Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa

Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa?

• Ukupno glasova
    36
фантастичне Camarade Kamale
ona je bila i ostala glupaca :thumbdown: "ponosni smo na nase travnjake", moj je najgori, ne prskam ona sranja protiv korova i maslacka, za kosenje neki klinja uzme 65 dolara svaki put, a mali ima troka vredi vise nego sva moja kola, a imam ih 3

Watch: Kamala Harris Gives Trainwreck Answers To Simple Questions In First Solo Interview

komso,. jedino da nas deprogramirate da budemo svi glupaci kao ona, ovo da nam uradite:mrgreen:

Are New-World-Order Elites Plotting To Use AI To 'Deprogram' So-Called Conspiracy Theorists?

teaser image

Poslednja izmena:
ona je bila i ostala glupaca :thumbdown:

Глупак је сваки онај ко се прими на жваку да бивша ДРЖАВНА ТУЖИТЕЉКА КАЛИФОРНИЈЕ, која btw после тога постаја друга Афроамериканка у историји на функцији сенатора и прва азијско-америчка сенаторка у историји САД, може да буде "глупача" :kafa:

Глупак је сваки онај ко се прими на жваку да бивша ДРЖАВНА ТУЖИТЕЉКА КАЛИФОРНИЈЕ, а после тога друга Афроамериканка у историји на функцији сенатора и прва азијско-америчка сенаторка у историји САД, може да буде "глупача."
pa jel vidis ti da bulazni o travnjacima na koje smo ponosni kada treba da odgovori na prosto pitanje kako misli da obori cene?
sta je ako nije glupaca> zasto bulazni umesto da odgovori na pitanje? koga briga za njen kraj gde su ljudi ponosni na svoje travnjake? mislim, imam i ja takve komsije, samo nesto picane oko kuce seckaju travu, jasu one traktorcice kao sumanuti dok pece zvezda, ali ovaj moj je trampovac zakleti, nema sansi njega na tu zvaku da predje... HALO, NA PITANJE JE TREBALA DA ODGOVORI, umesto sto je izasrala o travnjacima, to je nabubala i samo izdeklamovala, jer je glupaca, bubalica
odgovaraj na pitanje, znas ili ne znas, ko te to pita uopste za travnjake, i gde si odrasla, halo?!
aj ne lazi sad da ne znas toliko engleskog?

Poslednja izmena:
Глупак је сваки онај ко се прими на жваку да бивша ДРЖАВНА ТУЖИТЕЉКА КАЛИФОРНИЈЕ, која btw после тога постаја друга Афроамериканка у историји на функцији сенатора и прва азијско-америчка сенаторка у историји САД, може да буде "глупача" :kafa:
nisi ti video ameriku, i zato tako pricas

ona prica o ambicijama i aspiracijama, amera koji imaju divan karakter... blah-blah, BUBALICA DEKLAMUJE, ali kakve veze to ima sa pitanjem da specifikuje kako misli da obori cene, sto je najavila? ponosni smo na nanase travnjake, blah-blah, halo,a cene?

znaci, mi koji ne znamo engleski bas dobro, nabubamo frazeologiju, ali bre ona citav esej deklamuje, a ne odgovara na pitanje uopste - bubalica, ne razmislja, samo deklamuje sta je spremila za audiciju, znas one bosanske humor emisije AUDICIJA?
Watch: Kamala Harris Gives Trainwreck Answers To Simple Questions In First Solo Interview
usrala je motku, bolje da ne daje intervjue uopste ako misli da pobedi, razbila je trampa, i sad samo da cuti do izbora, sa intevjuima ce zasrati, moze i da izgubi ako ovako nastavi, pa nisu ameri bas toliki idioti, provalice je da glumi kao za audiciju i to BOSANCEROSKU! bice q-q, i lele

