Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa

Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa?

• Ukupno glasova
    35
Opet izbor između 2 loša kandidata.
Sve ide ka pobedi Kamale i to će se verovatno desiti.

Trampa ne volim jer je putinova sisica,klovn i izolacionista sada kada zapad treba da se trgne a bez USA to se neće desiti. Kamala je WOKE manekenka i promoterka liberalne politike ka migrantima a WOKE manijaci i liberali su razlog zašto je zapad u defanzivi, to je politika kojoj treba stati na put i zauvek izbaciti iz agende.

Sve u svemu dve budale u trenutku koji plače za jednim Reganom i "peace through strength" politikom, da se suprotstave nekim novim SSSR-ovima i drugim hordama sa istoka.

Dakle ne valja, ali čisto zbog više materijala za zajebavanje ovde, da kažemo simpatisaću Kamalu, jer se naši radikali i ostali Rusi lože na Trampa :mrgreen: ...ali tužni su ovo izbori za civilizaciju.

Ja bih rekao da je ovo napredak u odnosu na 2016. godinu.

Hilari Klinton je bila sačuvajbožeporemećenihdemokrataštosuzanjuglasali izbor. Ona je bila, ako ne grešim, najgori kandidat u istoriji Demokratske partije u SAD, po mnogim kriterijumima i gora od Džoržda Mekgoverna kojeg je Regan porazio 1972. godine.

Hilari je bila manifestacija svega najgoreg iz američkog političkog establišmenta. Kamala na njenom mestu je generacijski iskorak napred.

Ja bih rekao da je ovo napredak u odnosu na 2016. godinu.

Hilari Klinton je bila sačuvajbožeporemećenihdemokrataštosuzanjuglasali izbor. Ona je bila, ako ne grešim, najgori kandidat u istoriji Demokratske partije u SAD, po mnogim kriterijumima i gora od Džoržda Mekgoverna kojeg je Regan porazio 1972. godine.

Hilari je bila manifestacija svega najgoreg iz američkog političkog establišmenta. Kamala na njenom mestu je generacijski iskorak napred.
I složio bih se delimično ali 2016-te su izazovi bili drugačiji. Između smo ipak videli Trampa na delu i dobili i 4 godine potpuno slabašnog Bajdena.

Jednu Hilari bi to vreme možda istrpelo, ali u ovo novo konfliktno nisam siguran da će Kamala uz taj "napredak" biti i blizu da odgovori na izazov koji je čeka, tj da ćemo videti bilo šta različito u odnosu na Bajdena.

Bilo je pravo vreme za jednog jakog klasičnog republikanca i Haley i De Santis bi svakako bili bolji izbor od ovog MAGA klovna, tome sam se nadao do poslednjeg trenutka, ali tako je kako je.

Nećete vi merikanci preživeti tih osam godina.
Dug je to period kada se vreme ubrzava.
na kraju tih 8 godina, cena kuca milion u usa, auta 100 hiljada, moja plata 10 hiljada, a u srbiji 1 hiljada, pa ti vidi... znas sta je inflacija? e, pa to nas sve ceka., samo ce neko da kuka vise, a neko ce da profitira, mene boli uvo, bicu milioner, a ti ces da je'es vucivu pastetu od 37 dinara koja ce da kosta 137.

na kraju tih 8 godina, cena kuca milion u usa, auta 100 hiljada, moja plata 10 hiljada, a u srbiji 1 hiljada, pa ti vidi... znas sta je inflacija? e, pa to nas sve ceka., samo ce neko da kuka vise, a neko ce da profitira, mene boli uvo, bicu milioner, a ti ces da je'es vucivu pastetu od 37 dinara koja ce da kosta 137.
Bićeš milijarder ... ništa ne brini ... ne navijam ja tek tako za drugaricu Ćamilu.

Nećete vi merikanci preživeti tih osam godina.
Dug je to period kada se vreme ubrzava.
nema veze ko ce biti president od usa
50% ce reci to nije moj president
Balkanizacija od USA.PNG

Opet izbor između 2 loša kandidata.
Sve ide ka pobedi Kamale i to će se verovatno desiti.

