Da li kasnite i zašto?

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
11.177
a-thoughtful-person-in-casual-clothing-s_tb1f9sYOS5WRmRlm7MTTxA_pN2oUlUWSCWehNpUKbnn6g_sd.jpeg
Da li uvek negde stižete na vreme ili kasnite? Možda ponekad zakasnite ili ste od onih koji nikada ne kasne?

Neke osobe misle da je to samo bezazlena navika, a neki drugi da je to nepoštovanje i nedostatak samodiscipline.

Psiholozi ističu da razlozi mogu biti različiti: od straha od novih poslovnih zadatka, pa sve do nesvesnog otpora prema autoritetu.

Da li sebe smatrate osobom koja često kasni?

Kako se osećate kad neko kasni? Da li ste zabrinuti, ljuti, nervozni zbog osobe koja kasni?

Može li kašnjenje biti oblik nesvesnog otpora ili čak znak anksioznosti?

Nekada sam, zbog okolnosti na koje nisam mogla da utičem, povremeno kasnila.

I uvek mi je bilo neprijatno što kasnim. Često negde dođem 15 minuta ranije od zakazanog vremena.

Ne volim ljude koji kasne više od 15-20 minuta. Zavisi od osobe koju čekam, pomalo sam zabrinuta ili pomalo ljuta.

Mislim da kašnjenje može da bude znak anksioznosti ali i oblik nesvesnog otpora.

Neke anksiozne osobe strepe od prvog razgovora za posao, ili strepe od nečega što će čuti od osobe sa kojom se sastaje.

Istovremeno to može da bude nesvesni otpor prema nekome koji čeka.

I znak je nepoštovanja osobe koja čeka.

Da li uvek negde stižete na vreme ili kasnite? Možda ponekad zakasnite ili ste od onih koji nikada ne kasne?

Neke osobe misle da je to samo bezazlena navika, a neki drugi da je to nepoštovanje i nedostatak samodiscipline.

Psiholozi ističu da razlozi mogu biti različiti: od straha od novih poslovnih zadatka, pa sve do nesvesnog otpora prema autoritetu.

Da li sebe smatrate osobom koja često kasni?

Kako se osećate kad neko kasni? Da li ste zabrinuti, ljuti, nervozni zbog osobe koja kasni?

Može li kašnjenje biti oblik nesvesnog otpora ili čak znak anksioznosti?
Mrzim ljude koji kasne za mene su to neodgovorni ljudi, nikada nisam kasnila bilo da je dejt, posao, doktor, ili bilo šta drugo.

Tako je ali isto tako smatram da moraš i sačekati ,radim u ugostiteljstvu sve bi sad i odmah...I uvek im kažem,čekaš red u banci,čekaš red kod doktora čekaj ga i kod mene.Godinama sam živela sa čovekom kojeg sam uvek ja čekala da se spremi, uvek smo kasnili zbog njega.I baš ne volim ljude koji kasne.
Mene je zena navikla da se prvi spremim,Salu na stranu.Spreman sam na cekanje,nisam bas uvek strpljiv,ali podnosim.Kada se setim sudara i cekam da doticna dodje,a neki ljudi prodju vise puta pa me gledaju,a oni koji me poznaju smeju se,ali ko ceka doceka.

Немаран сам за свакојаке ствари, али светао пример могу да наведем тачност. Ако негде треба да се појавим или чекам нешто, није ми фрка и сат времена раније да исчекићам. Такође алергичан сам кад ми неко касни, а касне сви живи у данашње време.

Back