Poslednja izmena:
Политичка аналитичарка Џен Рубин говори о недавној дебати између фантастичне Camarade Kamale и дементног Дeда Трумпа, наглашавајући снажан учинак актуелне Потпредседница САД и импликације везано за предстојеће изборе. Она истиче значај тога што Camarade Kamalа сада води у Северној Каролини у за даљу стратегији њене иначе феноменалне кампање и променљиву динамику регистрације бирача. Џен се такође осврће на Деда Трумпов очај јер се 78-годишњи осуђени кримос суочава са потенцијалним правним последицама својих недела. Џен Рубин истиче неопходне реформе које демократе морају да спроведу када Camarade Kamalа постане Madam President, наглашавајући везу између критичне природе излазности младих бирача и будућности америчке демократије оличене у победи Camarade Kamale на изборима у новембру над руским агентом од утицаја Деда Трумпом, који очигледно има задатак да од америчке демократије путем "Пројекта 2025" направи хибридни режим односно фашистичку диктатуру, а која би се онда придружила "клубу диктатора" у којој такву Америку широм раширених руку чекају Руска Федерација, НР Кина, Саудијска Арабија и други. С тим у вези, Џен Рубин указује на поновни апел Дика Чејнија, потпредседника САД у време Буша Јуниора, о коме је снимљен играни филм Vice. Наиме, Дик Чејни има републикански педигре какав Деда Трумп неће никада да има. Деда Трумп је очијукао са њујоршким демократама у време када је Дик Чејни био називан од стране либералне америчке штампе Darth Vader_oм Републиканске странке. Овај доказани конзервативац је поново позвао републиканце да гласају за либералну демократкињу Camarade Kamalu само да би се сачувао фундамент америчке демократије и слободе.

Америка, поготово она конзервативна којој се обраћа Деда Трумп и која је одрастала гутајући vintage вестернe Џона Вејна, ПРЕЗИРЕ КУКАВИЦЕ. После срамног Деда Трумповог бежања од друге телевизијске дебате против Фантастичне, она расте у СВИМ тзв. SWING STATES ДРЖАВАМА у најновијим анкетним просецима! На изборима у новембру, Camarade Kamale ће по свој прилици да ДЕКЛАСИРА дементног старог кримоса.

Америка, поготово она конзервативна којој се обраћа Деда Трумп и која је одрастала гутајући vintage вестернe Џона Вејна, ПРЕЗИРЕ КУКАВИЦЕ.
u pravu si, tj, ti koje kopipejstujes, tramp se uplasio da je metak mogao glavu da mu probusi, i zato sada namerno gubi izbore od ove glupace

znaci, ja cu bojkotovati glasanje, zayebi radnju

:mrgreen:
Screenshot_2024-09-15-09-03-58-814_com.android.chrome-edit.jpg

Америка, поготово она конзервативна којој се обраћа Деда Трумп и која је одрастала гутајући vintage вестернe Џона Вејна, ПРЕЗИРЕ КУКАВИЦЕ. После срамног Деда Трумповог бежања од друге телевизијске дебате против Фантастичне, она расте у СВИМ тзв. SWING STATES ДРЖАВАМА у најновијим анкетним просецима! На изборима у новембру, Camarade Kamale ће по свој прилици да ДЕКЛАСИРА дементног старог кримоса.

Glasanjem za demokratskog kandidata se u stvari podrzava politika eliminacije NESITOMISLJENIKA ? jel to primer DEMOKRATIJE ?
zasto su demokrate pucale u trampa na predizbornom mitingu ?

Poslednja izmena:
neću da se mešam u tekuću aspravu oko US izbora, ali jpodvukao bih jednu stvar.

Neko ko se našao na takvoj poziciji da bude predsednik ili premijer, CEO velike firme, prvi na muzičkim listama itd, ne može da bude glup.

Nije glupa ni Kamala, nije ni Tramp, ni Makron, nije ni Vučić uopšte glup, vrhunski političar ne može biti glup Mogu se lepiti neki drugi epiteti, ali ne da su nesposobni. Ne može glup neiteligentan i bezvredan čovek da se nametne da bude u samom vrhu nečega tako važnog.
Ja razumem da protivnici na svaki način pokušavaju da ocrne ličnostii drugog kandidata, ali reći da je glup je kontraproduktivno i i netačno. Mislim da bolju prođu ima ono da je Kamala uspela pomoću svog "rada na kolenima" Seksistički ali sa većim uspehom.

neću da se mešam u tekuću aspravu oko US izbora, ali jpodvukao bih jednu stvar.

Neko ko se našao na takvoj poziciji da bude predsednik ili premijer, CEO velike firme, prvi na muzičkim listama itd, ne može da bude glup.

