Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa

Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa?

• Ukupno glasova
    31

Nove ankete pred izbore u Americi 2024: Tramp i Kamala praktično izjednačeni, debata će biti ključni trenutak​

Kandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp i njegova suparnica iz redova demokrata, potpredsednica Kamala Haris su praktično izjednačeni po popularnosti poslednjih nedelja, pokazuju rezultati ankete koju su sproveli "Njujork tajms" i Sijena koledž.

Blic 8. septembar 2024.16:57
Kako to sad izjednačeni, zar nije bila u vanzemaljskoj prednosti? Mislim, i Bajden je bio u prednosti... do debate.
Samo čekam da vidim kako ćeš plakati kad ti drugarica Ćamila oduva Trumpa :hahaha:
Iskusna je u duvanju.
Ко о чему, баба о уштипцима, а деда Тромпа о перецама!

Кућа гори, баба се чешља, а Деда Тромпа се рве са гробарима по гробљу Арлингтон.

Али, што би рекла фантастична хрватска Кантауторка, југословенско благо, Божица Сјеверина,

Јер још трава није никла тамо гдје је стала њена штикла!

Pogledajte prilog 1606338

Iskusna je u duvanju.
putin se zestoko zahebo, samo je trebao da je prepusti zaharovoj da je ona isproziva kako je napredovala u karijeri kada je bila mladja, ali bas zato ja mislim da bi rusi zaista voleli da kamala bude predsednica, racunaju s njom ce lako, ili bar lakse nego sa trampom

Камала Харис није коментарисала подршку Путина за сада, а Бела кућа је саопштила званично да „Путин не би требало да фаворизује ниједног кандидата“.
pa, zato su trebali da idu na srozavanje drugog, umesto favorizovanja prvog, ali bre otvorenog srozavanja - ja sam 100% siguran, da mi ameri takvu priliku ne bi propustili, pa setimo se samo uvreda tipa MESAR koje je bajden upucivao... 'bote, ovi rusi se stvarno prave fini, kao da su iz finske, kad sad nisu mogli onako SOCNO sibicom da se mediji zapale, ko zna na ruskom :mrgreen:

Poslednja izmena:
Zanimljivo. Stalno tvrde da Tramp radi za Putina, a sad kad je Putin podržao drugaricu, "ne bi trebalo da favorizuje"...
to ti je semantika, igraju se, ali kada se vredjamo nemamo granica, zato kazem da rusi ne znaju da se igraju sa nama amerima, ne znaju ili nece ni da uvrede posteno, pa se tramp onda duri bezveze, jer je izignorisan

Трамп: Путин ме јако увредио, а познавао сам га добро! Зашто је подржао Камалу?!:besna:

Poslednja izmena:
objasni zasto mislis tako? realno rusiji vise odgovara kamala, rat je vec u toku, tramp bi mogao da trazi neke ustupke od rusije, tj. sigurno bi ih trazio, a ovako nema ko da trazi, rat ide svojim tokom, sankcije - nema kud vise, rusija se okrenula vec aziji, znaci nikakvu vajdu od trampa rusija ne bi videla, kamala je logicna podrska od strane putina..
Zato što je USA sjebana kako god da okreneš, neće ni Tramp ni Ćamala preokrenuti situaciju.

Putin im lagano igra po živcima jer vidi koliko su prsli.

а Дик Чејни, чувени републикански потпредседник САД о коме је чак снимљен играни филм (Vice из 2018), позвао је кроз уста своје кћерке,
sto ti mislis da je reklama, je zapravo ANTI-reklama, Tulsica rece da je glas kamali, kao da ste glasali za dika - znaci, nemojte ni slucajno za kamalu:"A vote for Kamala Harris is a vote for Dick Cheney, the architect of everything that has gone wrong in the Middle East for the last few decades," Gabbard emphasized.

