Da li koristite Reddit?

• Začetnik teme Začetnik teme Eru
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, sve je maksimalno cenzurisano i automatizovano, sto se tice politike ali i drugih tema. Dozvoljen je samo onaj narativ koji odgovara vlasnicima platforme.
Ne bih mogao pisati kao ovde na forumu - nijedan komentar ne bi prosao, dok sa druge strane AI i obicni botovi haraju...

• Podržavam
Reactions: Eru
Ne, sve je maksimalno cenzurisano i automatizovano, sto se tice politike ali i drugih tema. Dozvoljen je samo onaj narativ koji odgovara vlasnicima platforme.
Ne bih mogao pisati kao ovde na forumu - nijedan komentar ne bi prosao, dok sa druge strane AI i obicni botovi haraju...
To jeste. Ako si hteo da debatuješ i sl. onda zaboravi odmah. Automatski se brišu poruke. Na forumima je još uvek to labavije.

1000039975.jpg

Ja sam istinski demokrata i zagovornik slobode govora, čak i ukoliko je reč o kreaturama koje organski ne podnosim.

Kad propaganda i laž izgube moć, cenzure, zabrane, zatvaranja... jedino su oružje koje preostaje.
To je lepo što prihvataš drugačija mišljenja. Zaista to mislim.

Mene samo interesuje na osnovu čega smatraš da si poseban?

Taj stav me fascinira i pokušavam da ga razumem, zato pitam.

To je lepo što prihvataš drugačija mišljenja. Zaista to mislim.

Mene samo interesuje na osnovu čega smatraš da si poseban?

Taj stav me fascinira i pokušavam da ga razumem, zato pitam.
tema -> Da li koristite Reddit?
moj odgovor -> Ne zalazim u globohomo jazbine.

Sve ostalo je tvoja ničim izazvana konstrukcija. To je možda zato što ne možeš da prihvataš drugačija misljenja.

• Podržavam
Reactions: Eru
tema -> Da li koristite Reddit?
moj odgovor -> Ne zalazim u globohomo jazbine.

Sve ostalo je tvoja ničim izazvana konstrukcija. To je možda zato što ne možeš da prihvataš drugačija misljenja.
Ne mora sve da bude eksplicitno rečeno. Ovde je indukcija u pitanju.

Imam utisak da ti misliš da si poseban u odnosu na prosečnog stanovnika Zemlje.

Možda sam u pravu, možda nisam, ali pomoglo bi mi ako daš neki komentar na tu moju pretpostavku.

Back