- Poruka
- 71.940
Da li koristite tamjan ili mirišljave štapiće?
Zašto i u kojim prilikama?

I ja nekada stavim komadiće tamjana na plotnu od šporeta. Par putaТамјан.
Samo kada mi sns botovi zakucaju na vrata.
Nema ko ne voli , nekako smiruje i opusta.Volim miris tamjana iako nisam vernik![]()
Ja obozavam miris kalaja kada lemim , dobro ne previse a miris benzina je isto brutalan.Obožavam teške mirise - miris tamjana, mirišljavih štapića, Creed parfema, marihuane, Cohiba cigara, benzina, razređivača, sandalovine....
O da, kalaj sam zaboravio da pomenem. Predivno, podseti me na detinjstvo i dedinu radionicu.Ja obozavam miris kalaja kada lemim , dobro ne previse a miris benzina je isto brutalan.
A miris gvožđa kada se seče brusilicom, i miris sveže pokošene trave... to je isto baš dobro. Ali mislim da ovo nije tema o tome, ubiće nas GlistaJa obozavam miris kalaja kada lemim , dobro ne previse a miris benzina je isto brutalan.
Ma nemam ništa protiv. Neka svako uživa u čemu hoće. MoždaA miris gvožđa kada se seče brusilicom, i miris sveže pokošene trave... to je isto baš dobro. Ali mislim da ovo nije tema o tome, ubiće nas Glista![]()
Мислиш на тинол жицу?Ja obozavam miris kalaja kada lemim , dobro ne previse a miris benzina je isto brutalan.
Ne možeš tuđu, to mora sveštenik.Тамјан. Окадим кућу у којој боравим,своју или туђу.