Tulsi Gabbard Destroys Cheney Endorsement: "A Vote For Kamala Harris Is A Vote For Dick Cheney"

pazi vamo, dik [djokica] je arhitetkta uzaludnih ratova decenijskih na srednjem/bliskom istoku:

Gabbard blasted the endorsement, and the fact that Harris said she was honored and proud to receive it from the Cheney family, by pointing out he was the architect of two decades of failed wars in the Middle East.

What makes Tulsi's perspective all the more powerful is that she herself has been personally impacted as a longtime Army officer. This is in contrast with the Cheney's and their neocon associates, who have never served in the nation's armed forces (Ron Paul aptly called these types chickenhawks).

znaci imas u politici, nikad vojsku nisu sluzili za razliku od TULSI, a samo guraju zemlju u ratove, cemu se Tramp protivi i zbog toga ga Tulsi podrzava sada

Chickenhawk (politics)

a imas i u slengu, tvoji neki gejevi komso, a ono i jes pederski da samo zapodevas ratove po svetu

Chickenhawk (gay slang) - Wikipedia

Poslednja izmena:
Tulsi dalje krivi Dika za pogibiju americkih vojnika y tim ratovima i kaze da ne bi poverila zivote brace i sestara u uniformi Kamali [Tulsi je vojno lice]

Gabbard continued, "Tucker, to read those words today from Dick Cheney, Liz Cheney, and Kamala Harris because we have people who we care very much about who were killed in those wars because of Dick Cheney."

"Kamala Harris has told us all we need to know about what kind of Commander-in-Chief she would be, and I don't know about you, but I would not trust her for a moment with the lives of my brothers and sisters in uniform," she concluded.

* * *

Watch Tulsi Gabbard's full discussion with Tucker Carlson from Colorado:

U EPIZODI, ZUDNJA ZA NUKLEARNIM RATOM! CEJNI JE ZLO, I OTAC I KCER!
Taker i Tulsi su dva :heart: sa kojima se mi Ameri dicimo/ponosimo, pa neka je na znanje ovim [da ne prevodim] dikovima i gejevima

Poslednja izmena:
Чак ни ови што отворено навијају за Харис не могу рећи да води па лажу као ту су негдје.САД је постала диктатура демократске странке.

Кандидат републиканаца на предстојећим предсједничким изборима у САД Доналд Трамп и његова супарница из редова демократа, потпредсједница Камала Харис су практично изједначени по популарности посљедњих недјеља, показују резултати анкете коју су спровели "Њујорк тајмс" и Сијена колеџ.

Трамп води за један процентни поен, 48 одсто према 47 процената у односу на Харис, показало је истраживање, што је разлика у оквиру маргине грешке од три поена. То значи да би било ко од њих двоје могао да побиједи 5. новембра, пренио је Ројтерс.

Док је Трампов предизборни штаб претрпио релативно тежак период у недјељама након што се предсједник САД Џозеф Бајден повукао из трке у јулу, најновије анкете показују да је подршка коју има стабилна.

Анкета је показала да бирачи сматрају да треба да сазнају више о Харисовој, док су њихова мишљења о Трампу углавном утврђена.

Око 28 одсто анкетираних гласача рекло је да им је потребно више информација о кандидаткињи демократа, док је само девет одсто рекло исто о Трампу.

Анкета указује да би предсједничка дебата у уторак могла бити кључни тренутак у предизборној кампањи кандидата.

Харисова ц́е имати прилику да у деведесетоминутној дебати са Трампом изнесе више детаља о ономе што планира да уради.

Изборна трка је толико тесна да ће, како се вјерује, чак и маргиналан помак за било ког кандидата бити значајан.

