Da li košulja treba da se uvlači u pantalone?

Neno

Elita
Moderator
Poruka
18.368
Pitanje koje muškarci često postavljaju...
uvucena-kosulja-ili-ne.jpg
Verovatno ste videli da neki muškarci košulju uvlače u pantalone, dok je drugi nose van pantalona, međutim šta je bolje? Pa slobodno možemo reći da je i jedan i drugi način dobar, u zavisnosti od vrste košulje i vaših ostalih odevnih aksesoara.

Sigurno ste primetili da postoji nekoliko različitih vrsta košulja. Neke imaju ravne krajeve, dok druge imaju produžetke koji podsećaju na repove. Te košulje sa repovima su dizajnirane za uvlačenje u pantalone i njih uvek treba tako da nosite. Košulje sa ravnim krajevima se mogu nositi i uvučeni i van pantalona, pa je to stvar samo vašeg ličnog izbora.

Međutim, stvari koje nosite takođe mogu uticati na to da li vaša košulja treba da je uvučena ili ne.

Ako nosite odelo, košulju uvek morate uvući u pantalone. Čak i ako preko nje nosite sako ili blejzer, vizuelni efekat je mnogo bolji kada je košulja uvučena. Ako košulju nosite sa farmerkama ili šortsem i volite da zavlačite rukave, onda je bolje da je košulja van pantalona jer ćete tako postići opušteniji i bolji izgled.

M.M.
*************
Više praktikujem da košulje uvučem u pantalone ali ponekad neku košulju koja zbog svog izgleda, kroja i stila zaslužuje da je ostavim preko pantalona.
 

Back
Top