ko stoji iza nje najbolje objasnjava tulsi koju ja jako cenim i volimТрамп је пајац. Њихов Шешељ, отприлике, само необразован. Камала је потпуно зло, иза које стоји још веће зло.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko stoji iza nje najbolje objasnjava tulsi koju ja jako cenim i volimТрамп је пајац. Њихов Шешељ, отприлике, само необразован. Камала је потпуно зло, иза које стоји још веће зло.
ko stoji iza nje najbolje objasnjava tulsi koju ja jako cenim i volim
Former Democrat Tulsi Gabbard Claims US Government is Being Run by Powerful, Unelected Cabal: Democrat Elite and Military-Industrial Complex — The Real Puppet Masters Behind Biden and Harris
Živila drugarica ĆamilaАмеричка потпредседница и кандидаткиња демократа за прву жену председницу САД Camarade Kamala објавила је на друштвеним мрежама снимак телефонског разговора у којем нуди прогресивном гувернеру Минесоте Тиму Волцу да буде њен потпредседник на председничким изборима. Након што је Camarade Kamala рекла прогресивцу Волцу да га жели за свог потпредседника, он је одговорио: 'Бићу почаствован. Хајде да победимо у овоме!'
dako stoji iza nje najbolje objasnjava tulsi koju ja jako cenim i volim
Former Democrat Tulsi Gabbard Claims US Government is Being Run by Powerful, Unelected Cabal: Democrat Elite and Military-Industrial Complex — The Real Puppet Masters Behind Biden and Harris
eskalirati ti ce sve vise u usako stoji iza nje najbolje objasnjava tulsi koju ja jako cenim i volim
dno dna, razbice ga nas u debatiпрогресивном гувернеру Минесоте Тиму Волцу
Sky news nije ništa "priznao", nego preneo vesti koje dobije, što su mnogi mediji zaboravili, prešaltali se na kreiranje vesti.Чак и десничарски про-MAGA канал Sky News Australia морао је да призна да је Camarade Kamala по најновијим анкетама у "благој предности" над њиховим вољеним Деда Трумпом.
Kamala je na vlasti dok cene namirnica, goriva, stanarina... skaču poslednje 3,5 godine. Sad će ona to da sredi.
A kada ga izaberu u novembru, hoćeš li se odreći Amerike, te duševne bolnice otvorenog tipa?Американци масовно беже од 78-годишњег осуђеног кримоса Деда Трумпа! За њега ће гласају само најгори MAGA-лудаци зрели за душевну болницу затвореног типа.
Za Komunisticku partiju glasaju samo najgori ludaci zreli za dusevnu bolnicu zatvorenog tipaАмериканци масовно беже од 78-годишњег осуђеног кримоса Деда Трумпа! За њега ће гласају само најгори MAGA-лудаци зрели за душевну болницу затвореног типа.