da li kondom moze da ostane u vagini posle odnosa?

• Začetnik teme Mala sirena
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Garota De Brasil

Aktivan član
Poruka
1.430
Mala sirena:
Razgovarala sam sa drugaricom o tome kako zelim da spavam sa svojim deckom,a ona je u sali rekla da pazimo da mu se ne skine kondom,jer onda moze da ostane u meni.Medjutim,njena sala mi se ucinila cak i razumnom.Moze li kondom spasti u vaginu za vreme odnosa i ako je odgovor da,kako resiti taj problemcic? Hvala

Salu na stranu....kondom moze da "ostane" u vagini ali nije nista strasno...ne ostaje duboko pa se u 2 poteza moze izvuci prsticima...
Pozdrav

Margott

Ističe se
Poruka
2.121
Kelis:
Mala sirena:
Razgovarala sam sa drugaricom o tome kako zelim da spavam sa svojim deckom,a ona je u sali rekla da pazimo da mu se ne skine kondom,jer onda moze da ostane u meni.Medjutim,njena sala mi se ucinila cak i razumnom.Moze li kondom spasti u vaginu za vreme odnosa i ako je odgovor da,kako resiti taj problemcic? Hvala

Salu na stranu....kondom moze da "ostane" u vagini ali nije nista strasno...ne ostaje duboko pa se u 2 poteza moze izvuci prsticima...
Pozdrav
pu jeeeee....ova se izverzirala....shta je sledetje,spontani-nespontani pobachaj u 3 poteza?
:twisted: :twisted: :twisted:

Garota De Brasil

Aktivan član
Poruka
1.430
Margott:
Kelis:
Pozdrav
pu jeeeee....ova se izverzirala....shta je sledetje,spontani-nespontani pobachaj u 3 poteza?

Mozes misliti...tesko se "izverzirati"...
Mozda ne bi bilo zgoreg da ozbiljno odgovoris devojci na pitanje a ne da se zaje*avas i izigravas mudricu...
A "spontani-nespontani pobachaj u 3 poteza" ostavljam tebi...posto si izgleda expert za to...kada vec za kondome nisi...
:roll:

Snovi

Početnik
Poruka
4
Mala sirena:
Moze da ostane , i onda se u tom sluchaju i sperma razljie u tebi , a to je onda bash bedak

Margott

Ističe se
Poruka
2.121
Kelis:
Margott:
Kelis:
Pozdrav

Mozes misliti...tesko se "izverzirati"...
Mozda ne bi bilo zgoreg da ozbiljno odgovoris devojci na pitanje a ne da se zaje*avas i izigravas mudricu...
A "spontani-nespontani pobachaj u 3 poteza" ostavljam tebi...posto si izgleda expert za to...kada vec za kondome nisi...
:roll:
pa nisam...idem sad da vezbam...a koja dva prsta?
:shock:

zdravkzdravk

Zainteresovan član
Poruka
235
probusite dve rupice na obodu kondoma (tamo gde je rupa) i provucite lastis, pa oko struka i nema da brinete.

nije sala, nego ozbiljan predlog... :D

Ma jos bolje uzmi selotejp traku - onu siru i bas na kraju,tj.na pocetku kondoma izvrti,zalepi,bar pola metra - ili vise,sto zavisi od obima ...izlepi ga dobro,stisni malo,a zatim ostatak obmotaj oko struka,pa medju prepone,pa oko desne butine,pa leve,i opet oko struka,i nema da spadne sigurno

Metla na vestici

Zaslužan član
Poruka
114.615

tesko...nije nemoguce al je retko...poenta je da ga ebac pridrzava za svaki slucaj dok vadi k iz p...i da se to desi trk kod gin...ako ne mozes kod gin probate sami da polako izvucete...
zaebano je kad pukne pa ostane delic ako se ne izvuce moze da napravi infekciju

al sve je to sbbkbb....

Metla na vestici

Zaslužan član
Poruka
114.615
Ma jos bolje uzmi selotejp traku - onu siru i bas na kraju,tj.na pocetku kondoma izvrti,zalepi,bar pola metra - ili vise,sto zavisi od obima ...izlepi ga dobro,stisni malo,a zatim ostatak obmotaj oko struka,pa medju prepone,pa oko desne butine,pa leve,i opet oko struka,i nema da spadne sigurno

i zbog ovakve mudrosti ti napravi zombija...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.