Pogledajte prilog 1583485..Pogledajte prilog 1583488

Trka za predsednika Sjedinjenih Država između republikanca Donalda Trampa i demokratkinje Kamale Haris, biće tesna, ocenio je direktor Centra za američku politiku na Univerzitetskom koledžu u Londonu Tomas Gift, nakon što je aktuelni američki predsednik Džozef Bajden objavio da se povlači iz izborne trke i podržao Kamalu Haris u nastavku kampanje.
Gift dalje ističe da bi rezultat zavisio o malom postotku glasova u državama poput Ohaja, Pensilvanije, Mičigena, Viskonsina, Džordžije i Arizone.
Posle povlačenja Bajdena, konvencija Demokratske stranke, na kojoj će biti potvrđen kandidat demokrata, biće održana u augustu.
link

Šta mislite.Da li Kamala Haris ima šanse protiv Trampa ?
Kamala je vec "pobedila" i rezultati izbora su vec napisani.
Ostalo ce odraditi propaganda................ko i uvek na zapadu prilikom izbora.

putin je glup ko q, ovo jedino ako se zaharova doseti da provali kao vucica kada je provalila da je seron stoun na hoklici

cak je i ovaj nosfi pametniji od rusa, tj. ima odlicne aluzije, bio bi odlican savetnik u kremlju za spoljnu politiku samo

Изненађује ме да не разумеш да их Путин **** у болестан мозак због оптужби још од 16-е па са овом изјавом им матира те форе и могуће неким америма отвара очи а неке рефлексивно анти-руске будале можда и окреће против демопацова.
Тонолан духовито карикира несрећног Комшију и жели пропаст америчке моћи у корист нормалног света.

Е то је добро извјешЋе! А домаћин подкаста Meidas Touch-a, Бен Меиселас, извештава о Fox News-у који се баш оно право избламирао у покушају да помогне дементног Деда Трампа тако што су нашли за сходно да коментаришу љупко чаврљање Camarade Kamale са радницама у прехрамбеној индустрији. Како немају шта друго, нашли су за сходно да коментаришу будућу Madam President јер је у полу-шали казала да њен муж, мада не би смео због здравља, обожава переце и једе их када га нико не гледа и она мора да га опомиње да олади с перецама, мсм не могу верујем да они фантастичну Camarade Kamalu за то прозивају док њиховог 78-годишњег осуђенoг кримоса пљују сви амерички vets због трагикомичног "шоуа" на гробљу Arlington чиме их је увредио, а Дик Чејни, чувени републикански потпредседник САД о коме је чак снимљен играни филм (Vice из 2018), позвао је кроз уста своје кћерке, доказане конзервативке Лиз Чејни, републиканске гласаче да у новембру гласају за демократкињу Camarade Kamalu! Такво нешто је пре морончине Деда Трумпа била незамисливо! И сад они нашли да прозивају Camarade Kamalu због спомињања переца приликом посете фабрици која их производи. O tempore, o mores!

Pa to znaci da ce se njen muz prejedavati pereca
Il mozda ona nece moci da radi predsednicke duznosti da bi pazila muza?

putin je glup ko q, ovo jedino ako se zaharova doseti da provali kao vucica kada je provalila da je seron stoun na hoklici

cak je i ovaj nosfi pametniji od rusa, tj. ima odlicne aluzije, bio bi odlican savetnik u kremlju za spoljnu politiku samo
Ovo je putinova koska americi
Obe strane mogu da optuzuju drugu stranu da ih putin podrzava
Oni koji ne bi glasali za trampa jer ga povezuju sa putinom su sad u slomu zivaca, ko je putinov od njih dvoje

Pogledajte prilog 1605734

Pobjeda laburista u Velikoj Britaniji je lekcija koja bi mogla pomoći Harris da porazi Trumpa

“Za Harris, rješavanje ključnih pitanja kao što su stanovanje, cijene i otvaranje radnih mjesta također bi moglo pridobiti neodlučne glasače američke srednje klase, od kojih se mnogi suočavaju sa sličnim ekonomskim pritiscima. Laburisti su se odlučili saznati što je više moguće o tim biračima i primijeniti to znanje na sve aspekte kampanje.“Bili su domoljubi, bili su obiteljski orijentirani, borili su se s troškovima života: stisnuti glasači radničke klase koji su željeli promjenu.
Da ispravi brljotine ovih sto su vladali od 2020-2024

