probusite dve rupice na obodu kondoma (tamo gde je rupa) i provucite lastis, pa oko struka i nema da brinete.
nije sala, nego ozbiljan predlog...
nije sala, nego ozbiljan predlog...

Mala sirena:Razgovarala sam sa drugaricom o tome kako zelim da spavam sa svojim deckom,a ona je u sali rekla da pazimo da mu se ne skine kondom,jer onda moze da ostane u meni.Medjutim,njena sala mi se ucinila cak i razumnom.Moze li kondom spasti u vaginu za vreme odnosa i ako je odgovor da,kako resiti taj problemcic? Hvala
pu jeeeee....ova se izverzirala....shta je sledetje,spontani-nespontani pobachaj u 3 poteza?Kelis:Mala sirena:Razgovarala sam sa drugaricom o tome kako zelim da spavam sa svojim deckom,a ona je u sali rekla da pazimo da mu se ne skine kondom,jer onda moze da ostane u meni.Medjutim,njena sala mi se ucinila cak i razumnom.Moze li kondom spasti u vaginu za vreme odnosa i ako je odgovor da,kako resiti taj problemcic? Hvala
Salu na stranu....kondom moze da "ostane" u vagini ali nije nista strasno...ne ostaje duboko pa se u 2 poteza moze izvuci prsticima...
Pozdrav
Margott:pu jeeeee....ova se izverzirala....shta je sledetje,spontani-nespontani pobachaj u 3 poteza?Kelis:Salu na stranu....kondom moze da "ostane" u vagini ali nije nista strasno...ne ostaje duboko pa se u 2 poteza moze izvuci prsticima...
Pozdrav
![]()
![]()
![]()
Moze da ostane , i onda se u tom sluchaju i sperma razljie u tebi , a to je onda bash bedakMala sirena:Razgovarala sam sa drugaricom o tome kako zelim da spavam sa svojim deckom,a ona je u sali rekla da pazimo da mu se ne skine kondom,jer onda moze da ostane u meni.Medjutim,njena sala mi se ucinila cak i razumnom.Moze li kondom spasti u vaginu za vreme odnosa i ako je odgovor da,kako resiti taj problemcic? Hvala
pa nisam...idem sad da vezbam...a koja dva prsta?Kelis:Margott:pu jeeeee....ova se izverzirala....shta je sledetje,spontani-nespontani pobachaj u 3 poteza?Kelis:Salu na stranu....kondom moze da "ostane" u vagini ali nije nista strasno...ne ostaje duboko pa se u 2 poteza moze izvuci prsticima...
Pozdrav
![]()
![]()
![]()
Mozes misliti...tesko se "izverzirati"...
Mozda ne bi bilo zgoreg da ozbiljno odgovoris devojci na pitanje a ne da se zaje*avas i izigravas mudricu...
A "spontani-nespontani pobachaj u 3 poteza" ostavljam tebi...posto si izgleda expert za to...kada vec za kondome nisi...![]()
probusite dve rupice na obodu kondoma (tamo gde je rupa) i provucite lastis, pa oko struka i nema da brinete.
nije sala, nego ozbiljan predlog...![]()
7 godina staru temu si izdigao iz mrtvih.
Nikada mi se to nije dogodilo, mozda zato sto retko koristim kondome![]()
Razgovarala sam sa drugaricom o tome kako zelim da spavam sa svojim deckom,a ona je u sali rekla da pazimo da mu se ne skine kondom,jer onda moze da ostane u meni.Medjutim,njena sala mi se ucinila cak i razumnom.Moze li kondom spasti u vaginu za vreme odnosa i ako je odgovor da,kako resiti taj problemcic? Hvala
Ma jos bolje uzmi selotejp traku - onu siru i bas na kraju,tj.na pocetku kondoma izvrti,zalepi,bar pola metra - ili vise,sto zavisi od obima ...izlepi ga dobro,stisni malo,a zatim ostatak obmotaj oko struka,pa medju prepone,pa oko desne butine,pa leve,i opet oko struka,i nema da spadne sigurno