Da li koristite Reddit?

• Začetnik teme Začetnik teme Eru
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije. Nisam kognitivno zakinut i intelektualno potkapacitiran da mi treba takva asistencija.

nije on pisao znam. ali osim poslednje recenice. znaci ono prvo sto si napisao, ne branis ego, branis poziciju i strukturu. ovo poslednje oko drugacijeg misljenja je vec ljudski odgovor. znaci ne napadam te, samo konstatujem sta sam videla, jer ljudi uvek idu iz pozicije ega i prvo brane ego. ti si branio poziciju.

nije on pisao znam. ali osim poslednje recenice. znaci ono prvo sto si napisao, ne branis ego, branis poziciju i strukturu. ovo poslednje oko drugacijeg misljenja je vec ljudski odgovor. znaci ne napadam te, samo konstatujem sta sam videla, jer ljudi uvek idu iz pozicije ega i prvo brane ego. ti si branio poziciju.
Ne znam kakvim si to impulsivnim teletabisima okružena, pa ti je AI-like to što neko ne skače na svaku glupost. Na anonimnom forumu.

Da li koristite Reddit i u kojim zajednicama ste se pridružili (zapratili)?

Trenutno pratim mint community, Paladins, desktops, death note, dungeon siege, anime, charmed, vampire diaries, heroes3...
reddit je veliko smece pa sam zato popio perma jer sam rekao sns ovci da uradi backflip sa mosta

ugl pola botovi pola budale ali se nekad i nadje odgovor na tvoje pitanje

• Podržavam
Reactions: Eru

Back