Изненађује ме да не разумеш да их Путин **** у болестан мозак због оптужби још од 16-е па са овом изјавом им матира те форе и могуће неким америма отвара очи а неке рефлексивно анти-руске будале можда и окреће против демопацова.
Oni koji ne bi glasali za trampa jer ga povezuju sa putinom su sad u slomu zivaca, ko je putinov od njih dvoje
vi tvrdite da su ameri toliko glupi da su zaista poverovali da je tramp putinov?
onda ovo o ruskim motivima? mogu da izvredjaju kamalu, a oni je podrzavaju?
kako je to .... u mozak? njima zaista ona odgovara vise, nece da vredjaju uopste, da se spustaju na bajdenov nivo, kada rece kasapin, diktator itd.

uopste se ne slazem sa vama, ja mislim da vecina zna da fejk njuz samo lazu i izmisljaju kako u americi, tako i srbiji, ali je problem sto ljudi vise vole laz od istine... uostalom dokazalo se da nista nije istina sto su lagali za trampa, i ovom komsiji valjda niko nista ne veruje - ajde jel veruje neko u ovo sto komsija kopira? ja mislim ni 10% ljudi da ne veruje.
isto i u americi, pa fejk njuz su izgubili gledanost, ocete da potrazim oopet brojeve da se uverite da im skoro vise niko ne veruje? tramp ih je razbio, FAKE NEWS, ja samo zato njega podrzavam, da ih dokrajci

Poslednja izmena:
vi tvrdite da su ameri toliko glupi da su zaista poverovali da je tramp putinov?
onda ovo o ruskim motivima? mogu da izvredjaju kamalu, a oni je podrzavaju?
kako je to .... u mozak? njima zaista ona odgovara vise, nece da vredjaju uopste, da se spustaju na bajdenov nivo, kada rece kasapin, diktator itd.

uopste se ne slazem sa vama, ja mislim da vecina zna da fejk njuz samo lazu i izmisljaju kako u americi, tako i srbiji, ali je problem sto ljudi vise vole laz od istine... uostalom dokazalo se da nista nije istina sto su lagali za trampa, i ovom komsiji valjda niko nista ne veruje - ajde jel veruje neko u ovo sto komsija kopira? ja mislim ni 10% ljudi da ne veruje.
isto i u americi, pa fejk njuz su izgubili gledanost, ocete da potrazim oopet brojeve da se uverite da im skoro vise niko ne veruje? tramp ih je razbio, FAKE NEWS, ja samo zato njega podrzavam, da ih dokrajci
Ne mislim to ja, to misle americke masinerije koje optuzuju trampa da je proruski covek.
Zar bi oni to radili da ne misle da ce da deluje i da su ameri glupi?
https://www.nin.rs/svet/vesti/56565...uzile-rusiju-za-mesanje-u-predsednicke-izbore

Ne mislim to ja, to misle americke masinerije koje optuzuju trampa da je proruski covek.
njihov posao je da lazu
Zar bi oni to radili da ne misle da ce da deluje i da su ameri glupi?
ako prodje prodje, pa zato se i borimo, da raskrinkamo lazove, fejk njuz, ja cenim da im retko ko veruje, kao vucicevim blatoidima, dezinformeru, bljucu, kurviru itd - koji % srba im veruje? ja mislim mali %. kao i komsiji, retko ko mu veruje
e, isto tako i ameri znaju da msm samo seju lazi i varaju narod, ali uvek ima glupih i naivnih koji kupuju te lazi, samo sve manjji % stanovnistva, i zato se i borimo dok ih ne porazimo do zemlje, nikave nudrosti tu nema, samo ljudi da znaju da se LAZU, pa ako vole da ih lazu, onda neka im bude

Poslednja izmena:

Back