vidimo kako nas je usrecio tim bajden-heris upravo sa tim smanjenjem troskova zivota, postali smo ekonomski tigar kao i vucic - kada bi mogli i mi zlatnu zilu litijumsku jos da nadjemo i solca
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidimo kako nas je usrecio tim bajden-heris upravo sa tim smanjenjem troskova zivota, postali smo ekonomski tigar kao i vucic - kada bi mogli i mi zlatnu zilu litijumsku jos da nadjemo i solca
Хебо нас а ми ЊИХ..И БАЈДЕН,и трамп,и украјински рат и Либана и Израел и Иран ..vidimo kako nas je usrecio tim bajden-heris upravo sa tim smanjenjem troskova zivota, postali smo ekonomski tigar kao i vucic - kada bi mogli i mi zlatnu zilu litijumsku jos da nadjemo i solca
A šta je na ovoj slici Bajden 82 god ? Jeli ovo tv debata za predsednika u kojoj je Bajden poražen od Trampa i ispao je iz trke. Ovaj tv duel i slika su dokaz da je Bajden sa 82 god najstariji predsednički kandidat bio ali je ispao.Најстарији кандидат у историји САД, 78-годишњи осуђени криминалац Деда Трумп раније није пропуштао прилику да изјави за медије како ће се увек одазове на сваки у теве дуел било с ким, било када и било где, а сада кукавички бежи од теве дуела са потпредседницом САД Camarade Kamalom јер зна да би га она као бивша тужитељка разбила везано за његова кривична дела, а да не спомињемо да је Деда Трумп дементан и одавно пролупали старац, док Camarade Kamali мозак ради двеста на сат. Гејбе Санчез у новом издању подкаста MeidasTouch-а извештава о потпуном дебаклу Деда Трумпа јер сада и његови фанови - бар они којима је остало мало разума - увиђају да је он обична стара кукавица.
uopce nije vazno ko ce biti president, jer 50% ce reci nije moj presidentvidimo kako nas je usrecio tim bajden-heris upravo sa tim smanjenjem troskova zivota, postali smo ekonomski tigar kao i vucic - kada bi mogli i mi zlatnu zilu litijumsku jos da nadjemo i solca
WATCH: Decorated War Hero J.D. Vance Destroys Cowardly Liar Tim Walz for Betraying His Men Right Before They Were Sent Off to WarCamarade Kamalu и њеног потпредседника прогресивца Волца народ у Мичигену дочекао као да се ради рок звездама.
to su isti mediji levicarski koji tvrde da ukrajinci vode u ratu protiv rusije, secamo kako ce da isteraju rusiju i jos je i ponize? kad ono trt, zna se ko je favoritKamala (51 одсто) води
znasli vise?prd-gresivac je patoloski i kukavni lazov, slagao da je bio u ratu, plus inklinira pedofilima, komso jel si i ti pedofil, pa zato navijas za ovoga cvarka?
WATCH: Decorated War Hero J.D. Vance Destroys Cowardly Liar Tim Walz for Betraying His Men Right Before They Were Sent Off to War
1. Gov. Walz never went to war yet clearly said he did
2. Gov Walz is a far left gun grabber#TamponTimmy #TimWalz… pic.twitter.com/P7gK6l5qbt
— Mrgunsngear (@Mrgunsngear) August 6, 2024
Tim Walz Signed Legislation Redefining the Term “Sexual Orientation” to Include Pedophiles
bio je neki rep, a ne rok bend, zato sizenje i ludenjeCamarade Kamalu и њеног потпредседника прогресивца Волца народ у Мичигену дочекао као да се ради рок звездама.
mogu samo da nagadjam buduci da smo vec poslali avione brodove...znasli vise?
a ti mislis da ce Kina i Indija gledati kako usa opet krade ulje?mogu samo da nagadjam buduci da smo vec poslali avione brodove...
izrael ce da raskanta iran liban, siriju... ups i ruse ce skenjaju izrahelci, a mi cemo da im cuvamo ledja - ili ce da se biju na bliskom istoku, ili ce da dobiju po moskvi,a ne samo po kursku
mora rat, ne znam zasto se prenemazu vise
Pentagon Refuses To Rule Out Strikes On Moscow In Shocking Exchange On Ukraine's Incursion Into Kursk
oni ne mogu da uzmu tajvan bez nevolje velike,a ne da ce da se trte na bliskom istoku - uzmi globus pa vidi gde je tajvan, a gde je ulje - OIL - nafta kazemo mi;a ti mislis da ce Kina i Indija gledati kako usa opet krade ulje?
Kina je supersila no. 1 a Indija je supersila no. 2oni ne mogu da uzmu tajvan bez nevolje velike,a ne da ce da se trte na bliskom istoku - uzmi globus pa vidi gde je tajvan, a gde je ulje - OIL - nafta kazemo mi;
sad ih jos zezaju i vijetnamci, bas sam citao nocas
Vietnam accelerates island building to fight China's ...
usa gubi svaki rat od 1945Kina je supersila no. 1 a Indija je supersila no. 2
Kina ce kasirati taivan na mirni ili vojni nacin imas da vidis,
a jos se usa i zakacila sa gigant Indija, u juznoj americi nema us nista da javi
jeli je tu Brazil supersila, baka stara je postala usa, cak vam Mexiko vec kasirao preko 66% od jos usa