Trampa ne volim jer je putinova sisica,klovn i izolacionista sada kada zapad treba da se trgne a bez USA to se neće desiti. Kamala je WOKE manekenka i promoterka liberalne politike ka migrantima a WOKE manijaci i liberali su razlog zašto je zapad u defanzivi, to je politika kojoj treba stati na put i zauvek izbaciti iz agende.

Sve u svemu dve budale u trenutku koji plače za jednim Reganom i "peace through strength" politikom, da se suprotstave nekim novim SSSR-ovima i drugim hordama sa istoka.

Dakle ne valja, ali čisto zbog više materijala za zajebavanje ovde, da kažemo simpatisaću Kamalu, jer se naši radikali i ostali Rusi lože na Trampa :mrgreen: ...ali tužni su ovo izbori za civilizaciju.

Ja simpatisem Kamalu jer mnooogo ne simpatisem Trampa.

Verovatno je bolja varijanta njena pobeda za citav svet.

Medjutim, oboje su...ispod casti.

Pogledajte prilog 1583485..Pogledajte prilog 1583488

Trka za predsednika Sjedinjenih Država između republikanca Donalda Trampa i demokratkinje Kamale Haris, biće tesna, ocenio je direktor Centra za američku politiku na Univerzitetskom koledžu u Londonu Tomas Gift, nakon što je aktuelni američki predsednik Džozef Bajden objavio da se povlači iz izborne trke i podržao Kamalu Haris u nastavku kampanje.
Gift dalje ističe da bi rezultat zavisio o malom postotku glasova u državama poput Ohaja, Pensilvanije, Mičigena, Viskonsina, Džordžije i Arizone.
Posle povlačenja Bajdena, konvencija Demokratske stranke, na kojoj će biti potvrđen kandidat demokrata, biće održana u augustu.
link

Šta mislite.Da li Kamala Haris ima šanse protiv Trampa ?
kada bi ga udarila nogom iz majgerija pocklacakala bi nu sve koske vido sam njezinu zadnjicu i' kada bi sjela na njega ma zgnjecila bi ga. A u politici nemere d aga pobedi

1726279209117.png

Harris nakon debate značajno povećala prednost pred Trumpom

Oko 52 posto ispitanika je kazalo da se Trump spoticao i nije djelovao vješto dok je 21 posto njih to reklo za Harris.

1726279268550.png

12. Sep. 2024

Američka potpredsjednica Kamala Harris iz redova demokrata vodi ispred republikanca Donalda Trumpa s 47 naprema 42 posto podrške uoči predsjedničkih izbora 5. novembra, što predstavlja povećanje prednosti nakon televizijskog sučeljavanja kandidata u utorak, pokazali su rezultati ankete Reuters/Ipsos u četvrtak.

Dvodnevna anketa je pokazala da Harris uživa prednost od pet postotnih bodova među registriranim biračima dok je u anketi Reuters/Ipsosa provedenoj između 21. i 28. kolovoza vodila za četiri postotna boda.

Među glasačima koji su rekli da su barem nešto čuli o sučeljavanju u utorak, 53 posto je reklo da je pobijedila Harris, a 24 posto da je pobijedio Trump.

Oko 52 posto ispitanika je kazalo da se Trump spoticao i nije djelovao vješto dok je 21 posto njih to reklo za Harris.

U anketi je sudjelovalo 1690 odraslih Amerikanaca diljem zemlje, uključujući 1405 registriranih birača. Statistička greška iznosi oko tri postotna boda za registrirane glasače.

Koga god da izaberu sunovrat se nastavlja, ali uz nju je ww3 veći rizik.
imali smo korumpiranog pedofila, i niko nista

preko 300 hiljada dece se gubi trag koja su usla u ameriku iz meksika, i ... nikom nista

kamala/bajden su zlo, a tramp je samo licemer, prica istinu polovicno, a drugu polovinu licemerise... u pravu si, sunovrat se samo nastavlja

Back