Nije glupa ni Kamala, nije ni Tramp, ni Makron, nije ni Vučić uopšte glup, vrhunski političar ne može biti glup Mogu se lepiti neki drugi epiteti, ali ne da su nesposobni. Ne može glup neiteligentan i bezvredan čovek da se nametne da bude u samom vrhu nečega tako važnog.
Ja razumem da protivnici na svaki način pokušavaju da ocrne ličnostii drugog kandidata, ali reći da je glup je kontraproduktivno i i netačno. Mislim da bolju prođu ima ono da je Kamala uspela pomoću svog "rada na kolenima" Seksistički ali sa većim uspehom.
Nije glupa u odnosu na prosečnog Amera, ali nije ni izbliza kalibar za predsednika. Nije ni Tramp, nije bio ni Bajden, nije bio ni Buš mlađi, ali to je stanje u kome se USA danas nalazi, tj raspad. Biraju se po nekim potpuno drugim kriterijumima, ne meritokratski.

Алан Лихтмен је докторирао на Универзитету Харвард 1973. године на теми модерне америчке историје и квантитативних метода истраживања. Постао је редовни професор историје 2011. године на универзитету Харвард. Објавио је једанаест књига и неколико стотина популарних и научних чланака. Држао је предавања широм САД као и у Европи и давао и писао коментаре за главне америчке и стране телевизије и водеће новине и часописе широм света. Био је вештак у преко 100 грађанских парница и предмета везаних за изборе. Његова књига, White Protestant Nation: The Rise of the American Conservative Movement, била је финалиста за награду Националног круга књижевних критичара у публицистици. Његова књига The Case for Impeachment постала је бестселер. Лихтманов систем предвиђања изнесен у Тhe Keys to the White House, тачно је предвидео исходе свих председничких избора у САД од 1984. године на овамо. Користећи исту методу, проф. Алан Лихтмен је предвидео победу Camarade Kamale на председничким изборима у новембру.
Др Дарин Гердес има диплому из америчког политичког система и психологије на Универзитету Либерти. Магистрирао је јавне политике, а докторирао организационо руководство на Универзитету Регент. Он је редовни професор руковођења великим системима.
У овој епизоди подкаста Professor Gerdes Explains, др Гердес анализира предсказаније Алана Лихтмана везано за победу нове америчке политичке суперзвезде, фантастичне Camarade Kamale, над дементним 78-годишњим осуђеним кримосом Деда Трумпом, најстаријим председничким кандидатом у историји САД.

Poslednja izmena:
Nije glupa u odnosu na prosečnog Amera, ali nije ni izbliza kalibar za predsednika. Nije ni Tramp, nije bio ni Bajden, nije bio ni Buš mlađi, ali to je stanje u kome se USA danas nalazi, tj raspad. Biraju se po nekim potpuno drugim kriterijumima, ne meritokratski.
Pa i to prosečan amer, je veoma klizna kategorija. Bio sam svojevremeno u americi na razmeni godinu dana, sretao sam raznorazne ljude. Od veoma pametnih, čak i visokih inztelektualaca, do klasičnih glupandera. Imaju oni pamentog sveta, ne znam procente, ne bi amerika bila to što jeste da su svi glupi. Iako, ponovo da kažem, ima zatucanih. Složena zemlja.

Oni kažu da je i Karter bio loš, pa još ranije Nikson, Ford, ne znam baš dobro njihovu istoriju. Izgleda da svet treba da bude zahvalan što SAD imaju tu takozvanu "duboku državu". Sa ovakvim izbornim sistemom gde se biraju ovakvi ljudi, ne bi se daleko odmaklo.

Promašio je za Ala Gora.
Најконтроверзнији избори у историји Америке, када су у конфузној изборној ноћи 7. новембра све телевизије прво објавиле да је кључну државу Флориду освојио Ал Гор, после су то повукли и казали да је победио Буш Јуниор, а онда, тачније у више од месец дана након избора, Америка је сазнала да је Ал Гор победио у гласовима народа за 543.895 гласа, али пошто се рачуна победа код електорског колеџа, победио је Буш Јуниор. Све је резултирало једним од најконтроверзнијих одлука Врховног суда САД у историји Америке; проглашењем победе на Флориди, Буш Јуниор је престигао Гора у електорским гласовима 271-266 и Ал Гор је признао пораз. Тако је тада Алан Лихтман промашио (или "промашио").

Back