.
A nigde dokaz da jeste.
A nigde dokaz da jeste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis dusu nemamoVerujem da to nema veze...
Ne, nego da ne utice na dusu ako se telo kremira....Mislis dusu nemamo
A kako znasNe, nego da ne utice na dusu ako se telo kremira....
Napisam sam "verujem", a ne "znam"... Ali bih ipak izabrao da me sahrane, jer tako nalazu pravoslavni obicaji.A kako znas
Ne i to mislim bas iz ovog razloga.Sta kazu svestenici
Ljudsko telo je hram Svetoga Duha.Duša ne moze da vaskrsne ako se kremira.Kazu ne . dusa je vec napustila vase telo.
A nigde dokaz da jeste.
Kazu ne . dusa je vec napustila vase telo.
A nigde dokaz da jeste.
Greh pada na onog koji ga kremira.Ljudsko telo je hram Svetoga Duha.Duša ne moze da vaskrsne ako se kremira.
Lupetas gluposti.da li si ti hriscanin?Greh pada na onog koji ga kremira.
Vaskrsnuce i jedan i drugi pa aj pogledaj bliznheg kojeg si spalio u oci.
Oces li vsskrsnuti ili necesLupetas gluposti.da li si ti hriscanin?
Greh pada na onog koji je umro i to je zeleo,da ga kremiraju.Greh pada na onog koji ga kremira.
Vaskrsnuce i jedan i drugi pa aj pogledaj bliznheg kojeg si spalio u oci.
Bog ti dao zdravljaOces li vsskrsnuti ili neces
Kad Bog kaze!Oces li vsskrsnuti ili neces
Ako je xeleo i reko.molim te spali me jeste njehov problemGreh pada na onog koji je umro i to je zeleo,da ga kremiraju.
Kada bi te pitali da li hoces Angelina da te kremiramo ili da te spustimo u zemlju,sta bi ti izabrala?Ako je xeleo i reko.molim te spali me jeste njehov problem
Ja da mi kaze bliski rekla bi mu nek te spaljuje drugi ja ne.Tacka.
Ne mozes ti to da me pitas.Kada bi te pitali da li hoces Angelina da te kremiramo ili da te spustimo u zemlju,sta bi ti izabrala?
Ne kazem ja.tvoja rodbina te pita za tvoju zelju posle smrtiNe mozes ti to da me pitas.
Najradje da se moze sama sebe bi saranila haha
Glupo bilo.koga da pitas jetl se ne zna ko ce pre.Ne kazem ja.tvoja rodbina te pita za tvoju zelju piske dmrti
Recimo ti si na samrti.kapiras sad?Glupo bilo.koga da pitas jetl se ne zna ko ce pre.
Ne mogu da udjem u taj film.stvarno.Recimo ti si na samrti.kapiras sad?