Бран Мутимировић
Aktivan član
- Poruka
- 1.557
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaOko 52 posto ispitanika je kazalo da se Trump spoticao i nije djelovao vješto dok je 21 posto njih to reklo za Harris.
sta se to desva, ja nemam pojma,. opet neka deca pucaju na trampa?FBI says former President Donald Trump was subject of 'an apparent assassination attempt' at his Florida golf club - ABC News via @abc - https://abcnews.go.com/US/wireStory...rump-subject-apparent-assassination-113706405
dromfulja kao ceca ili karleusa, ajde 'de moze onda da odluci ko ce da bude predsednik, ti si komso prolupaoZAHUKTAVAJU SE IZBORI U SAD: Donald Trump rekao da mrzi pjevačicu Taylor Swift
on zagovara mir, a kamala prazna glava nista ne odlucuje, mogu da rade sa njom sta god hoce, ona ce samo da blebeta nabubano, jer je glupaca, amerika moze da zarati sa kim hoce , glupaca kamala ce da prica o kosenju trave u komsiluku, prazna glava, ... ne znam jel treba jos jasnije, jedino da vam nacrtam? - ulazimo u najrizicniji period americke pa i svetske istorije! dromfulja kamala je nula, ne postoji, tako racunajBoston robotics I terminator ratovanje je ono sto visi u vazduhu.
A to guraju preko kamale.
Cudno ali ne preko trumpa.
meni ova lici na cecu nacionale, a uopste ne lici na tejlor svift - ej, na bljuc si spao, strasno, ccc
jos jedna GLUPACA, ali ako je verovati ilonu masku yebozovna glupaca, dete bi joj napravio cak i macke cuvao
Možda je i mogla posle one debate, ali će posle ovog drugog atentata to biti znatno teže.Pogledajte prilog 1583485..Pogledajte prilog 1583488
Trka za predsednika Sjedinjenih Država između republikanca Donalda Trampa i demokratkinje Kamale Haris, biće tesna, ocenio je direktor Centra za američku politiku na Univerzitetskom koledžu u Londonu Tomas Gift, nakon što je aktuelni američki predsednik Džozef Bajden objavio da se povlači iz izborne trke i podržao Kamalu Haris u nastavku kampanje.
Gift dalje ističe da bi rezultat zavisio o malom postotku glasova u državama poput Ohaja, Pensilvanije, Mičigena, Viskonsina, Džordžije i Arizone.
Posle povlačenja Bajdena, konvencija Demokratske stranke, na kojoj će biti potvrđen kandidat demokrata, biće održana u augustu.
link
Šta mislite.Da li Kamala Haris ima šanse protiv Trampa ?
u gvantanamo kada ga spakujemo posle mos' se hvali kako uziva penziju na kubi@комшија podržava terorizam kao pravi Alijin džihadista.
Политичка аналитичарка Џен Рубин говори о недавној дебати између фантастичне Camarade Kamale и дементног Дeда Трумпа, наглашавајући снажан учинак актуелне Потпредседница САД и импликације везано за предстојеће изборе. Она истиче значај тога што Camarade Kamalа сада води у Северној Каролини у за даљу стратегији њене иначе феноменалне кампање и променљиву динамику регистрације бирача. Џен се такође осврће на Деда Трумпов очај јер се 78-годишњи осуђени кримос суочава са потенцијалним правним последицама својих недела. Џен Рубин истиче неопходне реформе које демократе морају да спроведу када Camarade Kamalа постане Madam President, наглашавајући везу између критичне природе излазности младих бирача и будућности америчке демократије оличене у победи Camarade Kamale на изборима у новембру над руским агентом од утицаја Деда Трумпом, који очигледно има задатак да од америчке демократије путем "Пројекта 2025" направи хибридни режим односно фашистичку диктатуру, а која би се онда придружила "клубу диктатора" у којој такву Америку широм раширених руку чекају Руска Федерација, НР Кина, Саудијска Арабија и други. С тим у вези, Џен Рубин указује на поновни апел Дика Чејнија, потпредседника САД у време Буша Јуниора, о коме је снимљен играни филм Vice. Наиме, Дик Чејни има републикански педигре какав Деда Трумп неће никада да има. Деда Трумп је очијукао са њујоршким демократама у време када је Дик Чејни био називан од стране либералне америчке штампе Darth Vader_oм Републиканске странке. Овај доказани конзервативац је поново позвао републиканце да гласају за либералну демократкињу Camarade Kamalu само да би се сачувао фундамент америчке демократије и слободе.
neću da se mešam u tekuću aspravu oko US izbora, ali jpodvukao bih jednu stvar.
Neko ko se našao na takvoj poziciji da bude predsednik ili premijer, CEO velike firme, prvi na muzičkim listama itd, ne može da bude glup.
Nije glupa ni Kamala, nije ni Tramp, ni Makron, nije ni Vučić uopšte glup, vrhunski političar ne može biti glup Mogu se lepiti neki drugi epiteti, ali ne da su nesposobni. Ne može glup neiteligentan i bezvredan čovek da se nametne da bude u samom vrhu nečega tako važnog.
Ja razumem da protivnici na svaki način pokušavaju da ocrne ličnostii drugog kandidata, ali reći da je glup je kontraproduktivno i i netačno. Mislim da bolju prođu ima ono da je Kamala uspela pomoću svog "rada na kolenima" Seksistički ali sa većim uspehom.
Pa i to prosečan amer, je veoma klizna kategorija. Bio sam svojevremeno u americi na razmeni godinu dana, sretao sam raznorazne ljude. Od veoma pametnih, čak i visokih inztelektualaca, do klasičnih glupandera. Imaju oni pamentog sveta, ne znam procente, ne bi amerika bila to što jeste da su svi glupi. Iako, ponovo da kažem, ima zatucanih. Složena zemlja.
Oni kažu da je i Karter bio loš, pa još ranije Nikson, Ford, ne znam baš dobro njihovu istoriju. Izgleda da svet treba da bude zahvalan što SAD imaju tu takozvanu "duboku državu". Sa ovakvim izbornim sistemom gde se biraju ovakvi ljudi, ne bi se daleko odmaklo.