Da li koristite uniseks parfeme ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako voliš jake zimske parfeme probaj Ricchi Ricchi ( Nina Ricci). Teško se nalazi, ali vredi. Nije ni preskup.
Meni sestra mi donosi original iz Francuske, tamo se kupuje na tocenje, za smešne pare.
Našla sam svoj parfem za neko vreme, ali hvala.
Raspametih se danas! Kakva je to ludnica od nota...a ja volim ludilo! Isto unisex, da ne bude da spamujem. Samo neću da vam kažem ime.

Dobro. možda imam pogrešan utisak, ali meni se od Crystal Noir-a smučilo odavno. Koristila sam neku nežniju verziju, i OK, ali... zagovornik sam TF-a, i eventualno Amouage, ali on je duplo ako ne i još skuplji.

Razumem, naravno.
Ni ja ništa skoro od Versace parfema ne koristim, ali ovaj o kom sam pisala mi se baš svideo. :)

Amouage Honour volim za toplije vreme, za hladnije Amouage Dia.
Ali, oni su ženski parfemi.
Od Tom Forda volim skoro sve, kao što i samog Tom Forda volim kao osobu. ❤️

@Nina

Možda da isprobaš u parfimeriji nekoliko unisex parfema, pa da prema sopstvenom ukusu odlučiš.
Ipak je nezahvalno po preporukama i na neviđeno, jer ukusi su ipak različiti a i svačija koža drugačije "prima" i projektuje mirise, u zavisnosti od toga da li je hidrirana, suva, masnija...i od niza drugih faktora.

Razumem, naravno.
Ni ja ništa skoro od Versace parfema ne koristim, ali ovaj o kom sam pisala mi se baš svideo. :)

Amouage Honour volim za toplije vreme, za hladnije Amouage Dia.
Ali, oni su ženski parfemi.
Od Tom Forda volim skoro sve, kao što i samog Tom Forda volim kao osobu. ❤️

@Nina

Možda da isprobaš u parfimeriji nekoliko unisex parfema, pa da prema sopstvenom ukusu odlučiš.
Ipak je nezahvalno po preporukama i na neviđeno, jer ukusi su ipak različiti a i svačija koža drugačije "prima" i projektuje mirise, u zavisnosti od toga da li je hidrirana, suva, masnija...i od niza drugih faktora.
Svakako i preporuku bih prvo probala u parfimeriji

Svakako i preporuku bih prvo probala u parfimeriji

Ako voliš tzv. mlečne mirise onda Blanche Bete, ili Lattafa Her Confection koji je odlično urađen klon Blanche Bete parfema i uz to jeftiniji 5-6x. ;)
Lattafin može lagano i za proleće, ako voliš malo jače mirise, a i maaalčice je cvetniji od originalnog Blanche Bete.
Vode se kao unisex, meni lično su više ženski mirisi.
Probaj, pa javi utiske.
Imaš ih u drogerijama.
A, ako bi nešto sasvim lagano i za zalivanje 😁 onda nešto od CK-a...možda CK Be (crna boca) koji je pravi unisex letnji miris.
Trajnost mu nije jača strana, ali zato mu je i cena poprilično niska.

I još nešto - ako želiš da isprobaš ove ali i još neke parfeme koje bih ti preporučila, rado bih ti iz svoje kolekcije poslala nekoliko dekanata od po 10ml pa isprobavaj, uživaj u mirisima. ;)

Imam ovaj,...piše da je ženski. Vise je unisex. Mda su Lataffine kopije bolje i postojanije.
20260331_213758.jpg

Back