Da li koristite AI da naučite što više možete ili da ne morate ništa da naučite?

to je najveća opasnost AI za čovečanstvo...što skoro niko neće želeti da nešto nauči nego samo da dobije sve servirano kad mu zatreba..
da bi razumeo i kritički sagledao odgovor koji ti AI daje moraš da budeš ekspert...da bi bio ekspert u bilo čemu moraš da učiš...ne možeš razumeti više nivoe ako nisi savladao niže... očekujem da za 15+ godina skoro nestane eksperata i da postanemo potpuno zavisni od AI

Generalno, postoje dve vrste ljudi, oni koji žele da uče i oni koji ne žele :)
Da li koristite AI da naučite što više možete ili da ne morate ništa da naučite?
Meni je Ai mnogo pomogao kako da utucam pametno bonus coinse za Minecraft Deluxe Bedrock

Takodje mi je pomogao kojim redosledom da kupujem Pokemone

Sad baš analiziramo taktike i tehnike za Animal Crossing Switch2 edition

1771962968446.jpeg

Meni je Ai mnogo pomogao kako da utucam pametno bonus coinse za Minecraft Deluxe Bedrock

Takodje mi je pomogao kojim redosledom da kupujem Pokemone

Sad baš analiziramo taktike i tehnike za Animal Crossing Switch2 edition

Pogledajte prilog 1863530
Cenim da je u toj onblasit AI zakon jer mnogo ljudi piše o tome

Cenim da je u toj onblasit AI zakon jer mnogo ljudi piše o tome
Naravno, to su sve sigrice prodate u desetinama miliona primeraka sem Minecrafta koji je na prvom mestu iznad Tetrisa, oni su prodati u stotinama miliona

I opet se nadje neko da ne plati i nikad da uživa u potpunosti

Generalno, postoje dve vrste ljudi, oni koji žele da uče i oni koji ne žele :)
Ja ga koristim da dobijem neke korisne informacije, ali sam se navukao da vodim filozofske i psihološke razgovore sa njim, drži se dobro nekih sat vremena a posle mu se pregreje procesor i počinje da se gubi. Jel se to dešava još nekom ?

Back